Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

hepskukkuu

Mul on nyt kerrottavana miljoona asiaa plus sata. Onneks en voi syyttää siittä kuin itseäni kuin olen nyt ollut (ttaaas...) niin laiska bloggaaja. No mutta nyt mulla on virtaa, mielikorkealla, hymy huulilla ja pää täynnä ideoita. Tää on ihan hiton harvinaista. Siks otankin kaiken ilon irti. Ekaks kirjotan tän, sit suuntaan skopalla keskustaan, eikä haittaa vaikka satais niiko ämpäristä kaatais, sit meen lenkille ja illalla aijon kattoo vielä jonkun komedian. Jep! " mä oon liekeissä " :D 
Jos nyt alottasin vaikka ensimmäisestä asiasta nii pääsisin loppuunkin joskus eli tältä mä näytin tänään:

 Neule: H&M, Farkut: JC, Pipo: Gina Tricot, Kaulakoru: JC
Pipo ja neule olivat uusia, ja ovat kotiutuneet tässä ihan viimepäivinä. Viime päivinä on myös tapahtunut muutama huikea juttu näin ostosten kannalta. Nimittäin tylsääkin tylsempi maanantai ilta vaihtuikin Tampereen shoppailuelämään. Nimittäin Radiokirppis + muut. Radiokirppikseltä lähtikin sitten muovikassillinen tavaraa mukaan, alle 30€urolla!!

 Aito Ed Hardyn toppi. En miettinyt kertaakaan otanko vai en, päätös oli selvä. Olen jo pitkään himoinnut tälläistä, ja tämä oli täydellinen. Enään pitää vain saada vastaavanlainen valkoisena ;)

 Wesc:in pitkähihainen. Se edellinen kirppikseltä löytynyt jonka jo aijjemin esittelin, oli suurirakkaus, ja niin tulee varmasti tästäkin.  En myöskään omistanut mitään keltaista ennen tätä, halusin syksyksi/talveksi tälläisen väripilkun. Värin loisto ei pääse edukseen tästä kuvasta!

 Gina Tricotin ylisuuri neuletakki, (vaikka koko xs). Tämä oli täysin uusi, laput kiinni, (ovh. 24,95€) Olen yrittänyt etsiä tämän kuvioista villatakkia, mutta mistään ei ole löytynyt sopivaa, ja nyt se löytyi! 

 Tämän, onko tämä sit bolero, löydettyäni olin ihan myyty. Tämä olisi varmasti lämmin ja sopi täydellisesti. 2,5€ hinta vakuutti minut vielä täysin. Tämä on Asokselta lähtöisin.

 Näin syksyn tullen olen ihastunut vaaleisiin ja isoihin neuleihin. Tämä Zaran neule oli mielestäni kiva, eikä neljän euron hinta antanut sen jäädä enään sinne pöydälle.

 T'älläisen H&M:n boleron olen jo meinannut ostaa ihan H&M:stä. Mutta koska koot olivat loppu jäi se silloin ostamatta. Nyt onnekseni löysin sen alle kahdella eurolla ja juuri oikean kokoisena.

Viimeisimpänä muttei vähäisempänä, aivan täydellinen Asoksen mekko. Odotan hiukka jotain tulevia kemuja että saan pukea tämän päälleni.

Yksi H&M ruskea pitkähihainen jäi esittelemättä, mutta se oli ihan perus pitkähihainen 1€ hinnalla. 
Tänään postipäätti myös oikein ilahduttaa mua lisää, ja toi (vihdoin!) ja kauan aikaa sitten tilaamani


Tampereen reissulta ostin myös itselleni uuden valkoisen collari asun, ja niken urheilu t-paidan. Myös uusi pinkki suoristusrauta on kotiutunut vanhan "hajottua". Niin ja tälläisen löysin paikalliselta kirpputorilta!
 Aivan ihanan valokuvakehyksen jonka ensitöikseni ostettuani täytin juuson ja meidän yhteis kuvilla! Tää on muuten ollut harvinaisen hyvä päivä, mein äiti voitti (TAAS) liput johonkin teatteriin, tällä kertaa Seinäjoelle. Jos mulla vaan ei ole töitä niin sit kutsuu ensikuussa Seinäjoki pitkästä aikaa :) Nyt mä taidan vihdoin saatuani tämän valmiiksi suunnata sinne keskustaan nyt kun pihalla kerta arskakin paistaa. Ja sen jälkeen joko zumba tai lenkki ja sit leffan pariin. Ennen tätä:
Mikä oli teidän lemppari kirpputorilöytö? 

9 kommenttia

  1. Tuo Ed Hardyn toppi on ihana ! ♥ Samoin toi mekko ja toi kehys ! :)

    Ollaan frendin kaa itekki mietitty et jos mentäis tohon showhun Seinäjoelle, mut se varmaan jää kun on ens kuussa niin paljon kaikkee.... :/

    VastaaPoista
  2. Ihanin postaus tähän mennessä! Ihana toi valokuvakehys awww <3 (::

    VastaaPoista
  3. ihanat noi kännykän kuoret tai mitkä ovatkaan :D

    http://myworld-sipu.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. voi että, oot löytänyt aivan mahtavia vaatteita erittäin halvalla ! kirpputoriltako löysit vai ? :o olen kateellinen :> tuo ed hardyn toppikin, ai että ! sen saa toki minulle lahjoittaa jos et itse jostai syystä tykkääkkään siitä enää ;) heh

    käy kommentoimassa minunkin blogissani ja liity lukijaksi jos nappaa !

    http://mylifeasprimadonna.blogspot.com/

    ps, kiva banneri, kiva ulkoasu, nätti tyttö :)

    VastaaPoista
  5. http://let-the-pictures-talk.blogspot.com/

    tosi monipuolisia kuvia ja oot aivan älyttömän nätti! :) tykkään tositositosi paljon tuosta sun bannerista!

    VastaaPoista
  6. Ihana toi punanen mekko! (:

    http://sweeet-memoriess.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. olis kiva jos kirjottaisit vähä aktiivisemmin, tulee nii harvoin mitää luettavaa. enemmän tekstiä vähemmän kuvia naamastas? ja jos saa postauksen aihetta ehdottaa nii videopostaus? :)

    VastaaPoista
  8. ooi vitsi mitä vaatteita =) muutes aina ku luen sun blogias nii tuun hyvälle tuulelle neitiseni :p ja ihana toi kehys =)

    VastaaPoista
  9. Monika: Jep, toppi on ihana! Voi harmi jos ette pääse katsomaan :/ mulla ei ole yhtään tietoa millainen tuo on, mutta lähdempä nyt äidille seuraksi =)

    Ilona: Kommenttisi oli huisin piristävä! kiitos siittä =)

    Siirimaria: Jep ne ovat ihanat =) käyn kurkkaa sunkin blogin!

    Marta: Kyllä, kirppikseltä, tampereen radiokirppikseltä vaatteet ovat =) kiitos kehuistasi =) käyn katsomassa blogisi! :)

    iina: Voi kiitos Ü

    Jasu: Niinhän se on (:

    Juspu: nyt on ollut kaikenlaista niin kirjoittelu vähän jäänyt. Video postausta en aijjo ainakaan vielä tässä vaiheessa toteuttaa :)

    Anna: Sä oot hölmö <3 muttet lukija :(

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥