Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Koulujen loputtua on helppo hymyillä!

DSC_0942-1  
Täällä ollaan taas! Päivät vierii, ja tääkin postaus on nyt jo neljä päivää ollu tulossa tänne teille. Mutta nyt se tulee! 
Aloitetaas jutusta mikä "koskee" teitä lukijoita eniten, nimittäin tättärättäräääää mun koulunpenkillä istumiset on nyt istuttu! Perjantaina oli vika päivä kauppiksella, jonka tosin mä olin yllätysyllätys kipeenä. (en oo muuten sitten hetkeen, siis oikeastaa useampaa vuoteen ollut niin kipee kuin perjantaina!) Että kiitos vain mikälietautilienetkin kun latistit mut sängyn pohjalle ja missasin vikan koulupäivän joka olis sisältänyt mm. 21 tapaa pilata avioliitto. Mutta eipä tuolle oikeen mitään mahda. Eilen ei onneks enään ollut niin järkyttävä olo joten ei tarvinnut perua työpäivää ja siinähän se lauantai menikin töissä. Tänään olikin sitten luvassa vähän erilaisempi päivä, kun otettiin äipän kanssa suunnaksi Tampere, tarkemmin ottaen Särkänniemi. Vuorossa oli jäänveiston SM-kisat, jossa eno ja serkkupoika veisti aikas huikeanmoisen työn taas kerran!
No, se lähipäivistä. Keskiviikkonahan tosiaan meillä oli se Valmistuvien Gaala-ilta. Joka oli kans tosi kiva kokemus, vaikka jatkoja siinä varmaan enemmän odotettiin kuin itse Gaalaa. :D Kyselen siellä toimineelta valokuvaajalta jos sillä olis jonkinmoista hyvää matskua mulle niin voisin sitten täälläkin jotain julkaista!

DSC_1016-1  
Sain tuossa alkuviikosta asukuvat onnistumaan erittäin hyvin, joten päätin ne heittää tännekkin. Ulkona oli tosi raikas keli, ei yhtään sellainen sumuinen ja sateinen vaikka lunta siinä vähän satelikin. Tuollaisia päiviä kiitos lisää! :D En tiiä onko tuo musta Guessin laukku vilahtanut täällä blogin puolella, jos on niin ei ainakaan montaa kertaa. Se oli pitkään ennen MKn laukkuja mun luottolaukku. Nyt kuitenkin yks päivä rupesin miettimään että omistanko mä enään mustaa laukkua ollenkaan kun ei sellaista ole tullut hetkeen käytettyä ja onneksi muistin tuon yksilön olemassa olen. Se on nyt monena päivänä ollut taas käytössä.

DSC_1018  
Ja sitten noi kengät. Mä en oikeen vieläkään ole päässyt itseni kanssa sopuun siitä että, vihaanko niitä vai pidänkö niistä todella. Toisaalta joo, toisaalta ei. En tiiä! Kuitenkin oon ne jalassa nyt useamapana päivänä kävellyt. Ehkä mä kuitenkin pidän ne, vaikka pitkään kävin taistoa siitäkin myynkö vaiko en. Sain ne kuitenkin niin hyvällä alella että kantsii nuo pitää. Mitä te tekisitte? Pitäisittekö vai laittaisitteko kiertoon? :)
DSC_0981 DSC_0921  
Ja sitten tuohon huiviin. Joskus en mä edes muista kuinka kauan sitten katselin Tampereen Cubuksessa tuommaista valkoista missä oli pääkallon kuvia, mutta kuitenkin jätin sen hyllyyn. Porissa olessani huomasin saman tuommoisena kivan harmaan sävyisenä, ja koska mun ostoslistalla oli jo pidemmän aikaa kummitellut harmaa muhkeampi huivi, pääsi tämä minun mukaani noin 14€ hinnalla. Tuossa on noita kimalteita vissiin yhdessä tai kahdessa kohdassa, eli se ei ole liian semmoinen blingbling mutta kuitenkin on pientä timanttiakin mukana. 
 
DSC_0938-1

Tästä tuli nyt hyvin Minä- painoitteinen postaus.Mutta mennään nyt tällä ja ens kerralla sitten jollakin muulla. Huomenna olis tosiaan luvassa pikkuisen nuita korotettavien kurssien tehtäviä, sekä kavereiden näkemistä. Nyt ennenkuin mä suuntaan nukkumaan, täytyy hoitaa vielä muutamat jutut tulevaa vuosipäivää varten! ;)
On meinaan niin sitten suuremman luokan sattuma käynyt, kun meillä on 
Juuson kanssa 3 vuosipäivä, 3.3.2013!♥

7 kommenttia

  1. Oot paljon nätimpi noissa kuvissa, missä et oo piirtänyt kulmias! Esim. tossa alemmassa postauksessa ja ekassa kuvassa sun kulmat näyttää paljon paremmilta :)kiva blogi, mutta saisit myös postailla vähän useammin ja paljon enemmän erilaisia postauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestäsi ja kehuista! :) Postaus tahti on ollut aika heikkoa viime aikoina, myönnän sen kyllä. Viimeinen vuosi kauppiksessa ja ylipäätään jatkokouluissa on aina se kiirrellisin vuosi, ja niin on ollut myös mulla.
      Eiköhän kevät tuo työharjoittelun myötä taas enemmän aikaa muullekkin elämälle kuin koululle! :)

      Poista
  2. hyvä postaus :) onnea sulle ja juusolle :) ootteko koskaan ajatellut menevänne kihloihin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aikas henk.koht. joten ei tartte vastata jos et halua:)

      Poista
    2. Kiitos! :) Meidän molempien mielestä kihlat on lupaus avioliitosta (tosin nykyaikana se on aika rajusti menettäny merkityksensä näitten teinikihlojen yms kihloihin/ero/kihloihin/ero juttujen takia) joten ei olla mietitty menevämme. Vasta joskus paaljon myöhemmin :)

      Poista
  3. Tosi kivan näkönen toi Cubuksen huivi! :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥