Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Heikot ihmiset vihaa sitä, mitä ne ei voi ymmärtää.

DSC_0037 JEANS/ZARA (New!) SHOES/NEWLOOK  JACKET/VEROMODA  SCARF/GUESS  BAG/MICHAELKORS  SWEATER/OBJECT

Moikka! Saanen esitellä teille mun uudet lempparifarkut. Nää Zaran yksilöt on jotain niin parhautta. Lievästi sanottuna harmittaa, ettei parista muista yksilöistä löytynyt sopivaa kokoa. Näissä on vetskarit lahkeissa mitkä tosin eivät noitten kenkien kanssa näy yhtikäs minnekkään. Mutta käytännölliset ne on! Mulla farkkujen suhteen on, että mitä pillimmät/kireämmät sen parempi. Ja aina se tuskanen työ saada ne jalkaan ja pois jalasta on ihan menneen talven lumia näiden kanssa. Vetskarit vaan auki ja housut sujahtaa jalkaan sekä pois jalasta. Kätevää! Zara on muuten sellainen kauppa joka jakaa mun mielipiteet sitten ihan kahtia. Siellä on pieni osa vaatteista semmoisia "just mun tyylisiä" eli tykkään tosi paljon. Mutta se isompi jäljelle jäävä osa on aivan hirveitä jos näin voi sanoa. Tykkään kyllä siellä joka kerta kun mahdollisuus on niin käydä, vaikken sen merkkisiä vaatteita niin sanotusti hingu vaatekaappiini. Espanjassa luultavasti tulee tsekattua seuraavan kerran kyseisen kaupan tarjonta. 

DSC_0049   
Asiasta kukkaruukkuun, voi herranjestas noita mun hiuksia. Heitin ne vaan kiireessä ylös kun jatkuva ponnarilook alkoi kyllästyttää ja tuulihan ne sitten salamana sotki mukavasti :D Muutenkin mulla on alkanut mennä järki näiden hiusten kanssa. Tai itse hiuksisa ei ole mittään vikaa, vaan laittajassa. Oon niin peukalo keskellä kämmentä jos mun pitäis näille jotain tehdä. Kiharrus on ainut mitenkä jotenkin hanskat kädessä ja pitkähihainen päällä haltsaan niin, ettei joka paikka ole täynnä palovammoja, ja hiuksetkin on jonkunsortin kiharalla.Täytynee alkaa katsella vaikka youtubesta niksejä mitä tälle vois keksiä jos joskus olisi aikaa tätä vähän laitella. Se perus kaikki hiukset ponnarille ja pieni tujaus lakkaa - look alkaa olla jo niin nähty. Toisaalta kiharoista tykkään tosi paljon, varsinkin sellaisista "epämääräisistä" ei niin pilkulleen tehdyistä. Mutta näinkin laiskalle ihmiselle se on kovin työlästä alkaa puikkokihartimella näitä vetelemään. 
 
PicMonkey Collage123 
Muuten mulle kuuluu taas erittäin perus arkea. Paitsi tänään, olin tampereella silmänpohjakuvauksissa, ja päivä menikin sitten vähän hämärissä olosuhteissa kun siinä laajennetaan pupillit niin, etteivät ne muutamaan tuntiin ollenkaan pienene ja silloin kaikki pienetkin valot ottaa tosi "koville". Inhoan niitä yli kaiken, mutta eipä sille mitään voi, hyvä en on joka toinen vuosi tarkistaa. Käytiin sitten samalla Juuson kanssa tädiltä lainaamassa mulle matkalaukku. En malta odottaa. Enään yhdeksän, siis ihan oikeasti yhdeksän yötä ja mä istun lentsikassa kohti etelän lämpöä. Vielä rontti kuukausi sitten tää tuntui ikuiselta haaveelta. En mä ole koskaan käynyt etelässä, tai edes lentänyt lentokoneella! Hurjaa. 
   
DSC_0120

Loppuun vielä vinkki kaikille iPhonen omistajille. Tilasin jokunen aika toisen kerran kuoria MiniInTheBoxista, ja heitin tän kuoren käyttöön tossa joku aika sitten. Ja tää on aivan ykkös kuori. Tää on semmoista jotain vähän niinkuin silikonista matskua, muttei kuitenkaan ihan niin löllöä ja pehmeää. Pysyy siis luuri tosi hyvin kädessä, ja lisäks tää on musta ihan sika makee! Kyseisen kuoren löydät tästä. Tätä voi olla muinakin väreinä, mutta itse en ole ainakaan vielä jaksanut perehtyä. Katsotaan sitten joskus kun alkaa nää kuoret kyllästyttää ja "pitää" taas tehdä uus tilaus. Hauskaa tiistai iltaa kaikille! :-)

10 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥