Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Esprit

Viime aikoina nettiä on tullut selattua aika paljon, varsinkin mitäs muutakaan kuin verkkokauppoja. Mä olen aina ollut sellainen että shoppailen suurimman osan aina verkkokaupoista. Enkä puhu nyt pelkästään vaatteista, vaan ylipäätän ruoka taitaa olla ainut mitä ei verkkokaupasta tule ostettua. En tiedä sitten olenko mä vain huono löytämään kaupoista kaikkea, vai sen verran mukavuuden haluinen että omalla sohvalla löhöily kone sylissä on vain yksinkertaisesti mukavampaa vai oikeastikko netti tarjoaa vain niin paljon paremman valikoiman. Ehkä siihen tekee kaikki oman osuutensa. Viime aikoina olen myös bongannut useita sellaisia merkkejä netistä, jotka ei niinkään ole ihan perus kivijalkaliikkeissä mua sytyttäneet, tai en ole edes viitsinyt jostain syystä kiinnitää niihin huomiota. 
Sain hiljattain yhteydenoton Espritiltä, jossa mua kysyttiin tutustumaan hieman heidän verkkokauppansa valikoimaan. En montaakaan vaatetta kyseiseltä merkiltä omista, juurikin siitä syystä että en yleensä sen tarjontaan liikkeissä edes tutustu. Nyt kuitenkin yksi ilta netin ihmeellisessä maailmassa ajauduin heidän verkkosivuilleen. Ja voi pojat miten paljon kivoja juttuja löysinkään, sekä miten paljon yllätyin heiltä löytyvistä sisustuspuolen tavaroista. Enhän mä edes ollut tietoinen, että heidän valikoimiinsa kuuluu myös sisustustavaroita. Sisustuspuolella oli samalla niin yksinkertainen mutta näyttävä linja. Just sellainen mistä mä ainakin tykkään sisustuksessa. Ei liikaa kaikkea sälää ja yksityiskohtaa, muttei kuitenkaan tylsäkään. 


kkollaasi1


valonsäde tyyny täällä / beige tyyny täällä / valokuvakehys täällä  / metallinen tarjotin täällä 
punainen tuikku täällä  rapu tyyny täällä / papukaija tyyny täällä 
 torkkupeitto täällä  / harmaa tyyny täällä / pinkki tyyny täällä


Mun ehdoton suosikki on tuo torkkupeitto sekä ensimmäinen "valonsäde" tyynynpäällinen. Mulla sisustuksessa on aina ollut aika vaalea linja, valkoista, beigeä, harmaata ripauksella jotain kirkkaampaa. Missä pinkki ja sen eri sävyt ovat tällä hetkellä ehdottomasti sitä kuuminta. Sekä jossain pienissä määrin seassa jotain tummempaa, esimerkiksi ruskeaa. Mutta kuitenkin niin että yleisilme on vaalea.

Mun mielestä Esprit on ottanut aika suuren harppauksen linjassaan vaatteiden ja asusteiden suhteen. Ennen vähän mun mielestä omituinen ja sellainen tätimäinen tyyli on nyt totaalisesti vaihtunut toinen toistaan hienompiin ja näyttävämpiin kokonaisuuksiin. Muutama vaate jäikin niin pahasti mielenpäälle kummittelemaan että mun on varmaan pakko ne itselleni tilata. Halusin myös jakaa teille mun lemppareita.


kkollaasi2vaalea tekonahkaliivi täällä / punaisen sävyinen huivi täällä/ valkoinen paita täällä 
burgundy mekko täällä / hapsullinen poncho täällä / mustat nilkkurit täällä 
käsikorut  täällä / kietaisutakki täällä / beige laukku täällä


Voisin kotiuttaa kaikki ylemmän kollaasin vaatteet ja asusteet. Ja varmasti osan aijonkin kotiuttaa. Syksyn pukeutumisessa muhun iskee eniten hillityt maanläheiset värit, lisättynä jotain pikkuisen kirkkaampaa esimerkiksi johonkin asusteeseen. Esimerkiksi tuo kietaisutakki sekä tuo villahuivi, voi pojat miten hyvin ne toimisivatkaan yhdessä! Espritin verkkokauppaan pääset TÄSTÄ

4 kommenttia

 1. Täytyy myöntää etten minäkään oo kauheesti Espritin valikoimaan tutustunut, mutta nyt menin minäkin heidän sivuilleen surffailemaan. Niin kivoja juttuja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Aika hurjan muutoksen ovat kyllä valikoimiinsa tehneet! :-)

   Poista
 2. Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥