Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

8 plussaa & 6 miinusta

Mä oon jo useasti meinannut tällaisen postauksen tehdä, mutta jotenkin se on vaan aina jäänyt ja jäänyt. Nyt kuitenkin oli sopiva sauma julkaista viime vuoden viimeiset asukuvat, ja listata vähän viime aikojen positiivisia ja negatiivisia asioita. Mä haluan pitää tän blogin mahdollisimman positiivisiena ja iloisena paikkana, mutta myös aitona. Siksipä välillä on ihan hyvä julkaista myös niitä miinusmerkkisiä juttuja, ettei keneltäkään unohu todellisuus mitä meidän bloggareidenkin elämä on, ihan tavallisina ihmisinä. 

asu_mustatakki_7
+ Päivän pidentyminen. On niin huippua, kun huomaa päivän pidentyneen. Ja kun vielä tietää, että se tulee pitkittymään kokoajan vain enemmän ja enemmän. Energiaakin riittää ihan eri tavalla, kun kevättä kohti mennään. 

+ Ben & Jerry'sin uudelleen löytäminen. (Tän vois kyllä tottakai lisätä myös tuonne seuraavaksi tulevien miinusten puolelle...) Mulla oli super pitkään ajanjakso, kun ei tullut syötyä lusikallistakaa ylipäätään mitään jäätelöä. Sitten vaan yks kauppareissu tuli ostettua pari purkkia pakkaseen, ja noooh. Siitähän se sitten taas lähti. Ehdottomat suosikit on se mansikkajuustokakku ja se perinteinen keksikombo. Oooooh! 

+ Vanhojen suosikkibiisien nostaminen Spotifylistalle.

+ Ihmiset ympärillä. Miten onnellinen olenkaan kaikista mun läheisistä, perheestä, kavereista ja ystävistä. On niin huippua omistaa tällainen lauma toinen toistaan ihanampia ihmisiä! 
  
asu_mustatakki_9-side
+ Ensi viikolla alkava koulu. Mua jännittää se jo jonkin verran, mutta samalla odotan sitä niin innolla. Vaikkakin kyseessä on "vaan" avoin ammattikorkea, niin koulupäiviä ei kuukaudessa kovin montaa ole, on se silti niiiin siistiä! 

+ Muutamien uusien täydellisten farkkujen löytyminen. Vinhdoinkin! 

+ Olkkarin uusi lipasto. Vanha suoraan sanottuna levisi käsiin. Siinä siis kaikista neljästä laatikosta petti kiskot, ja ne vaan makasivat toistensa päällä. Helppoa oli siis ottaa jotain ulos alimmaisesta laatikosta... Uus lipasto on nyt jonkin aikaa ollut, ja voi että mä tykkään siitä! 

+ Saapuva mökkireissu. Voi pojat miten innoissani siitä olenkaan! Ensi viikon viikonloppuna minä, ja neljä mun ihaninta ystävää otetaan suunnaksi yksi mielettömän ihana mökki ja vietetään yksi tän vuoden parhaimmista viikonlopuista. 

asu_mustatakki_1
- Jatkuvat remontit taloyhtiössä. Hissiremontista on juuri selvitty niin eiköhän ens viikolla alakin sitten porraremontti... Ja siihen väliin vielä muutama kylppäriremontti viereisissä kämpissä. Meteli ja menetetyt hermot taattu. 

- Viimeisiään vetelevä pyykkikone. Ei sitten yhtään huvituttaisi lähteä kiertelemään kodinkoneliikkeitä. Mutta kaitpa se rupee pian olemaan pakko. 

- Ihmisten maalaisjärjen puuttuminen. Voi että mua on ottanutkaan hermoon tämä asia viime aikoina. Siis niin yksinkertaisista asioista, jotka on itselle ihan itsestäänselvyyksiä on taas saanut vängätä ihan liian monesti. Hngggg!

asu_mustatakki_8
- Tunkeilevat ihmiset. Mikään ei oo ärsyttävämpää, kun oot tulossa hissistä ulos tai muutenkin vaikka ulos jostain kaupasta, kun väkeä puskee vaan sisään ja suurinpiirtein kävelee sun yli. Mut on ainakin opetettu siihen, että on kohteliasta päästää ensiksi väki ulos, kuin yrittää väkisin tunkea itse sisään. Ei oo montaa päivää, kun taisin muutaman erittäin "kauniin" sanasen päästää ilmaan, kun en meinannut mahtua hissistä kauppakassin kanssa pihalle, kun joku täti jo punkesi väkisin vastaan. Ihan kuin se hissi siittä lähtisi siinä välissä yhtään mihinkään...... 

- Firman bileissä todennäköisesti pilalle mennyt uusi mekko. Mulla varmaan jokaisissa vastaavanlaisissa kemuissa on otsassa joku tarra "kaatakaa juomat mun päälle"... 

- Vaihtelevalla menestyksellä kiusannut pääkipu ja sitä seurannut muu huonovointisuus. Olis sata ja yks asiaa taas tehtävän, ei nyt olis, ei niinkun yhtään aikaa sairastaa. 


asu_mustatakki_5-side jacket Vila (New!) | shoes Timberland | bag Michael Kors | jeans Zara 
shirt GinaTricot | scarf Balmuir | watch Michael Kors

7 kommenttia

 1. Kiva postaus! Voin niin samoistua moneen kohtaan!:)

  SofiaMenbere // http://sofiamenbere.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät tästä postauksesta! :)

   Poista
 2. Tää oli just kiva postaus! Kyllähän kaikkien elämässä on myös niitä miinuspuolia, oli kiva lukea tätä :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joo varmasti kaikilla on omat miinuksensa, se on ihan totta :) Kiva kuulla että säkin tykkäsit tästä! :)

   Poista
 3. Täällä myös toinen, joka on alkanut kuuntelemaan Spotifyssa vanhoja hyviä biisejä ja luonut niille ihan oman soittolistankin :') Ihanaa keskiviikkoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta! Kiva kuulla etten ole ainoa vanhoihin biiseihin hurahtanut :) <3

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥