Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

CRUELLA DE VIL JACKET 

asu_karvatakki_5
Saanko esitellä, mun uusi ihana pörröturrikarva-takkini. Tai oikeastaan ostin tän kyllä jo viime keväänä, mutta kummajuttu kun ei kesällä tullut käytettyä, niin pääsee ruutuun vasta nyt. Oon aina ollut vähän kahta mieltä tällaisista takeista. Toisaalta tykkään ihan hurjan paljon, toisaalta taas en. Multa yksi, huomattavasti hillitympi musta versio löytyy, mutta se ei lainkaan ole näin muhkea ja näyttävä, mitä tämä. Pitkään olin tätä netissä ihastellut, mutta en ollut raskinut sitä sitten kuitenkaan tilata. Kunnes se komeili komealla -50% alelapulla, jolloi en enää malttanut olla tilaamatta sitä. Hintaa taisi jäädä jotain neljänkympin luokkaa. Tiiättekö, mulla tulee tästä takista niiiin mieleen Cruella De Vil! Ei sillä, että ehdointahdoin haluaisin pukeutua pieniä dalmatialaisia sieppaavaksi hulluksi naiseksi. Mutta Cruella vibat tästä kyllä kovin tulee. 

asu_karvatakki_1
asu_karvatakki_16-tile asu_karvatakki_14 asu_karvatakki_9-tile asu_karvatakki_7 asu_karvatakki_10 asu_karvatakki_2 asu_karvatakki_15 Tän takin värimaailma on just eikä melkein mua. Ihastellessani tätä tietokoneen näytöltä, tiesin jo siinä vaiheessa monta eri asukokonaisuutta, mihin voisin tämän yhdistää. Black Fridayna löytämäni Guessin popot oli yksi ehdoton, joiden näin heti tepastelemassa tämän takin kaverina. Ja siitäpä sitten tämä asukokonaisuus oikeastaan syntyikin. Kenkien ja takin ympärille. Takkiin voisi värinsä puolesta yhdistää jotain räikeämpääkin väriä, mutta halusin pitää tämän asun, jossa takki saisi ensiesittelynsä hyvin maltillisena värimaailmaltaan. Joten alaosaksi sai lähteä mustat farkut, ja yläosaksi Zaran valkoinen pitsipaita. 
Nää Guessin kengät on ollu kyllä todella hyvä ostos. Oon melkein koko talven hiihtänyt nämä jalassa. En oo itseasiassa edes kaivanut kaikkia muita talvikenkiä edes esiin, kun oon viihtynyt näissä niin hyvin. Ehdottomasti yhdet viime vuoden parhaista kenkäostoksista, ellei jopa ihan ne parhaimmat! 

asu_karvatakki_13 asu_karvatakki_4 asu_karvatakki_8
Shirt Zara | Jeans VeroModa | Jacket Only | Bag Louis Vuitton

16 kommenttia

 1. Oi vitsit, siis aivan ihana takki! Nämä tekoturkikset aiheuttaa mussakin vähän ristiriitaisia ajatuksia, vaikka yksi löytyy omastakin kaapista. Silti en ihan tiedä, että vihatako vai rakastaako näitä. Paitsi no, tuo sun takki ei kyllä mitään vihan tunteita herätä! Koko asukin on varsin onnistunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) ♥ Huippua kuulla, että nää tekoturkistakit aiheuttaa muissakin ristiriitaisia fiiliksiä :D

   Poista
 2. Cruella de vil tuli kyllä mieleen ennenku ehdin tohon osaan tekstissä :D Ihana asu, tosi ihana toi takki ja sopii hyvin ton pitsipaidan ja kenkien kanssa!

  VastaaPoista
 3. Nyt on kyl tosi Cruella De Vil takki, mut aivan ihana sellanen! Muutenkin upee asukokonaisuus 😍

  VastaaPoista
 4. Ihan täydellinen asu! <3 Rakastan tota takkia ja koko asun värimaailma on niin mua! :)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä tuo takki on aivan ihana! Näyttää niin pehmoiselta ja lämpimältä, mutta samalla tyylikkäältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kaikkia noita minunkin mielestäni :) Lämmin, pehmeä ja tyylikäs!

   Poista
 6. Todella makee takki :) sopii sinun tyyliin täydellisesti!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥