Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Rakas HENNAM -blogini...

Kaupallinen yhteistyö: Zoner


Mä olin ennen se, joka ihmetteli suuresti miten joidenkin suosittujen blogien kirjoittajat vain yks kaks lopettivat tai radikaalisti vähensivät bloginsa uutta sisältöä. En silloin voinut koskaan ymmärtää, että miksi. Kunnes oma elämä heitti sellaiseen tilanteeseen, että ennen niin ehjältä tuntunut palapeli, olikin tuhansissa ja tuhansissa osissa, ilman ohjeita miten kasata palaset takaisin paikoilleen. Tämä blogi, ja kirjoittaminen ovat olleet mulle aina ihan älyttömän tärkeitä juttuja. Tällä blogilla on yli kymmenen vuoden historia, ja jo sitä ennenkin mä kirjoittelin paljon. Entinen minä ajatteli aina, että ei näin merkittävää osaa elämästään voisi vaan "unohtaa ja hylätä", ja siksi aina vahvasti itsekseni mietinkin, miten joku muu pystyi siihen. Nyt kuitenkin ymmärrän. 

 

IMG_1892


Koska blogi on kulkenut mun matkassa mukana jo pian 12 vuoden ajan, ei missään kohtaa käynyt mielessäkään että tätä poistaisin tai tästä kokonaan luopuisin. Tiesin aina, että kun siltä alkaa tuntua palailen tänne omaan tahtiini. Edelleen kun kuitenkin joka kuukausi teitä kävijöitä ja lukijoita riittää todella paljon. Yksi syy miksi en ole halunnut tästä luopua on myös tää mun oma domain. Se on ollut mulla tosi pitkään, ja en ole valmis luopumaan siitä. 

Mietin, että olisin ehkä hieman vaihtanut sitä,  mutta onneksi Zonerin ammattitaitoinen henkilökunta osasi heti kertoa haitat mitä siitä koituisi, ja näin domainia ei ollut järkevä vaihtaa uutteen nykyisestä. Siispä se sai jäädä, ja olen kyllä oikeastaan vain iloinen että se jäi samaksi kuin tähänkin saakka. Oma domain tekee tästä vielä jotenkin henkilökohtaisempaa. Tämä ei ole vain yksi blogi tuhansien joukossa, vaan tämä on mun blogi. 


Mulla onkin ollut oma domain jo tosi pitkään, mikä tekee siitä luopumisesta vieläkin vaikeampaa. 💛


 IMG_1918

Tarkoitus on siis jatkossa kirjoitella tätä oman fiiliksen mukaan ottamatta tästä mitään paineita. Oon kuitenkin jo luonnostellut teille valmiiksi parit reissupostaukset viimeiseltä Thaimaan matkalta, ja asukuviakin olis jemmassa muutamat. Nämä kaksi kun ovat aina olleet tän blogin suosituimpia, ja näihin saavutaan edelleen tosi paljon erilaisilla hakusanoilla Googlen kautta. 

Eli vaikka viimeinen vuosi onkin ollut hiljaisempi, ei tämä tule vielä pitkään aikaan kokonaan sammumaan. Vaan herätellään hommaa uudestaan eloon sopivalla tahdilla. 
 
  IMG_1987_jpg

Dress 
ZARA
Shoes ADIDAS
Bag LOUIS VUITTON
Sunglasses GUCCI
Belt TORY BURCH

1 kommentti

  1. Siis mulla on ollut tismalleen samat ajatukset oman blogini kanssa nyt muutamia vuosia, kun olen kiireisen elämäntilanteen vuoksi joutunut vähentämään bloggailua ihan todellatodella paljon. Mä en silti halua luopua blogistani. Mullakin on pitkä blogitaival takana, oma domain joka tekee (kuten sinäkin sanoit) paljon vaikeampaa siitä, että luopuisin tästä hommasta ja suuret tunteet tietysti koko blogiani kohtaan <3 Se on se mun juttu, mun ihan oma juttu :)

    Tehdään tätä se, mikä ehditään. Tehdään tätä omaksi iloksemme, eikä oteta stressiä siitä, ettei voida enää bloggailla niin paljon kuin ennen. Elämä muuttuu ja ehken joskus vielä tulee se hetki, kun aikaa olisi tälle rakkaalle harrastukselle enemmän kuin tässä hetkessä :)

    Ps. Niitä Thaimaan postauksia odotellessa <3 Mut ei siis mitään kiirettä ;)

    VastaaPoista


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.