Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

16 x Jatka lausetta...

Sen sijaan, että kirjoittaisin tänne pitkät pätkät mitä tällä hetkellä kuuluu, ajattelin vastata tähän jo vuosia blogeissa kiertäneeseen haasteeseen. Tää on mun mielestä paljon kiinnostavampi tapa teille tietää mitä täällä mun arjessa tapahtuu, ja mulle paljon mieluisampi tapa kertoa kaikesta. 

   DSC_1532

En ymmärrä... Varmaan aika moniakin asioita, mutta tänään päällimmäisenä on ollut, että miksi ihmiset ei luota toisten ammattitaitoon. Kohtasin taas työssäni tilanteen, jossa jokainen osapuoli pääsisi paljon helpommalla, jos luottaisi toisen osaamiseen. Taustalla ei myöskään ole mitään syytä, miksi ei voisi luottaa. Vaan nimen omaan päin vastoin. 

Seuraavaksi ajattelin... lähteä koirien ja T:n kanssa käymään vielä ulkona ja heitän samalla yhden paketin postiin.

Viime aikoina... on ollut todella paljon kaikenlaista, eikä juurikaan ole kerennyt pysähtyä. Asunnon osto, kahden viikon päästä koittava muutto, diabeteksen kanssa taistelu, ja vaikka mitä muuta. Tuntuu et oon ollut välillä jopa ylikierroksilla nyt kuluneen syksyn ja talven aikana. Onneksi heittämällä suurin osa asioista on kuitenkin ollut mieleisiä ja positiivisia juttuja. 

En osaa päättää... muutamia huonekalu hankintoja tulevaan uuteen kotiin. Olisi ollut järkevä hankkia ne Black Fridayn tarjouksista, mutta koska en ole osannut päättää niin eipä tullut hankittua.

Muistan ikuisesti... näitä hetkiä on paljon, mutta ensimmäisenä tuli juuri mieleen mun ja T:n ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka, josta nämäkin kuvat ovat. Santorinille viime kesänä ♥

Jos saisin yhden toiveen se olisi... ettei jatkuvasti tarvitsisi taistella terveyteen liittyvien erilaisten asioiden kanssa.

DSC_1536
Päivän paras juttu... yleisesti on laadukas aika läheisten ihmisten kesken. Arjessa taas tykkään mun työstä niin paljon, että sanon että hyvin mennyt työpäivä.

Viikko sitten... olin jo ihan innoisani tulevasta viikonlopusta, sillä mulla oli silloin synttärit! Tiesin myös T:n järjestäneen mulle jonkun yllätyksen. Ja sekin oli ihan super, hän vei mut mm. Näsinneuleen syömään. 

Kaikista pahinta on... menettäminen. Mä myös ahdistun menettämisen pelosta. Nimen omaan läheisten ihmisten menettäminen, koska he ovat korvaamattomia. Tää siis vain omalta kannalta itsekkäästi ajateltuna, mahtuuhan maailmaan toinen toistaan pahimpia asioita, ikävä kyllä. 

Salainen taitoni on... mä en oikeen tiedä onko mulla mitään kovin salaista taitoa. Mutta mulla on todella hyvä ihmistuntemus ja tilannetaju. Sen vuoksi varmaan oon alunperin päätynyt myynti- sekä esimiestyöhön ja pärjännyt siellä tosi hyvin.

Minulla on pakkomielle... nyppiä mandariineista/satsumista yms kaikki se valkoinen töhnä aina irti. Niitä ei siis todellakaan voi syödä.
  DSC_1526
Söin tänään... aamulla kerkesin vetää vain juotavan jogurtin, lounaaksi töissä kanasalaattia, kotona päivälliseksi T kokkasi kanapastaa ja iltapalaksi varmaan joku jogrutti vielä.

Ärsyttävintä on... viime aikoina on ainakin todella paljon ärsyttänyt tyhmät ihmiset. Siis en nyt varmasti itsekään ole se kaikkien aikojen fiksuin tyyppi, ei siinä. Mutta jotenkin mun kohdalle on viime aikoina osunut useampi kohtaaminen missä on saanut ihan ihmetellä, miten todella tyhmiä ihmisiä on.

Tekisi mieli... oon nukkunut viime aikoina niin huonosti, että nyt tekisi mieli vain nukkua kellon ympäri. Välipäivät lupaan maata sohvalla, kun kaikki härdelli on vihdoin selätetty. Tai ainakin viimeistään alkuvuodesta, kun yritetään päästä reissuun muutamaksi viikoksi Aasiaan. 

Minusta on söpöä... monikin asia, mutta erityisesti kun T tulee yllättäen halaamaan koirat sylissään, kun olen esimerkiksi laittamassa ruokaa.

Hävetti... mä oon todella huono häpeämään asioita. Mutta ihan pikkiriikkinen sellainen fiilis nousi hiljattain, kun oltiin T:n kanssa liikkeellä mun autolla (tausta tietoina se on suhteellisen arvokas sellainen, joka on ollut mulla nyt vasta puolivuotta. Tämä on siis ensimmäinen talvi) ja T sitten kommentoi sitä että miten mä pärjäänkään koko talven takavetoisella autolla. Mähän olin siis jotenkin automaattisesti koko ajan ajatellut, että se on etuvetoinen xD No ilmeisesti näin ei sitten kuitenkaan ollut. 

DSC_1524
Dress NA-KD
Shoes TORY BURCH
Bag LOUIS VUITTON
Sunglasses GUCCI

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥