Eka kirjotus

Tässä ilmoittautuu nyt tämän blogin kirjoittaja!
En ole mikään uusi blogimaailmassa, olen täällä jo ylipuolen vuotta kirjoitellut. Mutta aikasempaan blogiini kyllästyin. Ja halusin nyt aloittaa tämän homman alusta. Mä en aijjo tähän kirjoittaa sitä suurta skaalaa mistä mä postaan. Mutta mun elämään kuuluu, ystävät, poikaystävä, koulu, työt ja ennenkaikkea shoppailu!

Ei kommentteja

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 23 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!