Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.
Minä elän kaukana kaupungista, rakkaiden ja ihanien ihmisten kanssa, tässä hetkessä, iloisin mielin ja onnellisena, paljon haaveillen, järven rannalla, ja elämästä nauttien

Minulla on kaksi maailman suloisinta kissaa, siivousta odottava huone, yht'äkkiä englanninkieliseksi muuttunut facebook, rakastava poikaystävä, hius"operaatio" menossa, pisamia, korvaamattomia ystäviä ja tempperamenttinen luonne 


Minä toivon pääseväni kiertueelle, pidempiä hiuksia, elämästäni onnellista, koiraa, hyvää ja mieluisaa ammattia, enemmän aikaa tehdä asioita, parempaa kielitaitoa ja itselleni vähemmän tätä itsepäisyyttä

Minä en ole huono koulussa, arvattavissa, samanlainen kuin muut, nähnyt ikinä titanic:ia, edes maistanut kahvia, talvi-ihmisiä, pahantahtoinen, aina oikeassa, enkä hiljainen

Minua ärsyttää petri nygård, ylimieliset ihmiset, oikeasti turhat facebook tilitykset, itsekkyys, epärehellisyys, epäaitous, että koulu jatkuu taas pian, tuleva koulumatka, asuinpaikkakunta, ja vaikeat asiakkaat

Minä osaan naurattaa muita, futiksen säännöt, soittaa pianoa, pitää hauskaa ja ottaa rennosti, nukkua helposti kellonympäri, valokuvata, nauraa itselleni ja nolata muut


Minä arvostan  luonnollisuutta ja aitoutta, läheisiä ihmisiäni, rohkeutta, ja tunnollisuutta

Minä shoppailen useimmiten netissä, tampereella, epäsäännöllisen säännöllisesti, poikaystäväni mielestä liikaa, niin ettei äitini ymmärrä sitä

Minua naurattaa kun muistelen menneitä juttuja/aikoja, joku ystävistä tekee jotain ihan hassua, olen ottanut pari, jollekkin sattuu jotain hauskaa, poikaystävä kertoo ihan tyhmiä juttuja ja kun joku kissat keksivät jotain ihan tyhmää

1 kommentti

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥