Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Hyvä-sydämisyydestä kärsii koko kroppa!

Noniin. Eli ensimmäistä päivän asua olis luvassa. Valitettavasti vain ihan surkealla laadulla. Aamulla myös sänky veti mua niin paljon puoleensa, ettei aikaa jäänyt millekkään erikoiselle laittautumiselle. Ja skootterilla ajaes kypärä pääs ei viitti iha parhaimpia pukea. Tahon jo autokortin! 


Neule: Gina Tricot
Farkut: JC 
Kengät: Reebok
Laukku: Topshop

 On ollu tähän asti aika melkosen yllättävä päivä. Vaikka tosiaan kello ei ole vielä edes neljää. Tarttee vissiin olla vähän varuillaan että mitä ilta vielä keksii tuoda tullessaan. 
   Pääsin tuutorijutuista jo 12, sit ajellessani kotia päi, keksin käydä vapsussa ja sieltä tarttui mukaan tavaraa melkone kassillinen. (No ostoksista lisää myöhemminKun pääsin kotiin, oli kello jo yks. Ihmettelin että mitä ihmettä äidin auto tekee viel pihas ku yleensä se lähtee töihi jo kymmentä vaille. No sit rupesin kattoo mei kuistille, siel istuu joku, en nähny sitä puide takkaa. Noo kävelin sit sinne ko sin menee semmoset kivirappuset. Mei äiti on ihan yhtä kysymysmerkkinä kuin minä. Mää katon tätä vanhempaa naista ihan että woot. Se on ihan yltäpäältä ruohossa ja havunneulasis, hiukset iha sekasi, jalat ja kädet verillä. Sit äiti rupee kertoo et tää on meidän naapuri tuolta rinteestä. ( ei olla asuttu täs ku 1½ kuukautta, ja tää paritalo on niinku rintees mikä laskee järveen ) No, äiti sit sano sen nimen ja tiesin sitte mistä talosta ja ketä se oli. Mut vieläkin katoin sitä ihan kysymysmerkkinä ku se siis ei puhunu yhtään mitään. Sit äiti jatko et se on "vähä" ottanu, ja siin kohtaa mul sytty lamppu pääs: se nainenhan oli ihan naamat. Äitin oli pakko lähtee ajaan töihin ettei se myöhästy. Ja mä sitten hyväsydämeisyydelläni lupasin et mä hoidan tän takas kotio. No siinä sit ko äiti meni edelt meidän pihan röpöliöiset kivirappuset, se rupes sanoo et kyllä hän pääsee ite kotiinsa, ja no eihän se päässy edes ekalle rappusille ko oli jo maassa, ja mä säikähdin, kun se meins lyödä päänsä niihin. Onneks ei! No sit mä sain sille puhuttua et istutaan tähän nyt ja kerro mulle et minkä takia sä tuolta kotoos ylhäältä oot lähteny. No se sitte rupes kertoo, se oli tullu toiselta asunnoltansa taksilla vähän aika sitten, (toi on vissiin siis sen joku toinen asunto/kesäasunto?) Ja sillä oli menny puhelin suojakoodiin, kun se oli vahingos laittanut sen näppäinlukkoo, ja sen lasit oli jääny kotio, siis sinne toiselle asunnolle. No mää sit hetke se kans juttelin ja totesin ettei me kyllä kahestana sua tonne ylös jyrkkää mettätietä saada, niimpä hain mein paritalon toisen asunnon naapurin, et voisiks sää tulla auttaa. No sit me yhdes talutettii se iha sisälle asti. Sitte yritettii kysellä et missä se suojakoodi pitäis lukee et saadaan tää puhelin auki. Siittä ei tullu mitään, sitä ei löytynyt mistään. Sitte se rupes puhumaan jostain ystävättärestänsä, ja soitettiin sen numeroo numeropalvelusta ja saatiin siihen yhteys. Se oli pikanen puhelu ja aika epävarmakin, mut se kuitenkin lupas tulla paikalle. Todettiin sit tän lähimmäise naapurin kans, ettei se voi tuohon tuolille jäädä istumaan et sänkyyn se pittää saada ko niin naamat se oli. Talutettiin se sit sänkyynsä, ja varmistettiin et kaikki oli ok. Mä lupasin sille ja tolle naapurille sitten vielä käydä sitä katsomassa että kaikki on varmasti okei, ja että se sen kaveri on varmasti tullut. 
   Kaikkeen sitä kans voi joutua. Toinen yllätys tällepäivälle oli paketti meidän eteisessä. Paketti, joka oli TÄYNNÄ vaatteita. Nimittäin huusin itselleni huutonetistä vaatepaketin 20EUROLLA?! siel oli ainakin 30 eri vaatetta, mistä ainakin puolet aijjon pitää. Ja puolet myydä voitolla kirpparilla. Niistä kuvia myöhemmin. Tähän loppuun laitan osan mun vapsun ostoksista, ja sit lähen lenkille.


 Maailman ihanin coca cola pelti rasia! Täydellinen lisä mun huoneen sisustukseen! Ja vain 3euroa.


Uusi meikkivoide, jos mä näin puolenvuoden tauon jälkeen oppisin sitä taas käyttää. Vaaleanruskea kynsilakka. Kaks kulmakynää, koska en osannu valita. Ja vaaleita pinnejä.

Uus shamppoo, suihkugeeli ja soleil gel ku vanhat loppu just. 

Näiden lisäks ostin myös lakan, vihkoja ja äidille uuden muumimukin. Kun jokunen aika sitten hajotin yhden sen mukin :DIllalla vielä lisää! 
Henna

8 kommenttia

 1. En pystynyt vastaamaan koneell tänne, joten vastauskommentti on siellä mun blogissa :s tosi hieno tuo sun laukkusi btw.

  VastaaPoista
 2. Sulonen toi coca-cola rasia :)Ja hui kauhia toi teijän naapuri ! :oo Sun blogi vaikuttaa kivalta näin nopeella silmäyksellä ja luulenpa että jään lukijaks :) Ps. Mul on samanlaiset lakanat ku nois kuvissa :D

  VastaaPoista
 3. Hei tyttönen! Käyppäs pian katsomassa sähköpostiasi, sillä en ole vieläkään saanut sulta vastausta. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana toi sun laukku, kuolailen sitä tässä :D ja sun blogi vaikuttaa toosi ihanalta :) saatanpa jopa tässä alaspäin vielä selaillessani liittyä lukijaksikin :))

  VastaaPoista
 5. sulla on kiva blogi ja kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 6. ihana toi cocacolapurkki! :) ja samoin laukku!

  dreamsofida.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. ihana toi cocacola-rasia! ja noi farkut on kans tosi kivat, tommosseita oon kaavaillu ostavani jo kauan ::)

  http://www.blogger.com/home

  VastaaPoista
 8. Mirella: Kiitän (:

  Onkonälkä: Kiitoksia =) ja jep se rasia on suloinen!

  Jonna-Lauriina: Asia hoidettu :)

  Peppi-: Kiva jos miellyttää! Ü

  Anette: Kiitoksia kehuista :)

  idasofia: Käyn kurkkaas sun blogin :)

  mari: itelki oli pitkää nää tietyt farkut ostoslistal, ja sit sopivasti voitin JC:hen lahjakortin ja sillä ostin ne =)käyn kurkkaa sunki blogi! =)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥