Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Elokuu

Toppi: Gina Tricot, Shortsit: VeroModa 


Nyt on sitten virallisesti tullut se kauan ei odotettu elokuu. 10. päivä alkaa koulu, tavallaan 9. kun tuutorit joutuvat silloin menemään "ohjaamaan" ykkösiä. Ensimmäinen kuva on tältä päivältä, toinen veljen rippijuhlista ja viimeinen alkukesältä. Mä näin blogin alkumetreillä lisäilen vaan kuvia vähänniinkuin sieltä täältä. Varsinkin kun tänäänkään en suuremmin jaksanut kuvailla, eikä ollut oikein kuvailtavaakaan. Olin vain töissä, ja kotona. Kävin myös hätsyyn juusolla, mutta emmä käyny siellä kuin tulostamassa pari juttua. Nyt oon ihan poikki, ja tahtoisin mennä nukkumaan, mutta vielä pitäisi syödä jotain kun nälkä on (taas..) Huomen aamulla, ennenkuin suuntaan taas töihin, ajattelin väsätä jonkinmoista postausta, mikä sisältäisi jonkinnäköisen aiheen, eikä vain tälläistä ihme jaarittelua. Mä taidan nyt käydä syömässä jotain pienenpientä, ja sit suunnata nukkumaan!
Henna

Ei kommentteja


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.