Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Woman's best friend

"Tänään on se päivä" Tultuani töistä kotiin, mun sängylläni odotti jotain aivan iki ihanaa! 
Nimittäin:


Jos muijan haluaa saada todella iloiseks, sille kannattaa ehdottomasti ostaa laukku. Mun eiliset murheet ei (tällähetkellä...) tunnu yhtään niin pahoilta kuin eilen. 

Oon himoinnu tätä laukkua ja niin pitkään ko muistan. Ja nyt se on munmunmun! Voin hymyissä suin aloittaa huomenna koulun, kun on uusilaukku koulukirjoillekkin. Tai no, mulla periaattees alkaa koulu vasta maanantaina, koska huomenna on vaan ykköstenpäivä ja koska mä olin joskus nii fiksu et halusin tuutoriks, nii pittää huomen si men käymää koululla auttamas ykkösiä. Ja sit meenki loppuviikoks jammaileen töihi. Ylemmäs kuvassa esiintyy mun prinsessamirri, Siru Ja alemmassa mun loppuillan herkut, mmm smarties! Nyt mä taidan kuiten suunnata suihkuun ja sillai. Taas yhtä lukijaa rikkaanpana. 
Henna  

3 kommenttia

 1. Heips, kysyit blogissani miten youtubesta upotus koodilla otetut videot saa sillä lailla ettei video pyöri. Niin muokkaat siitä upotus koodista jonka kopioit youtubesta niin sitä height kohtaa siten että height="25" niin sitten ei näy koko videota =) Toivottavasti tajusit, kysy vielä sitten jos selitin liian sekavasti :)

  VastaaPoista
 2. ihana toi laukku:)

  käythä llottam.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Alisa: täytyy seuraavaan postaukseen yrittää! :) Kiitos paljon avusta! :)

  lottam: itsekkin pidän laukustani =) käyn tsekkaas myös sun blogin!

  VastaaPoista


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.