Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Ei pieni ihminen voi ymmärtää

En tiiä pitäiskö mun olla ilonen vai surullinen? En tosiaan tiiä. Lupauduin tänään kuvaamaan yhden läheisen hautajaiset. Mä en ole koskaan vielä itkenyt hautajaisissa, jotenkin oon aina pystynyt pitään itteni kasassa. Mut nyt, nyt en pystyny. Voitte vaan kuvitella mitä on suunnata suoraan hautajaisista, oman todella huonokuntosen vaarin syntymäpäiville, jonka jälkeen kaupungille ostoksille. En todellakaan suosittele tätä kuvioita kenellekkään. En ollut taas nähnyt vaaria pitkään aikaan, ja kyllä taas tuli semmoset omantunnontuskat :Miksen mä ole voinut käydä siellä useammin joskus: Itsesanon aina että jälkiviisaus on perseestä, ja niin onkin. Tää vaan nyt helpottaa mun oloo edes yhden miljoonasta kun ajattelen että olis pitäny käydä siellä ja olin niin ajattelematon kun en käynyt. Mulla on aina ollut vain yks vaari, ja nyt kun se ei edes enään tunne mua, vaan sen sairaus on niin syönyt sen ajatusmaailman ja muistin, on ihan kun sydäntä revittäis joka suunnasta kun siellä käy. 

 Onneksi tämä tilanne ei ole tulluit kuin salama kirkkaalta taivaalta. Vaan tää on ollut odotettavissa jo vuosia sitten sairauden tietoon tultua. Aikaisemmat kuvat ovat tältä päivältä. En jaksa nytten puida tätä asiaa enempää, tarkeeksi raskas olo ilman sitäkin..
       Oon luvannu esitellä teille mun helsingin ostoksia, ja tänään sain ne vihdoin kuvattua samassa tän päivän ostosten kanssa. Empä mä helsingistä mitään erityistä löytänyt:

Elikkä nää farkut ostin JC:stä mun 40€ lahjakortilla. Oon ihan sairaan pitkään himoinnu näitä, mut aina joka paikasta koot loppu tai sit mun rahat loppu. 

 Sit olis luvassa uudet farkkushortsit. Oon muuten aina kutsunu farkkushortseja, varsinki näin lyhyitä niin microiks. En tiiä miks :D No mut nää on siis Mangosta. Nää oli oikeesti ihan sika hintavat, mietin syvästi ja hartaasti et otanko vai en, mut sit aattelin et mua olis tosissaa jääny kaduttaa jos olisin jättäny nää sinne.

Ja viimeisenä ostoksena (mistä mulla on kuvia..) On nää jo täällä kerran aikaisemminkin esiintyneet kangashousut. (vai mikskä noita pitäis kutsua?) Yleensä mä vieruksun kangashousuja, jotenki vaan en ikin löydä mieleisiä, mut nyt löysin nää -80% alennuksesta, noin 10€urolla, mun oli siis ihan pakko ostaa nää! 
Sit näide lisäks ostin Helsingistä kaikkee pientä, punasia käsikoruja, alusvaatteita ja meikkejä.

No mutta kävinhän mä siis tänään(kin) ostoksilla. Tänään sieltä tarttui vähän enemmän ja jo vähän aikaa haettuakin tavaraa mukaan, nimittäin:

 Kaks huivia, toinen oikeanpuoleinen ginasta, sellainen putkihuivi. Ja toinen only:stä tuollainen perus, mun mielestä tosta tulee mieleen intiaani eli siks kutsun sitä intiaani huiviks!:D sit tos kuvas on mustavalkonen paita josta parempi kuva alempana.

Tosiaan löysin vihdoin sen jo kerran aikasemmin syksy tarpeita postauksessa mainitun nahkatakin. Aluks meinas tulla pettymys kun kiersin Tampereen Only:t ja ei kummassaakaan ollut valikoimassa kyseistä mallia, ja kun mä kerta tohon olin jo kerennyt netissä ja helsingissä ihastua munhan siis piti saada JUST toi. No sit mä keksin et One Way on mun viimenen toivo, ja jotenki niinku sattuman kaupalla oli jäljellä koko kaupassa yksi kappale mun kokoa! hehe! Ja oon sitten niin rakastunut tohon takkiin et melkein voisin nukkua se päällä! Löysin myös tosi kivan tuollaisen valkoisen löysän paidan, se taisi olla myös Only:stä. Korut molemmat ovat Ginasta.

Tän postauksen piti tul siis jo eilen 13.8. mut eipähä tää taas toiminu niinko piti.


3 kommenttia

  1. farkkuja on ärsyttävä ostaa, joko on liian pieniä tai liian isoja kokoja jäljellä, tai sitten itelleen sopivan kokoiset maksaa järjettömän paljon! :D kivan oloinen blogi siulla.

    VastaaPoista
  2. Pinja: kiitti :-)

    Nina: Oon niin samaa mieltä! Kiitokset kehuista :-)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥