Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Älä itke, sateessa sun silmät kastuu kuitenkin

Hyttysten kiusaama bloggaaja ilmottautuu. Menin tänää vasta kymppiin, mut olin silti ihmeen ajoissa hereillä (8). Rupesin kattoo ennenku nousin et mitä ihmettä et miks mun lakana on ihan veres, et ei mul ny kyl menkat pitäis olla. No sit nosti peittoo päält ja järkyttyneenä katoin mun jalkoja. 23 (KAKSIKYMMENTÄKOLME) hyttysenpistosta jotka mä olin lähes kaikki unissani raapinut verille. Oon siis tavallaan allerginen hyttysille, koska saan niistä ihan järkyttäviä paukaroita, jotka kutiaa ihan sikkenä. Mut sit ne menee kyl itseasis tosi nopeesti ohikin. Tosiaan nämä 23. pistosta sijoittuvat vain jalkoihini, käsistä ja muualta en edes vaivaudu laskemaan. Olin aamulla niin koomassa etten jaksanut laittautua mitenkään erikoisesti, nappasin lattialta vain eiliset farkut jalkaan, ja kaapista ensimmäisen paidan mikä osui käteen. Tiedän olen tylsä. No koulun jälkeen suuntasin käymään kirpputorilla järjestelemässä meijjän pöydän ja sen jäkeen (taas) paikallisessa vaatekaupassa josta ostin neuletakin ja t-paidan. Kotona mulle sitten iski inspis ja rupesin laittamaan itseäni vähän enemmän ja vaihdoin vähän vaatettakin ja tässä tulos:

 Neule: Soaked Vyö: Spirit Store Farkut: JC Kengät: Converse

  

Vitsi mä oon rakastunut noihin äipän tekemiin muffinsseihin! Syötiin niitä lauantaina tupereissa, ja onneks mulle jäi niitä vielä iso kasa!


Nyt mä taidan ruveta kerään kamoja kasaan kun pitäis viel huristel yammulla juusolle. Sit huomenna olis luvassa Tampereen reissu kun on pikkiriikkisen shoppailua. Lopuksi vielä kuva, kun mulle iski himo laittaa hiukset jotenkin ihan uudella tavalla, ja jostain vain tuli mieleen tälläinen. Ajattelin laittaa tämän myös huomenna Tampereelle. Edustuksiinsa se ei tästä pääse, mutta

Mitä mieltä olette :-) ?

6 kommenttia

 1. "Mitä mieltä olette :-) ?" aika perus ei mitenkää erikoine?

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia ja muutenki tosi kivan olonen blogi ! :--)

  http://thecupboard-sofia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Koskas tulee uutta tekstiä? :--) ootko miettiny videopostauksen tekemistä?

  VastaaPoista
 4. nättejä kuvia! :) ps. toi muffinssi saa ihan veden kielelle! :---D

  VastaaPoista
 5. Hieno banneri! Ja toi muffinssi näyttää törkeen hyvältä :3

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥