Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Et sä eilistä takaisin saa

Niinkuin otsikosta saatatte jo päätellä,tää postaus on parinpäivän takaa.Eli sunnuntailta. Oltiin Annan, Samulin ja Andren kans urheilu kentäl ko siel oli iku-cup. Oli ihana ol taas futis kentällä, vaikkei itse päässyt pelaa oli aikamoinen fiilis ku sai ainakin katsella toisten riemua juosta sen pallon peräs. Mulla on niin suuuuri ikävä sitä lajia. Mut ei täällä ole enään sellaista joukkuetta jossa mä tahtoisin pelata, eikä musta ole reissaan missään kauempanakaan. Ehkä mä aloitan sen taas sitten kun vihdoin pääsen täältä nykyiseltä paikkakunnalta hemmetin kauas!
 Päivän asuna mulla oli tälläistä:
 

 Toppi: Gina, Paita: Gina, Farkut: JC, Kengät: Converse


 Tässä on mun uusin rakkaus. Äiti oli tilannut ginalta itselleen jotain, ja samalla mulle pari suloista sormusta, joista tästä tuli mun uus ehdoton lemppari! Mun asusteet näytti siis kokonaisuudessaan tältä:Mun hiukset oli pitkästä aikaa kiharalla. Mulla ei siis ole luonnonkiharoita hiuksia vaan aivan suorat luonnostaan, mut pistin aamulla ne letille koska lähdin töihin, ja hiukset oli vielä jonkin verta kosteat nii niihin tuli tuommoinen pieni kihara.

3 kommenttia

 1. kiva blogi! :-)

  uskallaunelmoida.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. ihana blogi sulla!:):)

  käy ihmees tsekkaan munkin (;
  http://www.livelikeyoulldietoday.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Saana & Salla: Kiitos teille =) Käyn tsekkaa teidänki blogit! :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥