Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Mä meen jonnekin jostakin, en mä tiedä mihin elämä heittelee


Perjantai illan kuvasaldoa. Veli oli saanut kevari kortin ja itse kevarin ja ajelikin sitten viikonlopuksi meille. Mä olin menossa koko viikonlopun, perjantaina kävästiin Turussa, lauantaina oli sukujuhlat ja nyt väsään väsyneenä tätä postausta :D Huominen vapaapäivä peruuntui kun soitettiinkin töihin. Eli mulla on ens viikolla ainoastaan yks vapaapäivä, lauantai. Lisää tästä viikonlopusta muissa postauksissa! Nyt mä meen takasi nukkumaan!

3 kommenttia


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.