Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

happy day

No missähän tää iloinen päivä vietettiin? No särkänniemessä näin kolmen vuoden tauon jälkeen! nauttikaa kuvasaldosta, lopussa lisää tekstiä! 

DSC_0150 särkkä1 särkkä2 särkkä6-horz särkkä9 DSC_0135 DSC_0151 särkkä10 särkkä8 särkkä4 DSC_0121-horz DSC_0141  

Tos reilu viikko sitte otettiin Annan kanssa suunnaksi Tampere ja Särkänniemi. Mä en ollut särkässä käynyt kolmena (vai kahtena?) kesänä, ja nyt mei äite oli voittanu jostai kilpailusta sinne kaks ranneketta ja me saatiin ne sit Anna kans käyttää. 
Kyl huomaa että mustakin on tullut "vanha".  Nimittäi ei pää meinannu enää kestää laitteita niinkuin ennenvanhaan :--D. No okei, mulla oli jo vähän heikko-olo sinne mennessä, mut ensimmäisenä tietty mentiin testaan MotoGee koska en siinä koskaan ollut ja voi moro sitä huonoa oloa ja heikotusta sen jälkeen. No Annahan raahas mut sit heti seuraavaks tornaadoon ja siitähän se olo vaan parani. Onneks se sit rupes helpottaa kun söi ja joi nii ei menny päivä pilalle sen pahan olon takia. Halfpipe jäi tosin käymättä tällä reissulla koska tiesin et jos siihen menisin nii pahaolo tulis kymmenkertasena takasi. 
Mutta superkiva päivä oli vaikka kahdestaan reissussa oltiinkin. Itseasias tämänkin päivän vietin Annan kanssa, ja siitä ehkä lisää tänään mutta mahdollisesti vasta huomenna!

2 kommenttia

  1. tosi ihana blogi sul ja oon kateelline ku oot noin laiha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) mutten kyllä ole mikään laiha :-D

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥