Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

yyyyyyyyyyyteri

Reissun viimesenä päivänähän me sitten käväistiin yyterissä. Oltiin molempina aikaisempina kesinä haaveiltu jos päästäis siellä käymään, mutta molempina kesinä se oli jäänyt. Nyt kuitenkin isä lähti meitä sinne viemään! En edes tarkkaan muista koska olisin siellä viimeksi ollut, varmaan joskus ihan kersana, tai voi olla että vähän vanhempana, koska en siis todellakaan muista :D

DSC_0241 DSC_0157 DSC_0229 DSC_0224 DSC_0228 DSC_0207 DSC_0186--horz DSC_0137 
Uimassa ei varsinaisesti käyty koska oli mieletön tuuli ja olis saanu kahlata nii pitkälle ettei kumpaakaa sit oikee innostanu. Mieletön paikka, ei voi muuta sanoa :-) Vähän pienempi tuuli niin sielä olis viihtynyt kauemminkin! Onko teistä lukijoista joku käynyt tänä kesänä yyterissä? :-)

JA HEI LUKIJAT, OLETTEHAN HUOMANNEET ETTÄ ARVONTAAN ON MAHDOLLISTA OSALLISTUA ENÄÄN TÄNÄÄN, ETTÄ OSALLISTUKAAHAN SIIHEN SIIS TÄNÄÄN JOS MIELITTE VOITTAA VALITSEMANNE KORUN ITSELLENNE :-) 

4 kommenttia

 1. Voi yyteeri, on kateellinen. Olis hienoa joskus päästä itekkin käymään yyterissä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyllä ihana paikka, samoin kalajoki jossa on myös tullut oltua :-) ! suosittelen ehdottomasti, me vain valitsimme juuri sen tuulisimman päivän, vaikka melko useinhan meren rannalla tuulee :D meidän kohdalla vain tosi paljon :D

   Poista
 2. Oi ootte käynyt täällä!:-) Yyteri on ihan mahti paikka! En pystyis kuvittelemaan kesää ilman yyterissä käyntiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyllä ihan mahtipaikka! ens kesän suunnitelmia kun ollaan jo (ajoissako liikkeellä :D) mietitty niin yyterin reissu on lyöty lukkoon jo! vapauttaa paljon kesää tuo täysi-ikäisyys ja auto!

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥