Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SuperDry ♥

Porista kotiuduttuamme, päätimme kuluttaa loppu illamme lähtemällä ajelemaan vain satunnaiseen suuntaan koska keli oli mitä mainioin. Kuitenkin halusin käydä kahdessa paikassa Kokemäellä: Kolsinvoimalaitoksella ja riippusillalla. Vaikkei siitä nyt olekkaan kuin kolmisen vuotta kun muutin pois sieltä, en meinannut millään aluksi osata sinne. Kuitenkin molempiin paikkoihin päästiin onnistuneesti perille :D

DSC_0084 DSC_0076 DSC_0068 DSC_0074 DSC_0092 Huppari joka mulla kuvassa on päällä, on yksi Porin ALE löydöksistä. Eli superdry:n huppari jota olen jo himoinnut tosi pitkään. Täydellisen värisenä, täydellisen pehmoisena ja täydellisen hintaisena. Alkuperäisen 89€ hinnan puolitus ei ollenkaan paha! 

DSC_0103 DSC_0104 DSC_0107 DSC_0109 DSC_0121  
Tajuttoman hienoja paikkoja kumpikin. Harmi vain että olin vähän laiska kuvailemaan niin en saanut niitä ikuistettua niinkuin olisin halunnut. Vielä olisi lomapäivien viimeinen päivä teille näyttämättä, ja se onkin sitten mulle mieluisin päivä vaikka taas kevarin kyydissä joutuikin sen rontin 100km istua mistä ei oiken selkä nauti. 
Nyt mulla ei oikein oo tiedossa lähiaikoina mitään varsinaisia suunnitelmia, työt on vähän höllänny ettei nyt enään oo ihan kahdenviikon työputkia. Nyttenkin on pe, la ja su vapaata. huisia! Tarkoitus olis käydä äipä kans lielahdessa, yks pitkään pitkään ostoslistalla ollut juttu kotiuttamassa ja silleesti. 
Hirmusesti olis juttuja mitä mulla on aikeita tänne bloginkin puolelle tuoda, mutta vaikka nyttenkin on vapaata tulossa tuntuu ettei aika riitä mihinkään. Toivotaan et tää tästä höllääntyy kun taas koulu alkaa. Tosin.. mullahan toi syksy on täynnä opinnäytetyötä ja autokoulua että se siittä vapaa-ajasta :D Nyt leffa pyörimään ja hauskaa alkanutta viikkoa teillekin lukijat!

pst. kivasti olitte jo linkitelly lempparikorujanne ARVONTAAN, mutta pistäkää vaan lisää tuleen :-)

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥