Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Nimesi.fi

Olin jo tuossa keväällä yhteydessä nimesi.fi sivustolle ensimmäisen kerran, ja lopputuloksena olikin sitten pieni yhteistyö. Sain valita heiltä korun aikas mukavalla alennuksella, ja niinhän minä sitten tein. Valitsin lempparikoruni ja muutaman viikon päästä se oli valmis toimitettavaksi minulle. Nyt jo muutamasin päivää sitten se tipahtikin postilaatikkoon. Mua ei henk. kohtasesti säväyttänyt ne omanimi korut joita nyt on nähnyt jo niin monella, joten mä halusin ikuistaa korulle nimen sijaan yhden toisen ikuisen asian, nimittäin.
   
DSC_1035 Tää oli mulle ehdoton lemppari nimesi.fi sivustojen valikoimasta. Ja täytyy kyllä sanoa että olen erittäin tyytyväinen ostokseeni, ja palveluun mitä nimesi.fi sivuilta sain. 


DSC_0909  
Isot kiitokset vielä nimesi.fi sivuille, jonne te lukijat pääsette tämän linkin kautta. 

Minkä tekstin tai kirjaimet te lukijat taltioisitte kaulaketjulle jos sellaisen mahdollisuuden saisitte? :-) 

4 kommenttia

 1. Oi ihana, itekki aattelin että seuraavan korun minkä tuollaisen hommaan niin siinä tulee olemaan mun ja kullan etukirjaimet :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :-) kattelinkin blogistas et marja koru sulta löytyy jo :p

   Poista
 2. kumman ketjumallin otit ja minkä pituisen ? + miten tuo kirjain juttu kuuluu tehdä ? kirjoittaa vain kaksi kirjainta peräkkäin tuohon nimi/sama kohtaan vai mitä..? ajattelin viisaammalta kysyä etten itse möhli. :DD ps. ihana koru !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla oli se venetsia ketju, ja pituus oli 40cm. Mä tilasin korun sähköpostin kautta enkä itse sivujen, et mä laitoin vaan J♥H nii sillai se meni perille :-) varmaan onnistuu sillainki et kaks kirjainta peräkkäi ! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥