Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Täydellinen Sunnuntai

Täällä kirjoitellaan taas kauhian kiireen keskeltä. Mutta kirjotellaan kuitenkin! Eli tosiaan vaikka tämä blogi nyt on vähän vähemmälle jäänytkin, ei se tosiaan johdu innostuksen puutteesta kai kiinnostuksen lopahtamisesta. Ehdottomasti ei, isolla eellä. Nyt vain on töitä ihan hirmuisesti, ja tulevat vapaapäivät ja pikkuloma ovat täynnä tekemistä ja pienimuotoisia reissuja. Eilen mulla oli vapaapäivä pitkänpitkästä aikaa, ja tietenkin silloin oli kahdet rippijuhlat, joista me sitten käytiin vain toisissa. Vaikka koko päivä oltiinkin Juuson kanssa menossa, oli silti ihan huippu päivä!
DSC_0800-1-1 DSC_0840-tile  
Mekko/Gina Tricot    Kengät/Marco Tozzi 
DSC_0818-1 DSC_0807 DSC_0813-1 DSC_0804-1 DSC_0818-1

Vihdoin mä sain itselleni tuon mekon! Olin kuolannut sitä niin Ginan liikkeissä kuin netissäkin vaikka kuinka kauan, mutta rontti 30€ ginan mekosta oli mun mielestä liikaa, ja sit se yks päivä kun eksyin Ginan sivuille oli tullut puoleen hintaan! Äkkiä vaan klik klik ja klik ja pian sähköpostiin kolahtikin viesti " toimitusvahvistus ". Ja muutama päivä ja mekko oli mun luona! Kaiken onnekseni se oli vielä täyin sopivan kokoinenkin. 17€ ei tästä ihanuudesta ollut lainkaan hullumpi summa! 
DSC_0853-1
Illan kruunasikin sitten Juuso joka päätti viedä mut syömään:

DSC_0881
DSC_0884 DSC_0880 = täydellinen sunnuntai vapaapäivä!

Tosiaan kuvissa näkyykin nyt sit vähän paremmin mun pidennykset. Älkäähuoliko, niistä tulee ihan ihkaoma postaus. Luultavasti jo tänään illalla jos töiden jälkeen sen jaksan väsätä :) Nyt mulla alkais oleen kohta jo kiire töihin kun vajaan tunnin päästä alkaa ja mä istun vielä yöpaitasillani täs koneen ääressä :D Noh, ehkä mä selviän. Vielä sen verran, että mähän aikaisemmin mainitsin etten American Dinneriin suostu enään syömään sen huonon palvelun takia, päätin kuitenkin nyt kokeilla minkälainen meno tuolla Lielahden Dinnerissä on, ja perun kyllä puheeni! Tosin keskustassa olevaan Dinneriin mulla ei hinkua enään ole, mutta tuolla kyllä toimi _ihan_ kaikki! Ja ruokakino li todella hyvää! :] Kuvat taas tietenkin vammaavat kun mulla olis kiire, joten tyytykään vähän hätäisesti laitettuihin kuviin. Tai se vika ei ole kuvissa vaan bloggerissa :D Nyt mä suuntaan töihin, Heipat!

6 kommenttia

 1. Anteeks ehkä tyly kommenttini, mut musta sulle sopii lyhyempi tukka paremmin, eli pidennykset ei hyvä :s Tai ehkä se on vaan niin radikaali muutos kun kuitenki tottunut näkemään sua vähän lyhkäsemmillä hiuksilla.. Tottumuskysymys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tarvitse pyytää anteeksi, rakentavapalauta/kritiikki on aina tervetullutta :-) kyllä mullakin oli aluks sellanen kysymysmerkki olo kun katsoin peilistä itseäni pitkillä hiuksilla, mutta kyllä tulin siihen tulokseen että kyllä ne mulle sopivat sen verran ainakin että niitä käyttää voi :)

   Poista
 2. Toi mekko on ihana, hipoo täydellisyyttä ! :)

  http://amalianmaailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana mekko! :O
  http://150miles-rs.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥