Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Sul on kiire töihin ja kiire himaan Ajat päivittäin puol kasin ja puol viiden kisaa

Heipparallaa lukijat!
Täällä kirjoittaa taas kiireistäkin kiireisempi bloggaaja. Työt syö kaiken mun ajan, ja salilla käynnit ja juuson kans vietetty aika sen lopun. Mulla olis tänne taas miljoona ja sata asiaa kerrottavana, mutta nyt ei yllätys yllätys siis ole aikaa niitä kertoilla sen enempää. Torstaina mulla katkeaa 13päivän työputki, eli torstai ja perjantai mulla on vapaata. Jotka on tosin jo sullottu täyteen tekemistä. Torstaina olis tarkoitus käydä vähän korjailemassa hiusväriä, kun on juurikasvu päässyt pahasti esiin ja väri haalistunut. Sit perjantaina mulla on db lääkäri tayssis joten siinä mennää sit juuso kans käymää myös leffa, ostoksilla ja syömässäkin! et se päivä hukkuukin sitten Tampereelle. Seuraavat vapaat mulla onkin sitten to-la, jolloin olis tarkoitus lähteä isälle päin ja tsekkaan jos keli sallii mitä yyteristä löytyy!Tänään grillailtiin mun jäätelökioski töiden jälkeen Juuso kans ja nyt ruvetaa kattoon taas kerran leffaa. Eilen vuokrattiin "hulluna saraan" ja se oli oikeesti tosi hyvi! sai nauraa mahansa kipeeks :-D näyttelijä valinnat oli osunut just eikä melkein!

DSC_0931 DSC_0952-1 DSC_1023 DSC_0985
DSC_1031 DSC_0936

Siinä kuvia tosiaan tältä päivältä. Muina päivinä ei ole tullut kameraan edes koskettua. Nyt leffa pyörimään, ja oikein hauskat tiistai illat sinne teillekkin! 

6 kommenttia

  1. Oh, somersby on taivaallisen hyvää :3. Ja söpöinen kisuli! <3

    VastaaPoista
  2. osaatko sä oikeesti edes kirjottaa? sulla on ihan tosi paljon kirjotusvirheitä ja tosi ärsyttävä lukee näitä sen takia.

    VastaaPoista
  3. Öööö, löysin kaks vahingossa tullutta kirjoitusvirhettä tästä? Et ihminen se minäkin vaan olen ja virheitä sattuu. :D

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥