Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kipeenä

DSC_0149-horz Farkut/H&M     Toppi/Pieces       Kengät/Converse    Bleiseri/Only    Laukku/Michael Kors    Arskat/Lindex
  DSC_0143 DSC_0139     
Kävästiin tuossa perjantaina Juuson kanssa tosiaan Tampereella. Mulla oli lääkäri niin saatiin sit hyvä syy lähtee käymää siel. Käytiin New Yorkis syömäs ensimmäistä kertaa ja ostoksilla. Leffaankin aluks suunniteltiin menevämme mut ei sit kumpikaa oikee enää jaksanu illalla kun oltiin jo vääh kahdeksan jälkee lähetty meiltä kävelee bussipysäkille ja vasta vähä ennen ysiä oltiin kotona :D Sit viel mä sain illalla niin huippu idean kuin, ruveta vaihtaan huoneessa vähän järjestystä. Ja nimen omaan "vähän" ja siinä se loppu ilta sit menikin, ja tietenkin jätin kaiken järjestelemisen ja siivoomisen sit lauantaille töiden jälkeen. Lauantai aamuna meinas tosin kuolema tulla, olin niin kipee kun olla voi! Buranan voimilla mä sitten selvisin työpäivästä, ja ilta meni vaan nukkuessa. Ja tänä saamuna sama homma. Ja tää olo on vieläkin. Joka paikkaa särkee, käsiä, jalkoja, selkää, mahaa, ja päätä. Korvissa on tosi kova paine, ja välii kun hengität syvään iha kun joku löis tikarilla selkää tai kylkee. Lisäks, vaikka kuumetta ei oo, niin jatkuvasti on joko kylmä tai kuuma. Äsken makoilin peito al vaan ihan paikallani kun silloin minimoin kaiken kivun, nii jalat oli ihan jäässä, ihan tärisi, ja taas poskia ja niskaa kuumotti. Et näköjään näinä hirmuharvoina kertoina kun mä oon kipee, mä todellakin oon kipee. Huomenna jos tää sama helvetti jatkuu on kyl pakko käydä pihlajalinnas hakemas sairaslomaa. Ei työnteosta tuu mitää! Ja just kun mulla alkais keskiviikkona 4päivän lomat! ni tietenkin just sillo oon sit näi kippee! no toivotaa parast et aamul tää olo olis tajun kipittää tiehensä. 
Tampereelta löytyi ne mitä lähdin etsimään: beiget farkut. Kenkiä en löytäny, tai löysin mut ei nyt raskinu ostaa toisia nahkasia converseja vaik ne olis ollu -20%. Sen verran isoja rahamenoja ny tulos etet. Kuitenkin farkkujen lisäks löytyi oliivinvihreä paituli, ja nämä farkut ja paidan te näettekin tässä:
DSC_0194-horz

Nyt mä taidan suunnata nukkumaan, koska tää paha olo meinaa taas saada yliotteen musta. Ärsyttävää, isolla äällä!! Hirmusesti on taas kasaantunut noi julkasemattomat jutut, mut eiköhä ne sieltä rupee tännekkin ilmestymään. Ja hei, tänää tuli 160 lukijaa täyteen, ootte ihan huippuja!

1 kommentti

  1. Voisit hieman joskus muunnella noita poseerauksia ja muuten tosi kivat housut! Itselläkin ollu hankinnan alla muttei sopivia oo vielä löytynyt.

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥