Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

miljoona ja yks asiaa, tässä ensimmäinen!

Mä kyllä kiroan tuon photobucketin alimpaan hehehettiin. Oikeasti :D nyttenkin ainakin puolet blogin kuvista vammaa, enkä saa taaskaan sen kautta lisättyä kuvia. Meinasin jo heittää hanskat tiskiin et hitto päivitetään joskus muulloin. Mutta lataan kuvat nyt sit flickr:n kautta, vaikka niistä ei ihan niin hyvälaatusia tuu nii tyytykää siihen mitä on . :D
No se siitä turhautumisesta, meidän lauantai ilta näytti mm. tältä!
DSC_0468 PicMonkey Collage Hyvää ruokaa ja juomaa, kaks leffaa: pussikaljaelokuva ja kohta 18v, joista pussikaljan olinkin nähnyt jo aikaisemmin. Molemmat ihan hyviä :) ainakin sai nauraa :D
 Koko viikonloppu oli oikeastaan ihan vaan hölläilyviikonloppu. Ilman minkäänsortin meikkejä, kollarit jalassa, 10h unta vähintään yössä, ja ulkoilua. 
Sitten hypätään asiasta seuraavaan. Tein eilen sellasen ostoksen, joka on ollut mun ostoslistalla nyt useamman kuukauden. Mutta mistään ei ole löytynyt sellaista, joka olis niinku just eikä melkein. Eilen se kuitenkin löytyi! Nimittäin:
DSC_0596-1DSC_0595 Aivan täydellinen taulu tuon lipaston päälle! Koska taulua tuon lipaston päälle olin etsinyt jo turhautumiseen saakka, 35€ tästä kehystettynä ei todellakaan ollut liikaa. Vaikkakaan se ei lasia ole, vaan pleksiä(?) niin se on ihana! Mitä pidätte? (-:

2 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥