Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Miljoonasta asiasta se toinen!

Tällä viikolla (okei nyt on vasta tiistai mutta silti) mulle saapui ne pitkään odotetut objektiivit. Siinä meinaan pääsi käymään niin, että niitä kotiutui tällä viikolla mulle kolme (3?!) kappaletta. Aluks mä laitoin tilauksen menemään verkkokaupalle, jotta sain tuon kauan kaivatun kaukolaukaisimen samalla. Kuitenkin muutama päivä sen tilauksen jälkeen, mulle tarjottiin parin kuukauden vanhoja objektiiveja niin hyvään hintaan, etten mä sitten osannut kieltäytyä. Mun kamera perhe kasvoi siis kolmella aivan superilla, eli 35mm, 50mm ja 18-105mm ja tietenkin sillä kaukolaukaisimella! Nyt pääse tuo vanha ränsistynyt 18-55mm viettämään sitten eläkepäiviä hyvinpalvelleen elämänsä jälkeen.
En tosiaan ole vielä ihan hirmuisesti niitä testaillut kun tänään vasta tuo 35mm kotiutui, ja samalla kävin sitten paikallisesti valokuvaamosta ostamassa kaikkiin suotimet jotta pysyisivät hyvinä. Tässä nyt kuitenkin jotain matskua teille, vielä on vähän (paljon...) opeteltavaa nuiden kanssa. Mutta kyllä tää tästä! Varsinkin nyt kun innostus on aivan katossa näistä!

(seuraavissa kuvissa nuo maisema kuvat on kuvattu 18-55mm, ettei niissä ole vielä käytetty uutuuksia (-: )
  PicMonkey Collage-2 PicMonkey Collage-1 DSC_0607 DSC_0603 PicMonkey Collage 3 DSC_9870 DSC_0516 Kuvissa näkyvä Onlyn neule on se toinen neule jonka Helsingin reissulta ostin, mikä täällä ei ole vilahtanutkaan vielä kertaakaan. Tuollainen kultainenkimalleihanuus :) Katsotaan kuinka hyvin sain tuon ajastusjutun toimimaan, nimittäin tämä on ensimmäinen postaus mikä tulee ajastuksella! :D Nyt mä suuntaan ruotsin tehtävien ja nukkumisen pariin! 
Miten tiedän viikko on lähtenyt käyntiin?(:

9 kommenttia

 1. heippa, mikä verkkokauppa kyseessä ,mistä ostit nuo objektiivit :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuon 35mm:sen & kaukolaukaisimen ostin verkkokauppa.comista :) Ja nuo 50mm & 18-105mm:Set ostin käytettynä yksityiseltä =)

   Poista
 2. Jaa niin MITÄ tapahtuu 18-55mm objektiiville?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ohops :D näköjään tullut ihan uutena kommenttina tuo mun vastaus, mutta siis niin, pääsee vähemmälle käytölle :D

   Poista
 3. Pääsee vähemmälle käytölle kun siinä ei meinaa tarkennus aina toimia (:

  VastaaPoista
 4. Sulla on tosi ihania vaatteita ja oot taitava valokuvaamaan :P

  VastaaPoista
 5. Vitsi iha sairaa kiva blogi sulla! :-) Jään todellaki lukijaks !

  VastaaPoista
 6. Mikä nikonin kamera sulla on? Nikon D3100?

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥