Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Sunny Day!

DSC_0483-1 PicMonkey Collage  Paita/Only Farkut/H&M Kengät/Converse Kello/Axcent Kaulakoru/GinaTricot Lasit/Glitter

Hellou, ja pitkästä aikaa kuvia & asukuvia! Mulla on jo pitkään roikkunut vaatekaapissa tuo kyseinen farkkupaita, mutta en ole osannut sitä oiken yhdistää mihinkään. Mun mielestä kun asusta tulee ihan booooring jos housut ja paita on samanväriset, tai lähes samanväriset. Tää asu syntyi itseasiassa farkuista. Valitsin ekana ne, ja sitten vasta rupesin katsoon paitaa kaveriks, ja ihan sattumalta osuin tuohon farkkupaitaan. Hyvä kun edes muistin omistavani sellaisen! :D Ja siinä se sitten jo olikin. Kaulakoruks pääsi ensimmäistä kertaa tuo uusi ginatricotin koru, joka tosin otti ja rikkoutui samalla kertaa. En jaksanut sen paremmin perehtyä miten se meni rikki, mutta luulen (ainakin toivon) että sen sais jotenkin vielä korjailtua. Nahkaisetmustat conversetkin putsailin tuossa ykspäivä, nauhat niihin kun vielä jostain saisi uudet niin johan ilme kirkastuisi lisää. Oon edelleen niin tyytyväinen että ostin nuo, olivathan ne ihan pilkkahintaankin!  
Minkä kanssa te yhdistätte farkkupaidan, ja mitä mieltä olette mun tavasta yhdistää se? :) 

16 kommenttia

 1. hei muistanks vääri vai eks sä ookki tilannu river islandilta joskus jotai ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleeks sieltä ne ilman mitään tulli maksuja? :)

   Poista
  2. Siis aina euroopan rajojen sisäpuolelta tilatessa ei tuu tulleja :) tai mun mielestä ainakaan ei pitäis tulla :D eli joo! :)

   Poista
 2. Tuo farkkupaita on ihana! Ja totta kai myös koko muu asu :-)

  http://jonnaemiliaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Musta tuntuu että suosittujen blogien pitäjät on aina niinku jotai missejä ja malleja mutta musta on tosi hienoo että muunkinlaiset blogit voi olla suosittuja kun sellaset mitä kirjottaa kauniit ja viimeistellyt tytöt. En itsekään ole kauhean nätti ja olen miettinyt blogin perustamista ja sä olet antanut mulle tosi paljon rohkasua sitä varten, kiitos siitä! :-) Voisiks kertoo jotain vinkkejä miten blogista saa suositun? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos musta on ollut jotain apua!(: Empä mä oikeen osaa siihen mitään vinkkejä sanoa, kun en omaakaan blogiani pidä mitenkään suosittuna. Ehkä paras on, että olet täysin oma itsesi, etkä yritä esittää mitään muuta! :)

   Poista
 4. Voi ku ihana asu!!
  jr-myownwayofmylife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. oot tosi kaunis ja aivan ihana asu! :)♥

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥