Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Viime aikojen ostoksia!

Iltaa lukijat! Täällä yksi erittäin väsynyt bloggaaja silmät ristissä kirjoittelee teille postausta. Eli antakaa anteeksi jos kirjaimet menee väärinpäin tai sanat on hassusti. Oon herännyt tänää puol viis, ja suunnannut kuuteen töihin. Ensimmäistä kertaa, mun piti mennä töihin kuuteen. En oo ikinä menny edes seittemää, ja hyvinhän tuo aamu sujui! Tosin nyt kyllä huomaa olosta, ettei viime yönä ihan kauheasti tullut nukuttua, sekä pitkä päivä takana. Koska huomenna mulla on taas päivä täynnä kaikkea tekemistä, ihme kyllä töitä ei ole :D nimimerkillä ollut töissä varmaan kahden viime kuun jokaisena lauantaina... Mutta tekemistä kyllä löytyy! No mutta, se näistä kuulumisista ja hölinästä tällä kertaa, oli mulla asiaakin!
      DSC_0344    
Taisinkin tuota uutta luuria esitellessä mainita, että mulle oli postissa tulossa paketti iphonen ja ipadin kuoria. Tosin mä olin jo lähes varma että ne napsahtaa jumiin tulliin. Koska kuoret tuli kiinasta, MiniInTheBox nimiseltä nettikaupasta, jonne pääset tästä. Aluksi tilatessani tuotteita, selvitin että Kiinasta tilatessa tulliraja on 40€. No, pistin alle neljänkympin tilauksen menemään, mutta sen jälkeen sainkin jostain selville että raja olisikin 22€. No, sen yli mun ostokset meni. En ole ikinä ollut tullijutuissa mukana, ja jännittikin hirmuisesti, että mites sen homman kans kävis. Mutta keskiviikkona mua odotti postilaatikossa mukava paketti! Ja, se tuli yllätysajassa kotiin! Ihmiset netissä olivat sanoneet että olivat joutuneet odottamaan 2-4 viikkoa tilaustaan, mulla kesti 12 päivää! :) Eli, meikä voi lämmöllä kyseistä puljua suositella! Tosin, yks juttu on mistä haluan mainita, mut se tulee myöhemmi tässä postauksessa!! 

DSC_0350  
Iphonen kuorissa, päädyin kolmiin erilaisiin kuoriin.Yksiin kovakuorisiin, joissa tuo söpö pöllö miellytti mun silmää tosi paljon. Ne maksoi jotain alle kolme euroa. Ne ovat tälläkin hetkellä kiinni puhelimessa. Sitten kaksiin erilaisiin silikonisiin kuoriin. Joista pinkki on tosi hyvä, pysyy paikallaan ja on laadukasta materiaalia. Valkoinen onkin sitten sen vastakohta. En odottanut saavani mitään huippulaatua, muutaman euron kappalehinnalla, mutta tuo valkoinen. Se ei pysy paikallaan mitenkään, sen reunat on epätasaisesti "leikattu" ja muutenkin. Ei, ei ja ei. Onneks nuo kaksi sentään osoittautuivat just eikä melkein passeleiksi! 
   
DSC_0356    
Ja iPadikin sai sitten uuden, tai oikeastaan ensimmäisen suojapussin. Koteloita sillä jo muutama onkin, mutta halusin sille pussin, kun kuskaan sitä kuitenkin aika usein mukana.Tällä oli hintaa kympin päälle, mutta tykästyin tähän sen verran, että ei sekään sitten enään pahalta hinnalta tuntunut.
Mutta, on tässä muutama muukin ostos tullut tehtyä viime aikoina, aloitetaan vaikka lempparista, jonka löysin eilen Elon reissulta. 
  
DSC_0366-horz   
Oon etsinyt punaista neuletta jo niin kauan etten edes muista! Ja nyt se löytyi, ja vielä täydellisen tuommoisena hohtavan punaisena! Tästä tuo väri ei pääse ollenkaan oikeuksiinsa. Mutta, voin kertoa että aivan mielettömän värinen, oloinen, tuntuinen ja näköinen se on! Lisäks mun ostoslistalla on ollut neule, jonka selkäpuoli on jotenkin erilainen/erikoinen. Ja tässähän selässä menee koko matkan vetoketju, mikä ei ole vaan pelkkä koriste, vaan se on ihan vedettävissä auki. Aluks mua kirpaisi hinta, 39€ neuleesta. Mutta koska punainen neule on ollut pitkään ostoslistalla, ja tää täytti kaikki odotukset. Oli se pakko ostaa.

DSC_0336  
Yks päivä jo viime viikolla tuli pyörähdettyä kirpputorilla. Eikä ollut ollenkaan hassumpi idea. Nimittäin yhtä -50% pöytää, koristi Longchampin tuo yhden isompi laukku kuin mun edellinen on. Mitään koko luokkia tms mä en tiedä, joten en osaa sanoa minkä kokoinen tuo on :D Mutta, arvatkaas mitä tuo maksoi. Mitä te olisitte valmiita maksamaan? Uudenveroinen, ei moitteita. Sen alkuperäinen pyyntihinta oli 12€, minusta sekään ei olisi ollut pahahinta. Mutta 6€ mitä mun rahapussini tästä sijoituksesta köyhtyi, ei kuulostanut enään ollenkaan hassummalta! 
    
DSC_0386-horz    
Ja punaisella jatkuu. Mun piti jo talveksi ostaa punainen takki, mutta koska löysin tämän täydellisen villakangastakin, ei punaista takkia tullut sitten tänä talvena hankittua. Nyt kuitenkin kevään tullen, rupesin tutkimaan netin valimoikaa kevättakeista. Ja tämä yksilö osui kohdalleni huutonetissä. Laput kiinni, käyttämätön, ilman mitään vikoja. Alkuperäinenhinta 59€, ja mä maksoin tästä alle 30€. Eikä yhtään harmita, vaikka aluksi olin vähän epävarma olikohan tää sittenkään kunnon ostos, niin johan se tänään pääsi ulkoilemaan mun kanssa! Tässäkin nuo kuvat vääristää värit taas ihan hassuiksi, tän todellin väri on noitten kuvissa olevien väliltä :D

6 kommenttia

 1. laittaisitko parempaa kuvaa tuosta laukusta:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitänee yrittää muistaa laittaa! :-) Vaikka si viimeistään käytössä! :)

   Poista
 2. Noi pinkit kuoret on ihanat! ♥

  VastaaPoista
 3. Ootko ihan varma että Le pliage on aito? Nimittäin usei kirppareilla pyörii tosi hyviä feikkejä, joita ei meinaa edes erottaa muuta kuin joistain yksityiskohdista. :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥