Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Converseja siellä, täällä ja vähän tuollakin!

Tarkkasilmäisimmät ovatkin jo huomanneet, etteivät mustat converset olleet alkukesän ainoa kenkäostos. Mä nimittäin bongasin instagrammia selaillessani kengät, jotka jäi mun mieleen niin pahasti että melkein oli jopa pakko metsästää ne itselleen. Ja pienen työn jälkeen mä löysinkin niitä myyvän nettikaupan ja sain klikkailtua ne ostoskoriin. 
Merkkinä toimi tuttuakin tutumpi Converse, mutta tällä kertaa tuttua tutumpikin yksivärisyys sai tehdä tilaa mun ensimmäisille kuviollisille tossuille. 

DSC_0077-1 DSC_0097-1 DSC_0094-1    
Yhdessä välissä kun (mun mielestä) nää kaikki kuviolliset converset alkoi lisääntyä kaduilla, mä en itse löytänyt yhtäkään semmoista paria minkä kuosista mä olisin tykännyt. Maastokuviollisista silloin haaveilin, mutta semmoisia ei vielä silloin myynnissä ollut. Nyt kun niitäkin näkyi nettiin tulleen, mun piti valita niiden ja näiden väliltä. Tosin ei se mikään vaikea valinta ollut koska näihin mä olin jo aikaisemmin tykästynyt.
Näitä on nyt muutamia kertoja tullut pidettyä, ja kyllä nää edelleen miellyttää silmää yhtä paljon kuin silloin ensisilmäyksellä. 
No miltäs mun pienisuuri converseperheeni tällä hetkellä sitten näyttääkään...
  
DSC_0044-1   
Uusimmattosiaan puuttuvat kuvasta, ja mun ihka ensimmäiset nuo vasemman puoleiset mustat converset ovat lievästi sanottuna kissankarvoja täynnä koska mein Cindi on ottanut asiakseen nukkua niiden päällä kenkähyllyllä. Tosin empä mä niitä oikeastaan enään edes käytä koska molemmissa on pohjissa reijät.
Keltaisista tässä haaveilen.. Nimen omaan niistä kunnon räikeän keltaisista, normipohjaisina ja korkeavartisina. Onneks on sen verran haastavat kriteerit ettei ainakaan vielä ole osunut kohdalle. Eikä sen niin väliä vaikkei osuisikaan! 
Mitkä on teidän suosikki kenkänne? (:

11 kommenttia

 1. vau :o ! miten sulla on ollu varaa noin monii consseihin ? itelläni on pinkit converset ja tykkään niistä tosi paljon :) ne on siis mun ensimmäiset ! mun suosikit noista sun consseista on noi ruskeat ja tietty ne ihan uudetkin :> tosi kiva blogi !!

  http://joannnanea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi mun ekat on ostettu 2009 joten onhan tässä nuita ollut aikaa "keräillä" :) Kiitos!(:

   Poista
 2. ihan sikaihana banneri! :o ja kengät. mäki tykkään leopardikuviosta tosi paljo. (: oon kade sun conversekokoelmista, itellä vaan kolmet haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (-: Ei kannata olla kade! Vähän aika sitten mullakin oli "vain" kolmet(:

   Poista
 3. Ei vitsi sulla on paljon consseja, mulla ei oo tällä hetkellä yhtään haha :D Ihana banneri :)

  minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. voi ku noita on paljon :) ite lupasin itelleni etten ikinä osta converseja mutta sorruinpa sitten, ja ovat ihan hintansa veroiset :)on ne kyllä hyvät jalassa! Jospa itsekkin saisin keräiltyä tuollasen samanlaisen kasan noita ihanuuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan totta että aidot on paljon paremmat jalassa kuin feikit! :)

   Poista
 5. oon niin kateellinen tolle sun perheelle :( noi leopardit on varsinki aaaivan ihanat!:) muutenkin sun blogi on jotenkin ihanan pirtsakka:D! mutta silti ei ole aivan sellainen kun etsin, koska tykkään lukea enemmän oman ikäisten blogeja. :/

  VastaaPoista
 6. MiStä YlEensä ostat sun cnssit?

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥