Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Juhannus 2013!!!

juhannus1 juhannus5 juhannus7 juhannus2 juhannus6 juhannus14 juhannus8 juhannus11 juhannus3 juhannus9 juhannus10 juhannus12 juhannus13 juhannus15 juhannus4 
Juhannus. Se vietettiin jälleen kerran tuttuun ja turvalliseen tapaan parhaiden ihmisten seurassa juhlien. Tää oli nyt mun ja Juuson neljäs juhannus yhdessä, ihan käsittämätöntä! Lähes samalla kaavalla se on joka vuosi menty mutta nyt vietettiinkin sitten kokon jälkeen loppu ilta/yö Juuson mökillä kavereiden kanssa eikä mentykään tuttuun tapaan mun serkkujen mökille. Tosin ei me ihan aamun pikkutunneille asti päästy juhannusta perjantaina juhlimaan kun osa porukasta sai semmoiset heinäallergia kohtaukset yks kaks että tyssäs juhlat sitten vähän lyhyeen. Alkuperäiset suunnitelmat ei ollut ihan viettää mökkijuhannusta maalla, mutta mihinkäs sitä perinteistään pääsisi. 
Mutta mulla ainakin oli ihan paras juhannus!
Millai teidän jussit meni? (:

17 kommenttia

 1. Vähänkö ihana postaus! Hyvä fiilis välitty tänne asti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kompata^^! Mulla on nimittäin ihan samat fiilikset!! :)
   Ihania kuvia! 8)

   http://thisisthemomentforlife.blogspot.fi/

   Poista
 2. Vau sullakin on ihan tosi kiva blogi! Laadukkaat kuvat ja tosi hieno ulkoasu näin ensi näkemältä :) täytyykin alkaa selata tarkemmin, jään siis ehdottomasti seuraamaan! :--)

  http://laceandleather-elisa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana blogi! Jään kyllä seuraileen :)!

  http://lifeasalittlemy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Älyttömän kiva blogi! Kuvat on hyvälaatuisia ja tekstiä on mukava lukea (: Jään ehdottomasti seurailemaan!

  do-spo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja tosi kiva banneri! :)
  Kuulostaapa teidän juhannus mukavalta! Nyt on joku heinä alkanut kukkimaan/pölyttymään aina hirvittävästi. En ole ikinä ennen ollut heinäallerginen ja nyt mulla vuotaa silmät, aivastuttaa sekä nuhattaa hirveästi. Tiedän ettei tää mitään flunssaa ole vaan ihan heinänuhaa. Maalla vietetyt juhannukset on kyllä yksiä parhaita, ehkä tuo kesä+juhannus+maaseutu+hyvä seura = juhannuksen idea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohho :o Totta, maalla vietetty juhannus = oikea juhannus! (:

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥