Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Syksy täynnä neuleita

asuasu JEANS/JC SHOES/CONVERSE SWEATER/LINDEX(New!) JACKET/VEROMODA BAG/MICHAELKORS JEWELLERY/GLITTER
   
DSC_0219 DSC_0275 DSC_0269 DSC_0220 DSC_0327

Teinpäs eilen jotain vähän normaalista poikkeavaa. Käydessäkin hätsynpikaa lindexillä, silmäni osuivat tuohon päälläni olevaan neuleeseen. Se oli alennuksessa 14,95€, kun sen normaali hinta oli jossain 25€ luokassa. Päätin ostaa sen edes sovittamatta. Tää väri on jotenkin niin hassu, että tykkään siittä. Tässä on myös vetskarit molemmissa kyljissä, niinkun helmassa, jotka ei näköjään näy kuvista ollenkaan. Aamulla sitten heitin tän niskaani sovitellessani Nellyltä ja H&M tulleilta vaatteita, ja voi jehna! On tää yhtä ihana päälläkin kuin miltä se siellä liikkeen pöydällä näytti. H&M:n ja Nellyn paketeista lähtikin sitten suurin osa palautukseen. Ne on kyllä semmoisia kauppoja, mistä usein tulee niitä selaillessa sellaisia "wau" ilmeitä, ja pian ostoskori onkin jo täynnä. Kuitenkin sitten kun se megapaketti kolahtaa postiin ja sen saa vaivaudutta hakemaan kotiin, suurin osa ellei kaikki onkin sitten sellaisia, "ette oo tosissanne" ilmeitä. Mutta sain mä ainakin aiva mahti pökät! (tosin ne oli väärän kokoiset, niin pistin heti uuden tilauksen tulemaan!) jotta ne kerkeis sitten mulle Espanjaan mukaan. Ajattelin esitellä muutamia kirppislöytöjä sekä noi muutamat postissa tulleet jutut videolla ennenkuin lennän etelän lämpöön. Kiinnostaako sellainen? :)

33 kommenttia

  1. sulla on tosiihana blogi ja ihania kuviakin :) oot myös kaunis!!

    http://alinamaria-n.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Toi on oikeesti tosi kivan värinen neule ja se sopii sulle! :)

    VastaaPoista
  3. Toi Michael Korsin clutch on kyl älyttömän kiva! :) mä oon kuolannut ihan hulluna yhtä Korsin clutchii, jota en oo mistään vaan onnistunut löytämään mustana :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään! Toivotaan että säkin löydät omasi(: !

      Poista
  4. Tykkään tästä sun blogin ulkoasusta. Ootko ite piirtäny bannerin kuvan? Kuvat on kivoja ja tunnelmallisia ja niitä on sopivasti. Tekstikin on sujuvaa ja sitä on kiva lukee! :)

    http://elmiiran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. arvostelu:
    +ihana tausta!
    +hienoja ja sopivan kokoisia kuvia
    +hyvää tekstiä
    +teksti tasattu molempiin reunoihin
    -banneri on aika iso, jättäisin ton kuvan tosta kokonaan pois
    -liikaa turhaa sivupalkissa
    -linkkien värit ei mun mielestä sovi muuhun ulkoasuun

    :-)
    tuuliemiliaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Oii ihana tää sunki blogi! Jään ehdottomasti seurailemaan! :) <3

    VastaaPoista
  7. Tuo sun banneriiii o.o Jäin vaan tuijottaan sitä, ja mitä enemmän tuijotin, aina vaan löysin lisää mielenkiintosia yksityiskohtia. Ihan älyttömän upee♥ Mun mielestä tuo tausta sais olla kokonaan valkonen, pääsis tuo upee banneri kokonaan oikeuksiinsa, niin upee se on!

    http://matildannas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Hyvää matkaa espanjaan tosiaan! Pyysit että vastaisin sun blogin puolelle.
    Tosiaan siellä oli tosi lämmin ja ei liikaa turisteja. Ihanat maisemat ja rannat. Kannattaa juoda tosi paljon ! :)
    Ja oltiin Fuengirolassa kans!:)

    VastaaPoista
  9. Kyselit multa vähän vinkkejä tonne Fuengirolan reissulle, kun oon ollut siellä. Ja joo, olin siellä työharjoittelussa. Asustelin hotellissa tätini kanssa, maaliskuussa 2013. Shoppailumahikset hyvät, ei nyt mitään New Yorkia mutta esim Mango, Springfield, H&M, Zara, Bershka jne.. Fuengirolassa oli myös paljon "kiinakauppoja" eli kauppoja jossa oli myyjinä kiinalaisia ja he myivät halvalla vaatteita. Rantabulevardi oli ihana ja sitä pitkin oli mukava kävellä. Ruoka oli halpaa ja siellä oli jokatoinen vastaantulija suomalainen :-D Hyvä paikka johon menen varmaan uudelleen! Ps. junalla pääsee kätevästä lentokentälle ja maksaa noin 2euroa. Toivottavasti kerroin tarpeeksi.

    Terkuin: www.hennanblogii.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. hei apua, rakastuin heti ekana tohon sun banneriin! :) selailin tätä sun blogia ja vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ja monipuolisesta. sulla on ihana tapa kirjottaa, kuvat on isoja ja hyvälaatusia ja kaiken lisäks oot tosi kaunis :) ihana blogi, jään seuraa :)

    http://washed-out-dream.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. Haastan sinut! :)

    Haaste!
    Valitse 5 blogia ja jätä kommentti blogin omistajalle. Toivo, että ihmiset, jotka olet haastanut, jatkaisivat haastetta eteenpäin.

    5 asiaa joita tarvitset päivittäin:

    5 materialistista lahjatoivetta:

    5 paikkaa, joissa haluaisit käydä:

    5 adjektiivia, jotka kuvaavat sinua:

    5 elämänohjetta, joita antaisit muille:

    Haastan... (5 blogia)

    VastaaPoista
  12. ♥ mahtava blogi sulla ! :--) rakastan tota unisiepparia varsinkin tos taustalla! ihania ja hyvälaatusia kuvia, me like !

    ♥!hennaroar.blogspot.com!♥

    VastaaPoista
  13. Sullakin on tosi kiva blogi ja oot toosi kaunis!:)

    VastaaPoista
  14. sulla on ihana banneri ja muutenkin ihana blogi:) Ja oot tosi hyvä ottamaan kuvia, sekä oot ihan älyttömän kaunis. Sait musta uuden lukijan! :)

    http://hashtagdontcare.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥