Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

♡ Michael Kors & Jet Set Addiction ♡

Sain jokunen aika sitten mahdollisuuden lähteä yhteistyöhön Keskisen Kellon kanssa, ja tottakai mä tartuin tähän mahdollisuuteen. Aluksi Keskinen halusi muistaa mun lukijoita arpomalla teille sen yhden oma valitseman värisen Jet Set kellon, ja nyt oli mun vuoroni. Sain valita itselleni mieleisin Jet Set:in veloituksetta, sekä oma valintaisen tuotteen puoleen hintaan. Mietin pitkään monista eri Michael Korssin kelloista, kunnes löysinkin suosikkini. Harmikseni tämä oli juuri heiltä loppu eikä ollut tietoa koska niitä tulisi lisää. Viikko sitten mulle saapuikin erittäin miellyttävä paketti postiin jonka kipaisin heti hakemassa. Mitäs sieltä sitten paljastuikaan
 
DSC_0623 DSC_0670  
Mietin pitkään mikä olisi sellainen "unelmienikello", ja lopulta ei siittä ollut enään epäillystäkään. Tämä MK5634 mallinen kello osottautui suosikiksi monestakin syystä. Ehtoina kun mulla oli, iso, hopeinen ja timanttinen. Paremmin näitä ehtoja ei voisi enään täyttää. Tää oli nyt vähä niinkuin synttärilahja itselleni, koska tänään tuli 19 vuotta mittariin!

DSC_0646
Jet Seteissä mulla oli selvät sävelet minkä värisen haluan. Jonkun aikaa jo olen metsästänyt kyseisen väristä mallia. Ja nyt vihdoin sen sitten sain. Helppo yhdistää ja muutenkin mun mielestä näyttävä kello. 


DSC_0658-1  
Suosittelen Keskisen Kelloa kyllä todella, tilasin tosiaan nuo kellot perjantaina ja jo maanantaina mulle tuli postista viestiä että noudettavissa olisi. Erittäin nopea ja luotettava toimitus yllätti mutkin todella. Sekä heidän aivan valtava valikoima, jota myös mahdollisuuksien mukaan täydennetään asiakkaiden toiveiden mukaan!

19 kommenttia

 1. Kylläpäs teit ihanan valinnan tuon Korsin kellon suhteen. Ja onnea synttäreiden johdosta! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on tuommoi jetsetti x2, vaaleenpunanen ja valkoinen :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aivan upeen näköiset kellot! Erityisesti toi Michael Korsin kello! :)

  VastaaPoista
 4. onnea! onko arvonnan voittaja jo arvottu (:?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ei vielä, eilen vasta loppui osallistumis aika :)

   Poista
 5. Ihanat kellot, itekkin haluisin :D Ja tosi ihana toi sun banneri & ulkoasu muutenkin :)

  http://josefiina-shine-a-light.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. myöhäiset onnittelut ! :3 ja tosi nätit kellot sait :)
  + löydät itsesi täältä : http://dreamer-emilia.blogspot.fi/2013/11/linkkaa-blogisi-postauksen-5-parasta.html

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥