Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

New Jacket and Bag! ♥

DSC_0767-horz SHOES/CONVERS JACKET/ZARA(NEW!) PANTS/VEROMODA SHIRT/H&M BAG/MICHAELKORS(NEW!) WATCH/MICHAELKORS 
  
DSC_0774  
Moikka, pitkästä aikaa vähä asua, tosin aika huonojen kuvien merkeissä. Samalla vähän Espanjan reissun ostoksia. Talvitakki tuli siis Espanjan Zarasta ostettua, ja ai että mä tykkään siittä. Mulla ei oo moneen talveen ollut lyhyttä takkia semmosena parempana takkina, mut tänä vuonna mun rupes jotenkin hirveesti tekemään sellaista mieli. Ja sieltähän tämä ihanuus sitten löytyi. Mietin pitkään tän mustan, sekä suklaanruskean väliltä, mutta koska siittä ruskeasta ei löytynyt passelia kokoa, tää vei sitten sen vuoksi voiton.
Lontoon lentokentällä mä törmäsin ensimmäistä kertaa kauppaan nimeltä Harrods. Ja voi vitsit siellä olis ollut vaikka mitä ihanaa! Löytyihän sieltä sitten myös Korssin tuotteita. Mä mietin tuon kyseisen laukun ostoa joskus jo Cottonilla, mutta koska heillä ei tätä kyseistä väriä silloin ollut päätin sen ostoa siirtää. Nyt kuitenkin sain käsiini juurikin tämän värin/kuosin mistä olin haaveillut, ja vielä muutaman kympin halvemmalla kuin täällä Suomessa. Ja näin muutamien käyttökertojen jälkeen tykästyn siihen aina vaan enemmän ja enemmän! 
Mitäs mulle muuten kuuluu, no tosi hyvää! Kaikki asiat on oikeen mallillaan. Eli mulla menee tosi hyvin. Tän postauksen jälkeen rupean tekemään lähtöä töihin. Ja ens viikkokin näyttää hyvin työntäyteiseltä. Ens viikolla saa taas kunnolla reissata kun töitä on Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Ylöjärvellä sekä uutuutena Vammalassa. Vähän jänskättää sinne lähteä kun eilen tuli todettua että noi kitkan mitkä hondassa tällä hetkellä on, on enemmän kuin hengenvaaralliset. Kyllä niissä ihan hyvin pintaa on, mutta silti ne ei pidä yhtään mitään. Nimimerkillä eilen melkein autonsa hallinnan menettänyt. Pysyin kuitenkin tiellä! Ens viikolla on kuitenkin pakko lähtee käymään iskällä vaihtamassa nastat alle, ei tosta muuten tuu yhtään mitään. 
Joululahja ostoksillekin pitäisi päästä, ainoo vaan että mulla ei oo hajuakaan mitä kenellekkin ostan. Onneksi sentään muutama lahja on jo etukäteen ostettu, ettei ihan kaikki ole vielä miettimättä ja ostamatta. Aikaisempina vuosina mulla on aina ollut "tarkka" visio siittä mitä kenellekkin ostan, nyt tuntuu että kaikki ideat on käytetty. Onko muilla lahjat jo hankittuna? Vai jääkö samallai kun mulla jälleen viime tippaan! :D 

2 kommenttia

  1. Aivan ihana ulkoasu sun blogissa :)! Ja toi MK:n laukku <3<3

    http://rebeccayeboah.blogspot.fi

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥