Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Fuengirola. Day 5.

espanja 46 espanja 48 espanja 47 espanja 45 espanja 44 DSC_0480 DSC_0466 espanja 49 espanja 51espanja 52 espanja 53 espanja 54 espanja 55 espanja 56  
Viidentenä eli reissun toka vikana päivänä otettiin suunnaksi markkinat.Toi markkina-alue oli hyvin lähellä sitä suomalaisaluetta, mutta sinne asti me ei menty. Markkinoilla tosin kuuli melkein enemmän Suomea kuin Espanjaa. Ja yks suomalainen rouva meitä varoittelikin että siellä jos jossain on paljon varkaita että kannattaa ihan pitää kiinni laukusta. Ja mäkin kun ostin tuliaisiksi sieltä yhden huivin, ja se myyjä näki että mulla oli lompakossa käteistä se käski pitää lujaa siittä kiinni ja oleen silmä tarkkana. Nää markkinat oli muuten aivan valtavat, siis niitä kojuja oli ihan hirveästi. Ei jaksettu edes kiertää koko aluetta, tosin kaikki ne siellä myi samoja piraattituotteita. 
Markkinoiden jälkeen me suunnattiin juna-asemalle ja otettiin suunnaksi Malaga. Mentiin aikalailla keskustaan jossa käytiin syömässä sekä yhdessä ostoskeskuksessa. Huomasi heti ettei enään oltukaan turistialueen ytimessä kun ravintolassa meinasi tulla ongelmia ymmärtää toisiamme kun ei enään niin englantia puhuttukaan. :D Malagasta mä tykkäsin myös, vaikkei sitä nähnytkään kuin muutaman kadun pätkän verran. Se oli jotenkin taas niin erilainen kuin Fuengirola.

13 kommenttia

 1. waau siistejä kuvia! ja muutenkin upee blogi sulla :) Kylläpä tekee mieli lähtee taas ulkomaille ääää.. :D Voisin vaikka rueta seurailee sun blogia:)

  VastaaPoista
 2. Ompa kyllä ihanan näköistä. Ois kyllä ihanaa päästä nyt jonnekkin lämpimään. :3

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavia kuvia ja tää ulkoasu wou siis tosi makee kyllä varsinkin tuo banneri (:

  http://lifestylebyjuulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. vau ihania kuvia!! <3 varsinkin toi vesi kuva <3 tuolla näyttää olevan niin siistiä, kun kulttuurikin on ihan erilainen kuin täällä suomessa! itse en oo käynyt espanjassa, olisi tosi kiva käydä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Suosittelen kyllä suuresti Espanjaa! :)

   Poista
 5. Ite asun kanssa ikaalisissa! Tosi kiva blogi sulla.
  www.aukkulmt.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Sulla on toosi upeita kuvia täällä! Ihania. :')

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥