Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

♥ Kenkiä, kenkiä, kenkiä ♥

DSC_0598  
Viime videossa mainitsinkin tilanneeni "muutamat" kengät. Ja niinhän siinä tosiaan kävi. Footway tarjosi minulle arvonnan lisäksi aika kivan alennuskoodin, jonka sitten päätin tuossa muutama viikko sitten hyödyntää. Pikkuisen tosin harmitti etten käyttänyt sitä aikaisemmin, koska kaksista lempparisuosikeista oli päässyt siinä välillä koot loppumaan, ja näin jouduin sitten vähän etsiskelemään uusia suosikkeja. Käytin myös tilaisuutta hyväkseni, ja ratkaisin samalla lahjaongelman. Tilasin nimittäin Juusolle kahdet kengät joululahjaksi, ja taisivat osua aika nappivalinnaksi!
Mä en ole koskaan aikaisemmin tilannut Footwaylta mitään, mutta kyllä oli niin loistavaa palvelua että en voi kuin kehua. Mun piti useamman kerran soittaa asiakaspalveluun, ja se homma toimi loistavasti. Mun ei tarvinnut kauaa puhelimessa odotella kun mun kysymyksiin osattiinkin jo vastata, ja toisella kerralla kun tieto ei ollutkaan niin helposti saatavilla, he soittivat mulle perään eikä mun tarvinnut roikkua useita minuutteja langalla. Asiakaspalvelu oli taas just eikä melkein kohdillaan. Myöskään toimituksesta mulla ei ole moitittavaa, paketti saapui kolmessa päivässä tilauksesta moitteettomassa kunnossa. Kympin suoritus siis sekin!

DSC_0626 DSC_0632   
Juusolla on ollut useammat FredPerryn kengät, ja se on tykännyt niistä aina tosi paljon. Kaikissa kenkäkaupoissa tuntuu tosin olevan aina tosi suppea valikoima kyseiseltä merkiltä. Footwaylla taas löytyi vaikka mitä kyseiseltä merkiltä. En edes tiennyt että FredPerry valmistaa tämänkin mallisia kenkiä, sillä en koskaan aikaisemmin ollut tälläisiä nähnyt. Näissä on pehmeä karvavuori sisällä lämmittämässä. Mä tykästyin näihin tän "sirouden" takia, koska usein miesten talvikengistä tehdään tosi mohloja! 
     
DSC_0639 DSC_0644     
Toiseksi pariksi osoittautui Timberlanden nahkaiset kengät. Tää merkki oli mulle ihan uusjuttu, en ollut edes kuullut kyseisestä merkistä aikaisemmin (mitenniin tietämätön...) mutta kyllä mä tosi tyytyväinen valintaan oon. Juuso oli pitkään katsellut tän tyylisiä kenkiä, ja nythän se ne sitten sai. Nahkaiset nauhat on musta näissä tosi kiva yksityiskohta! 
   
DSC_0608 DSC_0614  
Emma Go oli mulle ihan uus merkkituttavuus. Se valmistaa paljon tälläisiä buutseja ja varrellisia kenkiä ja mulla meinas ihan valinnanvaikeus iskeä tän merkin kohdalla. Aluks mun piti tosiaan tilata nää mustana, mutta kaskummaa joku muukin oli kyseisiin kenkiin ihastunut ja näistä mustista loppui sitten koko ennenkuin mä sain tilausta aikaiseksi. Onnekseni kuitenkin ruskeasta oli sitten vielä kokoa jäljellä. Nyt kun mä oon näitä sovitellut, mä en osaa oikein sanoa, vihaanko vai rakastanko näitä. Nää tuntuu kauheen sellaisitla "mohloilta" jalassa (okei mitä voi odottaa ko menee 24/7 consseilla ja sit laittaa vähän erilaisempaa kenkää jalkaan...) mutta sitten taas tykkään näistä samalla ihan hirmuisesti. 
     
DSC_0650 DSC_0657   
Viime vuonna kun sain mun ensimmäiset UGG:it, totesin että ei parempia talvikenkiä ole. Mä oon aina ollut tooosi huono käyttään talvikenkiä, yleensä joraan kesät talvet consseilla tai vastaavilla. UGG:ien jälkeen mä sanoin heipat varpaiden palelemiselle. Onhan ne toki kunnon kusiluistimet ja eihän ne vettä kestä sitten yhtään. Mutta ihan ykköset paukkupakkasille! Ja niimpä mä halusin mun vaaleille kaveriksi nää miniversiot astetta tummempina. Jää nähtäväks tuleeko näille tänä talvena käyttöä, toi sääukko kun ei oo viä tajunnu että nyt on tosiaan joulukuu ja talvi, ei kevät eikä syksy. 
  DSC_0660 DSC_0662 DSC_0671 DSC_0676 
Näitte kans oli nii paha valinnanvaikeus, että päätin säästää itseni siltä ja tilata tosiaan molemmat. Kevät ja kesä sieltä pian taas saapuu ja mun luottokengät on sitten taas käytössä 24/7. Puhtaimmat juhlissa ja käytetyimmät töissä. Mun tarttis heittää mun ihka ekat conssit roskiin koska ne on tosiaan ihan parhaat ja ne huonommatkin päivät jo nähny, mutta milläs raaskit kun ne on tosiaan ne ihka ensimmäiset ♥ Nyt nuo burgundinpunaiset on vihdoista viimein mun! 

Totisesti kyllä jos kenkiä ollaan etsimässä/tarvitsemassa suosittelen lämpöisesti Footwayta. Enkä tosiaan saa tästä mitään hyötyä että suosittelen sitä, teen sen aidosti! :) 
Näin loppuun olis vihdoista viimein aika julkistaa kenkälahjakortti -arvonnan voittaja! 
Sehän on  luukkonen.lotta@gmail.com! Hurjan paljon onnea sinne, mä laitoinkin sulle jo spostia!

Mitkä muuten on teidän lempparikenkänne? Ja onko teille kengistä luopuminen yhtä vaikeaa kuin mulle, vaikka kengät ovat tosiaan jo aikansa eläneet :D

15 kommenttia

 1. paljo noi makso?:) paljoko esim noi bootzit maksaa tai pitkävartiset converset? tosi ihania kenkiä!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bootzien normaalihinta oli 105€, ja conversejen 59€ :) Kiitos, mäkin tykkään kyllä! :)

   Poista
 2. Ihan mahtava toi banneri!!:o <3 Millä teit ton kuvan tohon? ite oon aina miettinyt miten tollanen kuva tehään tohon..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä lisäsin sen vaan kuvanmuokkausohjelmalla (photofiltre!) :)

   Poista
  2. Latasitko ton photofilterin tai jtn kun mulle tulee jtn tommosii ehdotuskii?:D

   Poista
 3. Oi miten ihanat nuo UGGit! ♥ Itsekin mietin, että voisin täksi talveksi sellaiset vihdoin hommata. :) Haha, poikaystävä osti ihan samanlaiset viininpunaiset converset tässä pari viikkoa sitten! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen kyllä todella UGGeja! :) Mutta niitte kans saa olla tosi tarkkana ko ne ei kestä vettä pisaraakaa tai siis niihi jää heti raidat/jäljet. Et nyt voi aleista löytää ihan halvallakin ko ei oo tosiaan ollu ainakaan vielä mikään UGGejen talvi! :D Mulla poikaystävä on ehdottomasti sitä mieltä että conssit on muijien kengät xD

   Poista
 4. MUUTAMAT kengät :'D Minäkin tänään selasin kaikkia alennuksia netistä ja kovasti klikkailin kaikenlaisia kenkiä virtuaaliseen ostoskoriini. Lopulta oli pakko klikkailla muutamat pois sieltä, ettei tulisi ihan järkyttävät lasku. Mutta jotain kivaa on nyt matkalla tänne ^_^ Noi UGGit näyttää niin kivoille! Ja herkullisen väriset Converset myös! Oijoi!

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! :D hyvä että säkin löysit jotain ainakin! :)

   Poista
 5. Oon kade sulle kaikista noista kengistä *o*
  Varsinki noi Converset!!<3kunpa mullaki ois rahaa ostaa tollasia:-D!!!

  VastaaPoista
 6. Wow, ihan kiitettävä kenkävuori :D Mulla on kans suunnitelmissa ostaa enstalveks lämpöiset UGGit, ne ei vaan kyllästytä mun silmää :) Kiitti että linkkasit blogis mulle naamakirjassa, pidän tästä tosi paljon! Jään seurailemaan sun juttujasi innolla. Sait musta juuri aktiivisen kommentoijan :D Koita kestää, hahah!

  Terkuin Jonna,
  http://not-another-mannequin.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥