Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Räpsyttimet!

DSC_0418 DSC_0403-1  
Pitkästä aikaa! Tuntuu ettei tekstiä meinaa taas millään irrota. Viime viikko oli aika kiireinen viikko joten mua ei paljon täällä blogimaailmassa näkynyt. Tällä viikolla on kuitenkin homma taas ihan eri, aikaa olis vaikka muille jakaa. Töitäkin on vaan kolmena päivänä mikä pikkusen ketuttaa. Varsinkin kun J:n armeijatouhu on mennyt ihan mahdottomaks. Se on seuraavat kolme viikkoa kiinni. Mahdollisesti vielä neljännenkin. Eli ainakin kaks viikoloppua nyt pitäis sit pärjätä ilman häntä. Viime viikolla J pääsi jo torstaina lomille ja sen kanssa vietettiinkin sitten viikonloppu, varsinkin kun kerrankin mulla oli koko viikonloppu vapaata! Viikolla kerkesin kiireen keskellä käydä myös ripsihuollossa, ja " ai että mä tykkään!". Jälleen kerran siis oon tosi tyytyväinen näihin. En kyllä tällähetkellä luopuis näistä mistään hinnasta, on nää vaan niin helpot ja ihanat! 
Oon tässä nyt myös viime viikon ja edellis viikon aikana kerenny kattoo pll:n (Pretty Little Liars) ykkös tuotantokauden viimeistä jaksoa vajaa loppuun. Ja mä oon niin koukussa. Eilenkin illalla, no okei okei yöllä. Katoin sitä kolme jaksoa. Ja nyt olis tarkoitus kattoa se vika. Vitsit miten joku sarja voi olla noin koukuttava että sitä hamuaa koko ajan vaan lisää. Se on niin jännittäväkin.  Ja kun ne jaksot vaan vie mukanaan, sit aina havahtuu kun alkaa loppu tekstit "joko se ny loppu, ei se viä voi loppua". Onks teillä mitään sarjoja mihin ootte jäänyt ihan koukkuun? Kakkos tuotantokausi kolahtikin tänään postiluukusta. (luojan kiitos en tiiä miten olisin pärjänny..) Käytin tilaisuuden samalla hyväks ja tilasin pari muutakin leffaa CDON:ilta. Osa varmaan tietää että oon aivan hullunu Channing Tatumiin, ja omistan suurimman osan sen leffoista. Ja nyt sain täydennystä siihenkin kokoelmaan, nimittäin Magic Mike johon muuten tulee jatko-osakin, saapui mun luokse hintaan 3,90€. 
Eipä mulle sen kummempia. Muutakun että joku flunssa yrittää kovasti nyt nujertaa mut. Mun ääni on tällä hetkellä tiellä tuntemattomalla, välillä se aina palaa moikkaan mua ja välillä se on kokonaan menossa. No mutta mikäs mukavampaa olla asiakaspalvelussa töissä kun ei tiedä koska ääni muuttuu miespuolisen henkilön tasolle tai koska se loppuu kokonaan. 
Nyt mä rupeen kattoon ton vikan jakson ja toivotan kaikille hauskaa uutta viikkoa!

6 kommenttia

 1. Oon kans ihan koukussa tohon pll! Ite kattonu kaikki jaksot mitä ny on tullu eli neloskausi menossa. Mistä sää muuten niitä katot? Hdfinistä ainaki löytyy ilmaseks! Toinen ohjelma mitä katon on vampyyripäiväkirjat. Yhtä jännittävä ku pll, suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ostanu ihan omaks ykkös ja kakkos tuotantokaude! :) ekan anttilasta ja tokan tilasin cdonilta! :) Pitääpi harkita! :)

   Poista
 2. Kivat ripset! Mulle tuli paha mieli tästä bloggauksen otsikosta kun tuli mieleen se pätkähommia biisi mikä onkaan ja vihaan suomiräppiä.. niin yli kaiken.. ja nyt se biisi ei katoa mun mielestä! :C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uniikki on ihan huippu! :) Mutta kaikki ei voi tykätä kaikesta tai olla samaa mieltä kaikesta! :)

   Poista
 3. onko sun pikkuveljes nimi pekka ? :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥