Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Torstai

cats Jacket-Only  Shoes-Asos   Bag & Watch-Michael Kors  
Jeans-JC   Scarf-Guess  Shirt-Lindex(New!)


DSC_0104 DSC_0118 DSC_0060-1  
Moikka, ja terveisiä täältä tylsästä vapaatorstai-illasta. Ääni on palannut, mutta kyllä se silti aina välillä livahtaa onnistuneesti jonnekkin ja jättää mut oman onneni nojaan. Alunperin mulla oli ihan hirmuisesti suunnitelmia tälle päivälle. Mutta päätin että ne voi hoitaa myöhemminkin: tänään otetaan rennosti! Ja niinhän siinä sitten kävikin. Koko päivä kotona, löhöillen, suomen peliä katsellen, blogin ulkoasua muokkailen ja kaikkea muuta erittäin tärkeää tehden. No mutta, sain mä ainakin ulkoasun lähestulkoon kuntoon! Ja oon taas jälleen kerran (hetken aikaa....) tosi tyytyväinen. Paria yksityiskohtaa täytyy vielä vähän viilailla, mutta ne on niin hermoja raastavia juttuja etten niihin nyt jaksa paneutua. 
Kuvissa onkin sitten eilistä asua. Ja mun uus tiikeripaita. Tykkään siittä ihan hirmuisesti, mutta ainut huono puoli siinä on, kun se on tommosta tosi ohutta ja hentoa kangasta, nii sit siihen on lyöty tommonen järee ja painava vetoketju mikä saa sen istumaan tosi huonosti päällä. Varsinkin jos istut, nii se paita menee semmoselle kuplalle maha kohdalta et iha ko vauvamasu olis. Onhan se yksityiskohtana hieno kun on järee hopean värinen vetskari, mut käytäntöpuoli ei oo taas paljo suunnitelijoiden päätä pakottanut. No mut noin 20€ hinnalla en ala valittaa koska kuosi on sitäkin ihanampi! ♥ 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥