Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

New! Chanel cosmetics ♥

Eilisen syvällisemmän postauksen jälkeen on hyvä vaihtaa vaihde taas tyttöhömppä- vaihteelle. Ja jotta ei menis liian kaavoihin kangistuneeksi, puhutaampa vähän kosmetiikasta ja parista löydöstä jota viime kuussa tein. 

Askel askeleelta mäkin alan päästä tähän kosmetiikan ja ennenkaikkea laatukosmetiikan makuun. Vuosi sitten jos joku olis mulle ehdottanut että mennään Sokokselle lisäalepäivänä penkomaan kosmetiikka osastoa, olisin todennut vain että katokkun mä lähdin sokokselle ostamaan kosmetiikkaa. Nyt homma oli ihan eri. Ja löysinkin vaikka mitä kivoja juttuja jotka esittelinkin jo tässä postauksessa.
Sen jälkeen päätinkin toiselta Tampereen reissulta tullessani tsekata Lielahden Emotionin, ja kotiin lähtiessäni mulla olikin jo mukanani elämäni ensimmäiset ns. laatukosmetiikat. 
 
DSC_0249-1 Chanel Crayon Sourcils / 10 Blond Clair & Chanel Rouge Coco / 59 Dédicate 

DSC_0329 DSC_0251 DSC_0319  
En voisi olla ostoksiini tyytyväisempi. Huulipuna on ihan täydellisen sävyinen, ja pysyy juuri niinkuin pitää. Eli ei siis liikaa ettei lähde vedelläkään, mutta ei myöskään "haihdu" ensimmäisen viiden minuutin aikana. Että ei se ihan satupuhetta ole etteikö laadusta kannattaisi maksaa. Tosin sävyn valinnassa meinasi iskeä vaikeus, olisin halunnut ne kaikki!
 Kulmakynää en varsinaisesti ole vielä testannut, vähän vain harjoitellut ja katsonut miltä se iholla näyttää. Mutta ehkäpä tässä joku päivä iskee insipiraatio meikkailla taas pitkästä aikaa näiden uutuuksien myötä. Sen verran mä siittä tiedän että sen pitäisi olla just sitä mitä mä uudelta kulmakynältä hain!

4 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥