Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Video!

Johan siittä onkin noin 8 kuukautta viime videopostauksesta. Ehkä oli siis jo korkea aika jutskailla vähän kamerallekkin. Kuitenkin teitä on tuossa ajassa tullut ihan hirmu paljon lisää, ja onhan toi aina vaihtelua postauksiinkin. 
Mun piti siis julkaista tämä video eilen, mutta ylläripylläri mokkula + youtube = hngggggg. Ei ihan mennyt niinkun elokuvissa tää homma. Venytin nukkumaan menoa yli kahteentoista kun odottelin et ekaks muokkaus ohjelma tallentaa tän ja sit vielä youtube ottaa tän syövereihinsä. En kerta kaikkiaan jaksanut valvoa ja yöllä sit herätessäni tsekkasin että "90% ladattu" -kohdan päälle oli pongahtanut teksti "Lataus peruutettu onnistuneesti". JepJep. No nyt se on siellä ja nyt se on täällä. Ja tää bloggaaja suuntaa nyt muutaman herkkuleipäsen jälkeen untenmaille. Tänään meinaan työpäivä alkoi uudessa paikassa 9:00 ja vaihtui lennosta ässään josta saavuin hetki sitten kotiin. Voin sanoa että ei ihan kauheesti naposta herätä aamulla ysiin takaisin työmaalle. Varsinkaan kun luulin kassatyössä kokeneeni jo kaiken mahdollisen hankalista mahdottomiin asiakkaisiin, mua pisti ampiainen tänään sormeen... En ihan kuvitellut et kun semmonen mua ekan kerran tuikkasee se tapahtuu töissä, kassalla, elokuun lopussa.

 
// EDIT: Video oli jostain syystä eilen tullut yksityisenä. Nyt asia kuitenkin vihdoin korjattu! //

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥