Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

First autumn outfit

Huh miten oudolta tuntuu aloittaa kirjoittaa tätä näin pitkän tauon jälkeen. Empäs edes muista koska olisin ihan näin pitkään ollut postailematta. Ja oikeastaan tää suunnittelematon "tauko" teki ihan hyvää. Vietin todella ihanan loman joka sisälsi paljon kaikkea kivaa. Eilen saavuttiin J:n kanssa mökkireissulta, ja edellis viikonloppu vietettiin Helsingissä. Mökkireissu oli ihan täydellinen, vain minä  ja J ja aivan ihana mökki paljuinensa järven rannalla. Mä olisin niin voinut jäädä sinne! No mutta oli se ihan kiva palata kotiinkin kun on viime päivät vain huidellut paikasta toiseen. Varsinkin kun huoli Sirusta kulki koko ajan mukana. Se patti ei lähtenyt antibiooteilla, eli se leikellään pois kunhan vain saadaan aikataulut natsaamaan yhteen.
Mites mulla sit muuten, no itseasiassa erittäin hyvin. Huomenna on vika päivä ässässä, ja sit aukeekin taas uus sivu elämässä. En malta oottaa et palaset alkaa löytää paikkansa! J;n armeija on nyt todellakin ohi, eikä mun tartte enään viettää viikkoja yksin. Auto on nyt myös kunnossa. Ja erittäin kunnossa onkin! Se on ihan kuin uus, koko kylki maalattuna ja keula uusittuna, ooh ♥ Lisäks sokerina pohjalla mä aloitin tänään jotain mikä on pitkään muhinut mun mielessä, nimittäin kitaratunnit. Sain rippilahjaks silloi harmaassa nuoruudessa kitaran, ja siittä asti oon halunnut oppia soittamaan sitä enemmän. Ihan perusjutut mä osaan, mut esimerkiks viritys on mulle ollu ihan kysymysmerkki. Nyt alkaa nekin asiat sit valottua. Mä oon tosta hommasta niin innoissani, et leikkasin jopa kaikki mun rakkaudella kasvatetut megakynnet poijes. haha!
Nyt jos mentäs ihan tähän postaukseen, mä en vielä palaa noihin mökkisysteemi kuviin, vaan ajattelin heittää teille ensimmäistä syksymmäistä asua. Jonka mä kokosinkin mun yhden takkilöydön ympärille. 
  
DSC_0042 kkkkkkk  
Takki löytyi jo jonkun aikaa sitten Nellyltä ihan pilkkahintaan alepuolelta. Ja mähän olen jo pidemmän aikaa katsellut vastaavanlaista, ei vaan ole osunut sitä just oikeaa kohdalle. Nyt se sit löytyi. Ja erittäin tyytyväinen kyllä olen. Väri, malli, istuvuus ja kangas. Kaikki natsaa yhteen. Mähän olen melkoinen takkihirmu, varsinkin näin syksyisin ja toinen on keväisin. Nyttenkin olen kotiuttanut viis takkia ihan varmaan kuukauden sisään (ohho...) mutta kyllä mä niitä sitten kyllä käytänkin. Oon tosi tarkka takkien suhteen minkä kelpuutan. Ja yleensä siinä säästyy niiltä hutiostoilta. Yks mikä laittaa aikamoiset haasteet löytää niitä ihania takkeja, on se etten mä kelpuuta mustaa kangastakkia. Esim mustat villakangas takit ja trenssit. Noup!  
DSC_0026 DSC_0035

Muhkeat huivit on toinen mistä mä olen innostunut tänä syksynä. Viime vuonan se villitys meinas iskeä muhun, mut sit se vaan lipui ohi. Nyt se on tullut, ilmeisesti jäädäkseen. Harmi vaan että kaupat osaa kyllä pitää hintaa niillä. Se on aina se kakskymppiä vähintään kun haluat sen uudessa värissä, ja tunnetustikkaan on vaikea tyytyä yhteen, tai edes kahteen. 

DSC_0038 jacket -VeroModa (New!) | shoes - Converse | bag - Michael Kors | scarf - BikBok | jeans VeroModa | sunglasses - RayBan  | shirt - H&M


 Ehkä se nyt on sitten niin että ballerinat saa siirtää vaatekaapin perukoille ja kaivaa syksypuoliskon kenkulit ja asusteet esiin. Mun puolesta semmoset inan lämpimät kelit olis vielä saanu jatkua hyvänkin tovin. Ja talveahan ei tarttis tulla ollenkaan jos multa kysytään. Ens viikoks on onneks luvattu aurinkoista ja tähän viikkon verrattuna lämmintä säätä. Mun olis tarkoitus käydä kolmena päivänä asioilla Tampereella (malttais millään oottaa!!) ja kokonaiset kaks työpäivää on siunattu mulle ens viikolle. Tälläinen kevyt lomalta töihin paluu on tosi jees, en mitenkään valita kun ohjelmaa löytyy ihan omasta takaa kyllä. 
Nyt mä lähden J:n luo ajelemaan, katotaan mitenkä lujaa tuolla pimeessä uskaltaa ajaa. Mulla jäi meinaan kolarista ihan oikea pimeellä ajamisen kammo!  

4 kommenttia

  1. Ihana kuulla, että asiat luistaa hyvin! Ja tuo takki on niin nätti ♥

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva takki! Sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista
  3. En tiiä muistatko mua enää, mutta olit kommentoinu mun blogiin ja huomasin sen VASTA nyt :( Ja tosiaan oon ehtinyt poistamaan kaikki mun postaukset, ku kesällä sen blogin kirjottaminen vähän jäi :/ Mutta oon ajatellu alottaa taas alusta koko homman, joten toivottavasti käyt taas kurkkimassa mun blogin puolella ja jään myös innolla seurailemaan sun blogia. :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥