Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

#KUTSUMUA

Tein äsken jotain, minkä takia mun sydän pamppailee rinnassa entistä enemmän, kädet vaimeasti vapisevat ja ajatus harhailee. Sain tänään kerättyä rohkeuden julkaista jotain, mitä oon jo useamman päivän halunnut.
Kaikille tuttu #kutsumua kampanja on juuri valoillaan netissä, ja myös minä halusin kantaa korteni kekoon. Se ei kuitenkaan mulle ollut ihan itsestään selvyys julkaista facebookissa kuva teksillä. Kuitenkin lopulta päädyin keräämään rohkeuteni ja tekemään sen. Jakamaan mun tarinani lyhyesti. Ja nyt haluan jakaa sen myös tänne, tismalleen samanlaisena miten mä sen facebookkiini julkaisin.

DSC_0462

" Se alkoi ala-asteella, kestäen läpi yhdeksän kouluvuoden, jatkuen vielä kauppaoppilaitoksessakin. Muuttuen vain matkalla. Haukkumanimet, syrjiminen, huonolla tapaa erilaiseksi leimaaminen, ja moni muu kiusaamisen muoto, milloin diabeteksestä, milloin ulkonäöstä. Lopulta paisuen niin järkyttäviin mittasuhteisiin, kuin kunnianloukkaaminen tai mun ja mulle rakkaimman ihmisen erottamis yritykset.
Hel
vetin paljon kestäneenä ja läpikäyneenä, en silti kanna kaunaa. Seison selkäsuorassa sanojeni takana, kaiken tuon yläpuolella, vahvana ja periksiantamattomana omana itsenäni. En olisi sama Henna ilman menneisyyttäni. Mutta silti minä vaihtaisin nuo ikuiset arvet mielestäni pois, mitä kiusaaminen minuun jätti. Koska kiusaaminen kaikissa sen miljoonissa muodoissa, on aina väärin. Ja jättää aina ikävän muiston, joka seuraa perässä loppuun asti."


10 kommenttia

 1. Vaikutat ihan älyttömän ihanalta ihmiseltä ja susta oikeen hohkaa se, että oot vahva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau miten ihana kommentti! Ihan herkistyy, ihana Inka, Kiitos! ♥

   Poista
 2. "kiusaaminen kaikissa sen miljoonissa muodoissa on aina väärin", totta ♡

  VastaaPoista
 3. Ihana sinä!♥ Tuo sun tarina kuulosti ihan samalta miltä mun oma tarina kuulostaisi, jos sen kirjottaisin. Tosin mulla ei taida riittää rohkeus. Ikuiset arvet kyllä mielellään jättäisi matkasta pois, mutta niiden kanssa tottuu jotenkuten elämään ajan kanssa. Tsemppiä sulle, oot huippu!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Vennu! Älä anna kiusaamisen/kiusaajien sammuttaa tai edes heikentää sun rohkeutta! Jos sä haluat oman tarinasi julkaista, älä pelkää muita! ♥ Ne muut pelkää sua jos ne siittä jotain pahaa tulee sanomaan, sä oot vahva ja niiden yläpuolella!
   Kiitos tositosi paljon, ja iso tsemppihalaus takas! Ollaan yhdessä huippuja! ♥

   Poista
 4. Ihanaa, että oot selviytynyt tosta kaikesta, oot uskomattoman vahva! Kiusaaminen todellakin on väärin kaikissa muodoissaan, eikä sitä todellakaan kannata sietää. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanja! Ihanasti sanottu ja oot niin oikeessa! :) ♥

   Poista
 5. Hyvä henna :3 <3 Ei se tosiaan ollutkaan niin simppeliä tehdä, sillä en ole vieläkään rohjennut tehdä omaani..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä rohkenet!♥ Jos minäkin rohkenin! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥