Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MK bag ♥

Joululahjapostauksen yksi erittäin kiva yksilö jäi ihan tarkoituksella silloin samassa postauksessa esittelemättä. Koska se oli se oma ehdoton suosikki, halusin luoda sille ihan iki oman postauksen. ¨
Joskus, ehkä vuosi sitten, iskin tuohon silmäni ensimmäisen kerran, vähän sellaisella blääh fiiliksellä. Pienempi versio noiden isojen pikkusisareksi oli ollut jo jonkin aikaa hakusessa, mutta silloin ei vielä uskallettu rikkoa rajoja. Nyt joulun alla, halusin palkita itseni raskaasta ja tapahtuma rikkaasta loppuvuodesta. Ja en tiedä sitten mitä tässä välillä tapahtui, mutta nyt tuon laukun osuessa silmiini, tiesin että suhde häneen tulisi toimimaan. Pikainen sovitus ja mallailu, ja päätös oli siinä. Kassajonoon hetkeäkään epäröimättä ja hetken kuluttua tämän ihanan yksilön omistajana. 
Oon useasti puhunut teille että harkitsen nykyään jonkin aikaa ostopäätöstä, ja sitä tarvitsenko (tuo ihana sana korvaamaan sana "haluan") sitä jotain. Nyt mä olin päättänyt että joku juttu mikä nostaa mulle hymyn korviin, näen sille useita käyttökertoja, ja jonka joku ominaisuus keikkuu ostoslistalla. Tämä vei kaikki maaliin saakka. 

DSC_0837 Eli kyseessä on siis tosiaan Jet Set Travel tote, koossa Small. Mun aikaisemmat ruskea ja musta, ovat niitä isoimpia jossa on se läppärille tarkoitettu sisätasku. Tää on sisältä kokonaan avoin, ja tuo klipsi tsydeemi pitää tän kasassa. Yks mikä iski aika lujaa, oli nuo beiget nahkaosat. Voi veljet millai mää oonkaan ihastunut beigeen nahkaan nykysi. Just yhistettynä valkoseen ja tummaa. 
Kokonsa puolesta tää on se mikä multa on jo iät ja ajat puuttunu. Semmone mikä vetää sisäänsä lompakon, kameran ja puhelime. Ja näyttää kuitenkin vielä hyvältä. Eikä siltä että mä oon keränny viikon reissu kamat ja änkeny ne tonne. Tässä koossa erittäin hyvä puoli on se, et sitä voi käyttää vaikka ihan tyhjänä. Se näyttää silti hyvältä. Tai sitten ns. täpöten täynnä. Se näyttää edelleen hyvältä. 

DSC_0842 DSC_0843 DSC_0848 DSC_0856 DSC_0857

Tuo kuosi saa mieleen seepran, muttei kuitenkaan. Se on jotenkin sellainen jännä. Se on erilainen, mutta sopivasti hillitty. Se on just sellanen erilainen mitä oon hakenutkin. 
Seeprakuosi on muuten btw tällei laukusta paahtoleipään aiheena iskenyt jotenkin viime aikoina muhun muutenkin, sisustuksessa mm. J mulle yks päivä kehuikin tyylillä " pidä sitten toi seepravillitys siinä rajoissa ettei miellä pian oo täällä ihan oikeeta seepraa hoidettavana" -joojoo, enhän mä nyt koskaan mistään innostu! 


(älkää pelätkö, ei mun koti ihan pelkällä seeprakuosilla oo täytetty :D) 

16 kommenttia

 1. Ihan sairaan kiva, kun toi on niin erilainen sen perus Michael Korsin laukun kanssa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Juuri sen takia tähän silmäni iskinkin ♥

   Poista
 2. Ihana laukku! Ja seepra kuosi on niin ihanaa, kunhan sillä ei ihan joka kolkkaa verhoa! :D itse tosin pelkään vetoketjuttomissa laukuissa sitä, että viljelen omaisuuteni pitkin kyliä tai joku varastaa laukusta jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! :) Seeprakuosi on juurikin tuollaista, se sopi sinne tänne ja hillitysti, mutta tietyssä kohtaa se menee kyllä niin yli. Tuossa on hyvä tuo klipsi mikä pitaa laukun reunat kiinni toisissaan, ja sisällä on vielä sellaine nnauha jonka päässä lukko jonka saa esim lompakkoon kiinni pitämään sen laukussa kiinni! :)

   Poista
 3. erikoinen valinta, eipä tuu samanlaista vastaan monella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää olikin yksi pieni kriteeri! Positiivista kun on jotain jolla vähän erottua :-)

   Poista
 4. vautsi miten ihana laukku!!<3

  VastaaPoista
 5. Multa pääsi pieni huokasu kun näin tän laukun! :D Mulla on menny maku niihin perus MK;n kasseihin mitä roikkuu joka toisen vastaantulijan käsipuolessa, mutta nää spessummat iskee kyllä ja lujaa. Aiivan ihana kassi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korsilta on viime aikoina tullut oikeasti erilaisia (siis hyvällä tapaa!) laukkuja! Välillä kun niitä selailee netissäkin tekee mieli kotiuttaa kaikki! :)

   Poista
 6. IHANA!! Onpa todella upea laukku! Mä oon tykästynyt kans Korsin laukkuihin. :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :-) Korsilta löytyy kyllä paljon ihania yksilöitä! ♥ :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥