Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Päivänasua pinkillä huivilla!

DSC_0170-1-1 DSC_0182  
Heippa, mä sanon heti tähä alkuu et mä katon täs samalla sykettä, et jos tänne pujahtaa väliin jotain sairaalajuttuja tai loruja nii pistäkäämme sen piikkiin. Se kun on "kiireellisen" ihmisen pakko tehdä asioita aina välillä vähän yhtäaikaa. 
Mutta joo, asukuvia jo jonkin ajan takaa vihdein ja viimein täällä. On meinaan oikeesti pienimuitoinen suunnittelu kysymys että niitä tähän aikaan vuodesta täällä ylipäätään joskus nähdään. Päivänvaloa kun ei paljon viikolla näe, muutakuin työpaikan ikkunan läpi. Ja viikonloppuisin sitä ehkä yleensä on paljon muutakin tekemistä. Onneksi lahjakkaasti aikataulutetut viikonloput pitävät sisällään myös sitä valokuvailua. 

DSC_0195

Toi neule ei kyllä pääse lähellekkään oikeuksiansa näissä kuvissa. Siinä menee sellasta hopeista kimallelankaa. Mietin pitkään sen ostoa, kun koskariin joskus tässä aukesi Vila, ja siellä oli kaikkia avajaistarjouksia ja tämä siellä sitten keikkui yhtenä kärkitarjouksena muistaakseni 14,95€ hinnalla. Mietinnän aiheutti tuttu kysymys, tuleekohan mun käytettyä tuota. Ja sillehän tuli käyttöä enemmän kuin osasin kuvitella. Eli ei ollenkaan huti ostos. 

DSC_0201 DSC_0168 DSC_0223

Mä vähä luulen että tota takkia mä oon täällä hehkuttanut jo kyllästymispisteeseen saakka, joten puhutaampa siis suoraan tuosta ihanasta huivista. Se on Zalandon alepuolen löydöksiä jo viime vuoden loppukesästä. Muistaakseni se oli ihan puoleen hintaan, ja silloin sille tais jäädä se noin parisen kymppiä. Paketissa sitä kotona avetassani silloin, totesin vaan että on muuten sitten kaikki ominaisuudet kohdallaan. Se on kevyt, mutta muhkea. Se on lämmin, muttei hiostava. se on kirkkaan värinen, muttei pölhön värinen. Siinä on kuviota, muttei liikaa kaikkea. Okei, jatkanko? Nojoo, sitähän minäkin. Toki yks Henna olis voinu vähä asetella sitä nätimmin näihin kuviin, mutta eipä se tuttuun tapaa sellasia huomannu. 

Asiasta kukkaruukkuun, tai tässä tapauksessa lauantaihin. Meillä on töistä silloin Gaala. Eli meillä ei ollu pikkujouluja ollenkaa vaa me juhlitaan vasta nytten. Yksityistilaisuus tuossa yhdessä ravintolassa ja voi veljet miten innoissani oon. Mutta toki samalla myös stresseissä.. kengät, mekko, meikki, kampaus? Okei siis meikki on oikeastaan jo mallillaan. Yks ystävä lupautu laittamaan mun naamani edustuskuntoon, koska hyvä kun meikäläinen erottaa meikkivoiteen puuterista. Mekko on vielä kysymysmerkki, tai oikeastaan mulla on kaks vaihtoehtoa. Kengät onkin sitten se suurin pulma. Ehkä nää ratkee tässä ennen lauantaita toivon mukaan ainakin. 

Mut koska sykekkin loppui ajat sitten ja kerkesin käymään tässä välissä jo suihkussakin ja nyt pitäis vielä syödä jotain mukavaa iltapalaa niin niin niin, eikaiketi mulla sitten muuta tällä erää. Huomenna luultavasti kierrän kenkäkauppoja töiden jälkeen läpi siinä toivossa että ne mun yksilöt siellä jossain mua odottelee, toivotaan toivotaan! Joten saapi nähdä mikä huomisen postaustilanne on, mutta kyllähän te sen sitten näette!
 

hljkljl DSC_0242  
jacket & sweater Vila | jeans VeroModa (New!) | bag & watch Michael Kors 
shoes Blowfish | scarf Tommy Hilfiger

18 kommenttia

 1. Kivat jenkkakahvat ja vähä nafti toi sun paitas tost pötsin kohalt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sun tarkoitukses oli loukata mua nii sait mut vain huvittamaan sun säälittävyydellä! Harmittavaa ettet itse ole sujut kroppasi kanssa, se ei silti tarkoita etteikö muut voisi olla. :)

   Poista
 2. aivan täydellinen tuo tähtihuivi!!<3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia ja tuo sinun asu on tosi kiva! Ja laukku<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jasmina! ♥ Ja laukku kyllä on ihana! :-)

   Poista
 4. Miksi pidät aina olkapäitä ylhäällä ns. jäkittäen asukuvia ottaessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä kyllä pidä, koskaan! :D Enkä oikeen ymmärrä miten ne muka edes näyttäis siltä :D:D

   Poista
  2. Minäkin olin tulossa kysymään, että onko sulla joku niskavaiva tms. kun kuvissa sulla on aina olkapäät ylhäällä ja pää vinossa tosi jäykän näköisesti. Et vaikka et ymmärrä, miten voit näyttää sellaiselta, niin sellaiselta sä vaan näytät kuvissa.

   Poista
  3. Ennenkuin mä rupean tekemään mitään mun normaalille niskalle, ja sille että näytän kuvissakin ihan normaalilta. Suosittelen sua tekemään jotain tuolle että pitää keksiä toisen kuviin epäkohtia, ja tulla laukomaan ne mulle nimettömänä.
   Me kun varmasti molemmat tiedetään et sun pointti ei todellakaan ole mikään et olisit huolestunut mun niskoista tai jäykkyydestä. Jos olisit sä tekisit tän homman pikkusen eri tavalla. :-)

   Poista
 5. Luin sun blogin muutamassa viikossa kokonaan läpi ja ihastuin ihan totaalisesti! Ihania kuvia, kirjotat kivasti ja rakastan sun vaatteita! Jään ehdottomasti seurailemaan :)
  -Sonja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit mitenkä ihana kommentti! :) Oikeasti, ihan kaikkiko?! :) Kiitos tosi paljon Sonja, et tiiä miten paljon tälläinen palaute piristää!! Toivottavasti tykkäät myös jatkossa! ♥

   Poista
  2. No ihan kaikki, sieltä vuodesta 2011? Vai mistä asti sä nyt olitkaan kirjotellu :)
   -Sonja-

   Poista
  3. Oon ihan super otettu! :) ♥ Huomattavissa oli varmana myös "pientä" kehitystä ja aikuistumista... :D

   Poista
 6. Ihana asu ja olet niin suloinen :) <3

  VastaaPoista
 7. Millon tuo vaaleanpunainen neule on ostettu? Ts. onkohan mulla mitään tsäänssejä saada sellaista. :D Aivan ihana! Jos joskus kyllästyt siihen, niin voi kuule, täältä löytyy vapaaehtoinen ostaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ostettu joulukuussa! Suosittelen ainakin netin selamaan vielä läpi, sieltä voi joltain kaupalta löytyä! :) Esim bubbleroomilla on todella paljon Vilan tuotteita! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥