Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Answers Part 2.

kysy about me

Miten oot aina niin iloinen ja positiivinen? - Elämästä pitää nauttia. Ei se et tulee jotain vastoinkäymisiä oo mikään este, se on vaan hidaste jonka yli kiivetään. Me ollaan täällä vaan kerran, me eletään tää päivä vaan kerran. Miksei siittä sit nauttisikin ja ottais kaikkea irti?
Suututko helposti? - Riippuu asiasta. Jos esim montakertaa on keskusteltu yms ja vaikka ei mitään apua ja edelleen toimitaan väärin niin kyllä sitten. Mutta tosiaan en niillä ensimmäisillä kerroilla. Toki jos joku idiootti on jättänyt autonsa mun ruutuun mistä minä maksan nii käämi palaa aika nopeasti. Mut joo, suhteutettuna asiaan niin yleensä en.
Mistä saavutuksistasi olet ylpeä? - Siittä että oon alkanut jo nuorena pärjäämään itte, kustantamaan omat menoni ja kuluni. Esimerkiks. 
Pelkäätkö jotain mitä voisi tapahtua elämässä? - Tottakai pelkään. Aina tietenkin että läheisille sattuu jotain, tai itelle sattuu jotain. 
Paras muisto elämässäsi? - Yks parhaista on ainakin yhteisen tien löytäminen J:n kanssa.
Tarvitsetko rahaa ollaksesi onnellinen? - Joo ja en. Tottakai onnellisuutta luo myös rahalla saadut asiat, mutta esimerkiksi rakkautta joka on se isoin onnen lähde ei voi ostaa rahalla. 
Miten kuvailisit luonnettasi? - Iloinen, positiivinen, perfektionisti, ei helposti luovuttava, jääräpäinen, suojeleva, tarkka, helposti innostuva, ja luotettava. 
Ootko koskaan polttanut tupakkaa? - Noup. Joskus jos harkitsisin sitä, vetäisin varmaan suoraan viideneuron seteleitä rullalle ja sytyttelisin niitä. 
Mikä saa sut hymyilemään? - J ainakin. Sen ei tartte ko vähä heittää jotain sen tyhmää läppää nii mä jo hymyilen. Myös muut tärkeät ihmiset onnistuu siinä tosi helposti. Onnistuneet asiat ja positiivisuuden kautta myöskin 
Onko sulla kuinka hyvä itsetunto? - Ihan hyvä. Vaikka sitä on paljon kolhittu, oon onnistunut kaikesta huolimatta säilyttämään sen. 
Mihin olet eniten tyytyväinen itsessäsi? - Luonteeseen. Oon saanut jo pieneen ikään nähden paljon aikaa ja paljon kaikkia mahdollisuuksia. Mulla on useita ovia auki mistä valita tie jatkoon. 
Elämäsi rankin kokemus? - Nyt sanoisin että Sirun menettäminen. En oo koskaan menettänyt todella läheistä ihmistä. Tai jos oon, se on ollut tiedossa jo pitkään ja sen asian kanssa on päässyt samalle viivalle. Sirun kohtalo tuli niin yllättäen. Toinen on diabeteksen toteaminen. Silloin meni kaikki uusiksi. 
Millanen olit teininä? - Voi juku... Melkoinen. Otettiin isän kanssa melkoisia matseja. Mä onneks kasvoin tosi nopeesti siittä. Mutta tosiaan, ailahteleva, äkkipikainen, ajattelematon. 
Lempi kirja?  - Lauren Conrad Style. 
Menetkö ja teetkö päätöksiä enemmän tunteella vai järjellä? - Tilanteen mukaan. Yleensä suhteutettuna molempia. Mutta tunneasioissa tunne viä ja järki tulee perässä mutisematta. 
Mikä on sun suurin unelmasi? - Oma iiihana talo J:n kanssa joka on yhdessä rakennettu juuri meidän näköiseksi, jossa asustelee meidän perhe. Eli 1-2 lasta, kissa(t), koira, ja tietenkin molemmilla unelma työt. 
Mikä on sun toinen (ja kolmas jos on) nimesi? - Sinikka on mun toinen nimi. 
Kerro jotain sun diabeteksestä? - Mitäs siitä nyt sitten haluaisit kuulla. Todettiin mun ollessa kutosluokalla. Aika viimetipassa. Aikaisemmin todettu angiina lääkärin "pienen" virhearvion myötä, vei mut puhdistukseen teho-osastolle jossa lääkäri yöllä kehui että joku enkeli oli matkassa, jos olisit mennyt kotiin nukkumaan ei olis ollut takuita että kroppa olisi enään aamulla jaksanut käynnistyä. Nykyään, siinähän se menee, toisena elämänkumppanina. Kun siittä pitää huolta ja hoitaa hyvin, se pitää huolen musta ja hoitaa mua hyvin. Pistoksia menee mahaan ja reiteen useampia päivässä. Mut ne ei estä mua tekemästä tai syömästä mitään mitä haluan. 
Haaveammattisi 10 vuotiaana? - Autokatsastaja... 
Mitä mieltä uskonnoista? - No mitäs mieltä niistä nyt sitten. Kaikki me ollaan yksilöitä, kaikilla meillä on omat jutut. Niinkuin myös uskonnot. Siinä ei ole mitään. Mut siinä kohtaa mun ymmärryksen naru katkeaa kun mulle tullaan tuputtamaan jotain mihin toinen uskoo ja haluaa munkin uskovan. 
Tasa-arvoinen avioliittolaki, puolesta vai vastaan? Miksi? - Puolesta. Ne on ihan samoja ihmisiä kuin kaikki muutkin. Ne rakastuu ihan samalla tavalla, ja ne haluaa mennä naimisiin ihan samalla tavalla. Miksikö niille se oikeus ei kuuluisi? 
Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Entä kymmenen? - Viidenvuoden päästä kivassa työssä, ehkä jo omistusasunnossa. J:n kanssa elämää 10 vuotta yhdessä nähneenä. 10 vuoden päästä siinä omassa talossa sen yhden tai kahden lapsen ja J:n kanssa. Ja uralla hyvin edenneenä. 
Mitä asioita arvostat elämässä eniten? - Läheisiä ihmisiä, ja sitä ettei tätä elämää tarvitse yksin kulkea. Mullakin on useampi ihminen kenelle voin mihinkä tahansa kellon aikaan soittaa jos tarvitsen apua. Sitä että ne on läsnä ja rakastaa, ja että mä saan olla myös heille läsnä ja rakastaa heitä. 
Kolme parasta asiaa sinusta? - Positiivisuus, toisten huomioon ottaminen ja luja luonne.
Suurin haaveesi? - Lasken haaveen samaan kuin unelman ^^
Mistä haaveilet juuri nyt, ja mistä myöhemmin tulevaisuudessa? - Nyt haaveilen makoisista yöunista edellisten vajaiden tilalle, myöhemmin haaveilen siittä laukusta johon nyt kovasti säästän. 
Oletko koskaan joutunut oppimaan mitään ns. kantapään kautta? - Tietenkin. Eiköhän me kaikki. 
kaunein asia, joka sinulle on sanottu/tehty? - Se että mulle on sanottu, että mä olen ainutlaatuinen, ja että kukaan ei voi ottaa mun paikkaani. 
Mitkä viisi asiaa tekevät juuri sinut onnelliseksi? - Työ, J, omakoti, ystävät, ja perhe. 
Mikä on hienoin tekemäsi asia koko elämäsi aikana? - Ihmisten auttamiset erilaisissa tilanteissa, en osaa sanoa onko se hienoin, mutta ainakin yksi niistä. 
Oletko mielestäsi erilainen vai menetkö massan mukaan? - Sekä ja että. Pyrin luomaan ja kulkemaan oman polkuni ja pitämään mielipitestäni kiinni. Mutta tottakai esim tyylillisissä asioissa ihastun moniin juttuihin mitkä ovat tosi suosittuja. 
Suosikki kappaleesi? - Ei taida olla yhtä joka yltäis yli muiden, mut ekana tuli mieleen se Elastisen Oo siellä jossain mun. 
Mitä odotat tulevaisuudelta? - Sitä omaa perhettä ja arkea sen ympärillä. kysy randoms

Miten kuljet arkisin: Autolla, julkisilla, kävellen? - Nyt oikeastaan joka paikkaan muualle kävellen paitsi tietenkin kotikotiin Ikaalisiin autolla. 
Minkälainen sisustustyyli on sun mieleen? - Aikalailla modernia, mutta ei pelkästään. Maalasromantiikka tms vähän sekaan. Eli sanotaan että sellainen mikä miellyttää omaa silmää. 
Kiinnostavin Instagram-käyttäjä, jota seuraat? - Emmä osaa kiinnostavinta sanoa, mut lähimmät kaverit on aina ne kene kuvia siel mieluiten seurailee 
Miksei J ole vielä muuttanut? - Sillä on vielä jonkin verran töitä Ikaalisissa mutta kyllä se täällä enimmäkseen aikansa viettää. 
Vaihdatko kotiin tullessasi kotivaatteet päälle vai meetkö samoilla? - Ennen menin aina samoilla, nykyään jos tietää ettei poistu kotiin päästyään vasta kuin seuraavana aamuna tulee heitettyä yleensä jotain rennompaa päälle. 
Jos saisit päättää yhden ruoan ja yhden juoman joilla eläisit elämäsi loppuun saakka, mitä ne olisi? - Kanasalaatti monella eri juustolla ja herkuilla ja vesi 
Tiedätkö, onko nimesi takana jokin tarina? - Ei oo. 
Jos saisit olla joku julkkis yhden päivän ajan, kuka olisit ja miksi? - Tätä en osaa kyllä valita tai perustella. Mut varmaan joku näyttelijä ja haluaisin nähdä jonkun vaativan kohtauksen ja kuinka siellä toimitaan tms. 
Onko sulla jotain outoja tapoja? - Onhan niitä. Heti vaan ei tuu mieleen että mitä :D
Ootko koskaan uinut avannossa? - Monestikkin. Ihan pikkuisena jo ensimmäisen kerran.
Mikä on parasta talviurheilua? - Ei mikää! Mut jos pakko valita nii laskettelu 
Jos värittäisit värityskuvaa, käyttäisitkö puuvärikyniä vai tusseja? - Puuvärejä 
Miten paljon käytät puhelintasi? Käytkö somessa vai pelaatko joitain pelejä? - Paljon. Liikaa oikeastaan. Somessa lähinnä. Joskus harvoin jotain pelejä, mut ei taida tulla ko kerta kuukauteen ehkä. 
Mitä tilaat yleensä baarissa/paras drinkki mitä olet juonut? - Nyt täytyy sanoa että en tiiä sen nimeä kun annoin baarimikolle vapaat kädet. Makea persikkainen oli ainut ehto. Ja se oli taivaallista! Yleensä juon somersbyitä tms. 
Miksi juuri Tampere? - Lähellä Ikaalista oleva iso kaupunki, joka oi sopivasti tuttu jo ennestään. Lisäks tää on tosi kaunis kaupunki, sekä paljon kaikkia mahdollisuuksia esim työpaikoissa ja harrastuksissa. 
Uskaltaisitko hypätä benji-hyppyä? - Hehe, uskallan, koska oon sen hypännyt jo! 
Olisiks mieluummin kameli vai aasi? Miksi? - Varmaan kameli.. :D No aasista tulee semmonen tyhmä fiilis enkä halua sellanen olla! 
Ilves vai Tappara? - Kait se on vastattava että Ilves ko toi J sitä vaatii...
Karkit vai sipsit? - Karkit! Niissä on niin paljon kaikkia juttuja ja koko ajan tulee uutuksia jajaja..
Millä näistä tahtoisit ratsastaa hevosella, kamelilla vai norsulla? - Norsulla! Oon ratsastanut jo kamelilla ja hevosella, mut ronsut oli silloi Ruotsin reissulla jossai pesulla tms ko me oltais haluttu nähdä ne. 
Onko mitään hyönteistä jota pelkäät? - No siis ampiaiset ei sisällä oo kivoja, silloin vois jopa sanoa et pelko nousee. Ei ne pihalla häiritte. 
Tykkäätkö poppareista ? - Tykkään!
Kuinka monella tyynyllä nukut?  - Kolmella, joskus jopa neljällä.. Ja ei, ne ei ole kaikki pinottuna pään alla. Yksi kainalossa, yksi polvien välissä ja yksi/kaksi pään alla ♥
Uskotko, että kolmas maailmansota syttyy sun vielä ollessa elossa? - Tuskin, en ainakaan halua uskoa. 
Tykkäätkö käydä saunassa? - Tykkään joo. Ripsienpidennysten kanssa vaan ei mitään himolöylyjä oteta ja aina ekalla viikolla huollon jälkeen yritän välttää sitä. 
Parhaimman näköiset julkkikset? - Channing Tatum! kyys blog

Milloin aloitit bloggaamisen? Ja onko sulla käynyt mielessä lopettaa? Bloggaamisen kipinä lähti löytäessäni netistä Cavan blogin. Innostuin siittä täysin, ja luinkin varmaan kaikki postaukset lyhyessä ajassa. Into vaan syttyi ja syttyi, ja valokuvauksesta innostuneena ei tarvinnut enään kauaa miettiä perustanko oman blogini vaiko en. Ei mulla oo koskaan käynyt mielessä lopettaa tätä, tästä on tullu mulle tosi tärkeä osa elämää. 
Aijotko käydä vielä kouluja, mitä/miksi? - Aijon. Mulla on paikka kiinteistövälittäjänopinnoissa odottamassa kun ensin mulle tulee vähän myyntikokemusta ja ikää lisää hypätä sille alalle. Tradenomi on yksi vaihtoehto myöskin tähän ennen sitä, mutta se on vasta harkinnan tasolla. Sillä ajalla mitä siellä opiskelis saa työelämässäkin samat valmiudet. 
Missä olet töissä?  - En paljasta täällä enään niin henkilökohtaista asiaa, myyntityötä kuitenkin. 
Tykkäätkö työstäsi? - Tykkään kyllä, meidän työporukka on myös niin huippu että se nostaa sitä entisestään. 
Mikä olisi sun ammattisi, jos ei tarvitsisi miettiä koulutusta tai muuta tuommoista lainkaan? - Kiinteistönvälittäjä tai juristi tai yrittäjä 
Mikä sai sut bloggaamaan? - Halu toteuttaa itseään ja mielenkiinto katsoa olisiko musta tähän. 
Top 5 ihaninta/parasta blogia? - Näitä en osaa laittaa tärkeysjärjestykseen mutta JasminsofiHenna's DiaryLive the life you loveChallenge the fashion, ja Mungolife
Miten bloggaaminen vaikuttaa sun elämään? - Itseasiassa on vaikuttanut aika paljonkin. Jonkun verran pitää suunnitella ajankäyttöä jotta saa otettua kuvia. Kuvia varten pitää aina vähän valmistautua. Oon myös saanut uusia kavereita ja tuttavuuksia tämän kautta, oppinut paljon itsestäni sekä löytänyt tästä todella sen mun jutun ja miellyttävän harrastuksen. Eli tosi paljon kaikkea positiivista!
Kuinka paljon aikaa käytät blogiin päivässä? Viikossa? - Päivittäin menee useimmiten 30min - 2h, joskus jopa enemmän. Joskus on päiviä kun pyrin etten aukaise konetta ollenkaan, vähän tasapainoksi. Tottakai kuvien otto on sitten aina oma lukunsa.
Miksi sulle kommentoidaan välillä niin ilkeästi? - Koska harmittavan monelle meistä on jäänyt selkäranka kokonaan kasvamatta. Kateus ja oma paha olo mitä ei itse hallitse tai tajua saa monet tekemään kaikenmoista. 
Mitä mieltä olet itse blogistasi ja bloggailu tyylistäsi? Mitä muuttaisit? - Oon tällä hetkellä suhteellisen tyytyväinen. Tottakai kuvauksessa on aina parannettavaa, sekä suunnittelujutuissa. Et tää ei varmasti koskaan tuu valmiiksi, enkä siihen tähtääkään. Jos valta olis mulla muuttaisin sen että olisin enemmän kotona valosaan aikaan ja ylipäätään et valosaa aikaa olis enemmän, mut siihen nyt ei pysty vaikuttamaan. 
Millainen kuvauskalusto sulla on käytössä? - Nikon D5000 35mm objektiivilla useimmiten käytössä. Löytyy myös se perus 18-55mm sekä 55-200mm muistaakseni. Sekä Nikon 1 S1 jossa myöskin se perus objektiivi 11-27,5mm. Reilusti enemmän kuitenkin tulee käytettyä isompaa järkkäriä!
Entä kuvan- ja videonmuokkausohjelma? - Kuvanmuokkauksessa käytössä Photofiltre sekä photoscape, videonmuokkauksessa se Windows Live -elokuvatyökalu tms. 
Unelma työpaikka/työnkuva? - Varmaan joku markkinointiin liittyvä tai sitten juuri joku oma kiinteistönvälitys firma. 
Mitä mieltä olet seläntakana puhujista tai ilkeistä anonyymeistä? - Nooh, mitäpä mieltä noista nyt voisi sitten olla. Nimettömän viitan taakse on helpoin piiloutua, eli elämässä ei kaikki voi olla kohdallaan jos mennään sieltä missä aita on matalin loukkaamaan toista ja yrittämään parantaa omaa oloa. Valitettavasti se ei kyllä siihen juttuun auta. 
Mikä susta tulee isona? - Näillä tietoa, en tiedä vielä!
Lempi blogit jota seuraat? - Ne luettelenkin jo tuolla ylempänä, en osaa valita sitä yhtä!
Monessako työpaikassa olet ollut? - Nopeesti laskettuna tää nykyinen on kahdeksas. 
Kuinka monta tuntia vietät keskimäärin päivässä aikaa netissä? - Liikaa!! Puhelimella tulee tsekkailtua koko ajan jotain ja kotona ihan vaan hilluttua. Tähän pitäis tehdä aika radikaalimuutos. 
Mitä J ajattelee blogistasi? - Emmä suoraan osaa sanoo että mitä, se tykkää kun mulla on tää mun oma juttu, mut sit taas kun se joutuu kuvaajaksi niin se toivoo ettei tätä olisi olemassakaan. No mut pääasiassa joo siis positiivisesti ottaa tän!
Kuinka muokkaat kuvat? - Valostuksia yleensä hitusen parantella sekä syvyyksiä, mutta ei mitään radikaalia. Pyrin kuvaamaan kuvat luonnonvalossa niin se on se paras muokkaus.
Miksi halusit tulla isona kun olit pieni? - Ihan pienenä, halusin mm. katsastustyöhön, joo en tosiaan tiedä mistä se silloin tuli, ja sisustussuunnittelijaksi. Yläaste iässä halusin ambulanssikuskiksi, mutta se haave tuhoutui diabeteksen myötä.
Tietääkö sun porukat sun blogista? - Tietää. Äiti tätä aika usein lukeekin. Ja hän myös aika usein toimii kuvaajana. 
Jos tietää, kyseleekö/kommentoiko ne ikinä mitään? - Isä nyt ei juurikaan piittaa, välillä kysyy vieläkö sulla on se yms. Äiti kysyy joskus jotain, mutta kumpikaan ei tosiaan kommentoi eikä virallisesti seuraa. 
Voisitko koskaan työskennellä terveysalalla? - Joo voisin kyllä, nimenomaan ensihoitajana. Mutta niinkuin sanoin, Suomen laki estää diabetiikon siihen hommaan ryhtymästä. Sairaanhoitajaksi se ei estä, mutta se ei olisi välttämättä se mitä haluan tehdä. Ihmisen auttamisessa ei ole mitään vikaa, mutta jotenkin vain en koe sitä omaksi jutukseni.
Mikä oot nykyisin ammatiltas? - Merkonomi, työnkuva nykyinen myyntineuvottelija.
Nettisivut joita käytät eniten? Entä mitä sovelluksia käytät eniten puhelimella? - Blogger ja facebook on eniten käytetyt koneella. Tietysti myös miljoonat eri nettikaupat on aika kärjessä. Puhelimella noiden lisäksi instagram. 
Suostuisitko mainostamaan ja kehumaan blogissasi jotain tuotetta josta et oikeasti pitäisi? - En. En myöskään rahasta. En pidä tätä blogia sen takia, ja se on mun arvojen vastaista. Siinähän ihan suoraan huijattaisiin teitä lukijoita, ja se ei tule koskaan olemaan tän blogin linja. 
Voisitko tehdä My Day videon? - Voisin mä joskus vapaapäivänä esimerkiksi yrittää! 
Jos saisit tehä työkses sitä mitä eniten rakastat, mitä tekisit? - Valokuvaisin, toteuttaisin itseäni ja samalla auttaisin ihmisiä. Vaikea kysymys! 

6 kommenttia

 1. Tällaiset postaukset on kyllä aina niin kivoja! Oot muutenkin vastannu mielenkiintoisesti ja pitkästi, etkä vaan tyyliin yhdellä sanalla, tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Eikä, mulla melkein tuli kyyneleet silmiin kun luin ton sun ekan vastauksen tohon kysymykseen.. Itellä kun ei eilen ollut mikään paras mahdollinen päivä, vaan tuli muutama vastoinkäyminen just samalle päivälle, niin toi kyllä rohkaisi taas jatkamaan elämässä eteenpäin! Kiitos sulle siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastoinkäymiset kuuluu elämään, ihan meillä kaikilla! Älä anna yhden päivän kaataa muita päiviä! ♥ Ja kiitos sulle Jatta ihanasta kommentista! :)

   Poista
 3. Ihan mielettömän kivaa luettavaa tää sun blogis, tykkään!! Ja hyviä kuvia :) Yks uus lukija ilmottautuu! :)

  <3:http://sannamarian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää, oon ihana sanaton tälläisten kommenttien edessä! ♥ Kiitos ihan hurjan paljon! :-)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥