Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

☆ Gaala 2015 ☆

Vaihdetaampas sitten vähän kevyempää vaihdetta taas silmään. Oli tosi mukava saada kunnon keskustelua aikaan, vaikka osa ei näköjään osaa mielipide asioissa (tuskin muissakaan..) vetää sitä rajaa hyvän maun puolelle. Mut on ainakin opetettu että jokaisella on oma mielipide, ja se et jos mielipiteet ei kohtaa, se ei tarkoita että toisen mielipide on suoraan väärä, tai että toisen pitäisi olla sun kanssa samaa mieltä asiasta.
No mutta, vaihdetaampas sitten taas kevyempi vaihde silmään, ettei mene turhan totiseksi tämä touhu. 

Meillä oli työpaikan Gaala ilta tuossa tammikuun puolella. Eli bileet firman piikkiin. Koskikeskuksen Miami oli varattu meille yksityiskäyttöön illaksi, ja voi veljet miten kivan näköiseksi siellä oli silloin laitettu. 
Sekä miten huippukiva ilta meillä oli. Yhdet parhaimmista kemuista missä olen koskaan ollut. Se tunne kun tanssilattia on täynnä työkavereita josta sulle on tullut ihan oikeita kavereita sekä ystäviä. ♥ Se tunne kun saat nauraa mahasi kipeäksi eikä hymy laske aamullakaan vaikka olo olisi eri mieltä. Unohtamatta todella hyvää ruokaa ja juomaa. 

Nyt tulevana viikonloppuna meillä onkin meidän tiimin iltamat. Vähän megazonea ja sen jälkeen tullaan mein kämpälle jatkamaan iltaa. Viikonloppua siis odotellessa! 

© Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin © Aftersunset Photography / Jonathan Melartin

Kuvat: Jonathan Melartin

6 kommenttia

 1. Vautsi kuinka upealta näyttää! Uskon, että on ollut todella hauska ilta :)

  VastaaPoista
 2. VAU, oot ollut ihan super kauniina!<3 tosi kivan kuuloinen gaalailta teillä!! :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Anteeks tää postauksen asiaan kuulumaton kommentti, mutta oon huomannu että sulla on kaksin kappalein MK Jet Set laukkuja. Ostin sellasen juuri itekkin, ja se on aivan ihana<3 Päädyin mustaan hopeisilla koristeilla ja haluaisinkin nyt kysyä sulta hieman apua :) Ootko päällystänyt tota laukkua millään ennen käyttöönottoa, tarttuuko sisäkankaaseen helposti lika ja onko helppo pestä pois, millä puhdistat laukkua ja onko sulla laukun ulkokuori kulunut käytössä? Anteeks tälläsestä kyselypommista mutta aattelin että osaisit auttaa kun sulla tää sama ihanuus on! Muutenkin kiitos ihanasta blogista, tätä on niin mukava aina lukea ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä tehny mainion valinnan! :) ♥
   En ole millään laukkua ns. suojannut, vaan ihan suoraan käyttöön ottanut. Kerran mulla kippas raejuusto purkki juurikin tuon mustan kylkeen, ja se ei tarvinnut kuin pyyhkiä märällä paperilla pois. Ja ihan oli uudenveroinen edelleen eli ei jäänyt jälkeäkään. Tuo Saffiano- nahka on hyvin iisiä pitää puhtaana. :-)
   Sisäkankaaseen mullei oo tainnut koskaan tulla likaa, eikä siihen ilmeisesti helposti tartukkaan vaikka mäkin kuskaan mukanani välillä koko viikonlopun tavaroita. Ulkokuori ei myöskään ole kulunut vaikka kovassa käytössä on ollut! :)
   Yks mikä kandee muistaa, niin aina kun et käytä laukkua, pidä se ns. ryhdikkäänä. Eli älä jätä sitä roikkumaan mihinkään, ja jos se on tyhjänä niin kato ettei se lyhisty ja menetä muotoaan. Jos itsellä on laukku käyttämättömänä, pidän siellä sisällä aina jotain vaatetta niin että laukku pysyy ryhdikkäänä ja pitää mallinsa! :)
   Kiitos paljon kehuista ja musta on tosi ihana kuulla että tykkäät! ♥ Sekä autan mielelläni :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥