Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Sale Shopping ♥

Mää en edes muista milloi viimeks täällä olis esiteltyä ostoksia. Ihan mitenkään liian paljon niitä ei oo kertynytjään, ei siinä. Mutta muutamat yksilöt halusin tulla esittelemään teillekkin. Säästölinjalla ollaan edelleen, ja ostoksien kanssa käytetään suurta harkintaa. 

Tiistaina ostin uuden kauan himoitsemani hyllyn olkkariin, ja samana päivänä meni vanha torin kautta uuteen kotiin. Nyt toi uus odottaa kyllä tuossa lattialla paketissaan että J muistaa ottaa ruuvarit mukaan ettei sitä ihan ilmastointiteipillä tartte koota.. 

Ajattelin tehdä teille jossain kohtaa ihka oman postauksen säästämisestä sekä omilleen muuttamisesta, miltä tälläinen kuulostais tälläisen ihmisen suusta jolla on (ainakin..) ennen ollut holtiton rahankäyttö?

DSC_0007 Sit taas muutaman mutkan kautta takas tähän postaukseen. Farkkufriikki tässä hei, joka löysi alennuksesta kahdet megakivat yksilöt. Noisy May ei vaan petä koskaan. Oon suurin piirtein asunut näissä oikeen puoleisissa ne netistä bongattuani. Normaalihinta 59,90€ oli turhan suolainen vaikka kuola valui lattialle saakka. VeroModan sivuilla alelapun alla näille jäi hintaa 29,90€ niin totesin että antaa mennä. Vasemmanpuoleisiin iskin silmäni ensin hintaa, muistaakseni muutama euro päälle 20€ jäi näille. Ja koska mua vuosia palvelleet, muistaakseni 2006 vuodesta saakka olleet yhdet lempparifarkut on nyt niin sukkahuosun ohuet haaroista ja polvista, etten uskalla laittaa niitä enään julkisille paikoille... Niin nää oli aika vastaavat, muutamalla kivalla yksityiskohdalla. Ja tosiana kun normihinta oli se 49,90€ en pistänyt enään pahakseni. 
 
DSC_0021-1 Nää onkin sitten kukkarolle huokeampia löytöjä, nää on meinaan kirpparilta. Punainen hame tais olla 2€ ja valkoinen pitsi-ihme 5€. Punainen oli mulla jouluna, mutta tykästyin siihen niin että eiköhän se joskus muulloinkin näe päivän valon. Valkoista en ookkaan vielä päälleni vetänyt, mutta kyllä se kevät ja kesä sieltä pian saapuu. 
Hameita on musta tosi kiva ostaa kirpparilta, varsinkin siks et ne on usein ihan ylihintaisia kaupoissa. Ginassakin joku perus hame jollain näkymättömällä yksityiskohdalla saattaa olla 29 tai jopa 39€. Juu ei. 

DSC_0024-horz Tiikeripaita paljastui samasta VeroModan paketista. Se on sitä VeroModan blue- sarjaa. Se oli mulle ihan uusjuttu, mutta niillähän oli tosi paljon kaikkia kivoja juttuja. Tämänkin olen joskus bongannut netissä, mutta tarkemmat ihmettelyt ja mietiskelut siirtänyt suoraan normaalin 49,90€ hinnan vuoksi. Nyt hintaa jäi se 25€ sai mut vakuuttumaan siittä miten ihana ja paksu tämä on. 
Punainen ihanuus saapui mulle myöskin kirpputorilta. Tämä Zaran rento paituli tais pitää hintaa itellään sellaisen 3€ verran. Tässä on napit vähä kehvelit, ne on meinaan pallot nuo napit, ja nehän sujahtaa noista napin reijistä läpi kuin ei olis koskaan kiinni ollutkaan.. Et ei ihan mikään fiksu veto vetää tätä uutenavuotena päälle kun jokseenkin tanssijalka vei. 
 
DSC_0032 Vaaleanpunainen H&M:n yksilö ei ookkaan täällä (vielä!) koskaan vilahtanut. Se on myöskin alelöytö, minkä hintaa en nyt kyllä sitten muista. Jotain kymmenen euron luokkaa, ehkä. Vaaleanpunainen on ollu aina mun mielestä tosi kiva väri. Vaatetuksessa se menee myös, kunhan sitä ei vaan ole liikaa. Ja just tälläinen haaleaversio on aina parempi, no okei ei aina mutta yleensä. Kultaiset yksityiskohdat viimeistelee tän ihanuuden. Ja mikä parasta, tää on aina, heti pesun jälkeenkin hyvän näköinen. Nimimerkillä en omista silitysrautaa. Sininen kuvio versio Vilalta reissasi mun luo VeroModalta tulleessa paketissa, muistaakseni noin 12€ hinnalla. Eli myöskin aika moinen alelöytö. Tästä olikin silloin puhetta, että tän kangas on aika metkua. Se on ohutta, muttei ohutta. Se on jämäkkää muttei kuitenkaan jämäkkä. Ja kuviosta nyt puhumattakaan, se iskee muhun ainakin tosi lujaa. Olisin kotiuttanut tän toisessakin värissä mutkun joku muu oli vienyt viimeisen mun kokoisen.

4 kommenttia

 1. Oi mitä ostoksia! Hameet on aivan ihania ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mä olen kans viime aikoina löytänyt rakkauden hameisiin! :)

   Poista
 2. Heippa! Ihan aiheeseen ehkä liittymättömänä pyytäisin sinua kiinnittämään huomiota oikein_kirjoitukseen, tekstiä olisi kivempi lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Kirjoitan kuitenkin ihan tietoisesti "puhekieltä" :) Pieniä kirjain virheitä lukuunottamatta :D

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥