Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Sunglasses- shop!

*Yhteistyössä Sunglasses- shopin kanssa, sisältää tuotesijoittelua. *

Pääsin tuossa hiljan mukaan yhteistyögön Sunglassesshopin kanssa, ja rupesinkin heti kahlaamaan heidän nettikauppaansa ja sen valtavaa valikoimaa läpi. Löysin niin monet suosikit että aluks meinas tulla vaikeus valita tähän vain muutamat. Se mikä heidän verkkokaupassaan yllätti, niin hinnat on oikeasti todella kilpailukykyiset.

Vasta viime vuosina mä oon oppinut arvostamaan aurinkolaseissa laatua. Mulla on useat rihkamahiplajat, mutta eei. Ei niitä ny niinkään käytettyä. Mulla on kahdet Ray-Banit tällä hetkellä, ja ne on ne 99% ajasta käytetyt. Ne on molemmat polarisoidut, ja sen eron vaan oikeasti huomaa ja helposti. Yks kaveri kokeili niitä kerran ja oli ihan ihmeissään et onko oikeasti näin suuri ero markettlaseihin.. Oi kyllä, kyllä on. 

Aurinkolasit on mulle kesäisin oikeastaan yhtä tärkeä asuste kuin esimerkiksi laukku. Siks voisinkin hamstrata niitä kaapit täyteen. Mutta, kuitenkin laatu menee määrän edelle, niinkuin laukuissakin ja muissa vastaavissa jutuissa.
Tällä hetkellä mä himoitsenkin uutuuksia kesäksi, ja jos nyt olis ylimäärästä nii en epäilis hetkeekään kun noi Diorin ihanuudet lähtis matkaan mun luo. Ne on niin täydelliset ettei oo tosikaan.
sunglasses  
Mitä teille merkkaa aurinkolaseissa laatu? Korvaako määrä laadun, vai toisinpäin? :)

8 kommenttia

 1. Mulla on ollut monet feikki raybanit ja pakko sanoo, että ne ei kyllä kestä mitään! Jos sitä vaikka yhdet laadukkaammat arskat ens kesäks hankkis 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! Suosittelen ehdottomasti :) Myös kun niistä maksaa hitusen enemmän, niitä kohtelee myös paljon paremmin! :D

   Poista
 2. Marketlasien ja kunnon lasien välinen ero on kuin yö ja päivä. Ostettuani Silmäasemalta kunnon aurinkolasit, paluuta ei ole. Aiemmin sitä ei tajunnut, kuinka vähän halpislasit oikeesti suojaa silmiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Oot niin oikeessa tuon yö ja päivä suhteen! :) Ja tietyissä jutuissa halppis lasit on myös vaaralliset. Esim ajaessa. Joskus niissä on niin huonot linssit et ne peilaa niin pahasti ettet näe sitäkään vähää mitä ilman laseja /:

   Poista
 3. Mulla itellä on samaisesta paikasta tilattu noi kuvan rayban aviator mattakultaset polarisoiduilla linsseillä. En enää ikinä palaa normaaleihin aurinkolaseihin, laatu todellakin korvaa määrän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä niin kade sulle! Nuo on kans ihan ehdottoman upeat! :-) Ostoslistalle ne taitaakin mullakin päätyä. Ja niin samaa mieltä, laatu korvaa määrän!

   Poista
 4. Mulle lasit on aina yks asuste silloin ku aurinko paistaa :D Mä panostan laseissa laatuun ja tällä hetkellä mulla on kahdet lasit joita käytän. Haluisin jokku värikkäät raybanit! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, värikkäät raybanit on ihania! :) Ja kyllä niitä sitten vuosien mittaa kertyy, mut nimenomaan kannattaa panostaa laatuun eikä määrään! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥