Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Michael Kors & Malmin Korupaja ♥

* Postaus toteutettu yhteistyössä Malmin Korupajan kanssa, ja tuotteet saatu heidän kautta * 

Alku keväästä sain mahdollisuuden lähteä yhteistyöhön Helsinkiläisen koru- & kultasepänliikkeen Malmin Korupajan kanssa. Yhteistyön merkeissä sain valita heidän todella laajasta valikoimastaan itselleni mieluisan kellon. 

Mä tykästyin heidän verkkokaupassaan mm. todella laajaan valikoimaan. Sekä merkillisesti, että hintahaitariltaan. Ja parhaillaan näyttäiskin olevan menossa 20v synttärit ja sen mukaiset on myös tarjoukset! 

DSC_0129
Mulle valinta ei tuottanut lainkaan aluksi vaikeuksia, kun olin iskenyt silmäni jo yhteen yksilöön. Kuitenkin selaillessani valikoimaa en ihan satavarma päätöksestäni enää ollutkaan koska bongasin niin monia ihania yksilöitä. Ja itseasiassa muutama jäikin niin pahasti mieleen että vielä joskus nekin mun käyttöön toivottavasti pääsee. Lopulta pysyin siis alkuperäisessä ihastuksessa. Michael Korsin MK5743 yksilössä! ♥ 
Jo alkujen alussa olin päättänyt että seuraava kelloni tulee olemaan kultainen. Mutta aika usein mun mielestä kokonaan kultaiset kellot on niin tylsiä ja nähty. Halusin siihen jotain pikkuisen erilaista. Muistan nähneeni tän joskus ehpäkä jo vuosia sitten jossain kelloliikkeessä, ja miten mun sydän sulikaan tälle. Silloin päätin että tuo, tuo on minun seuraava kelloni. 

DSC_0166 DSC_0168-1
DSC_0193-1
DSC_0176 DSC_0188
Enkä vois valintaani enään tyytyväisempi olla. Tää oli vielä huomattavasti ihanampi mitä osasin kuvitella. Ja niimpä se on ollutkin nytten lähes päivittäisessä käytössä! 

4 kommenttia

 1. Oioi kuinka upea kello! Jostain tuon tyylisestä olen itsekin haaveillut ♥ Ja aivan ihania kuvia myöskin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä unelma! :-) Kiitos kehuista Ellanoora ♥

   Poista
 2. Mk:n kellot ovat kyllä todella kauniita, ajattoman kauniita. Upean kellot olet valinnut, sopii sinulle kuin nenä päähän. :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥