Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Nahkaa Collarilla!

asu1705151 Heippa, muistatteko mua vielä? Mun tää koko viikko on ollut niin yhtä hulabaloota etten oo oikeesti edes koskenut tähän masiinaan. Meillä oli töissä Superpäivät, jotka toi mukaan kaikenmoista mukavaa huipentuen keskiviikkona kunnon kemuihin. Siittä me sitten jatkettiin ensin mun kämpälle syömään ja siittä sitten yöelämään. Torstai suuntasin Ikaalisiin pitkästä aikaa, koska perjantaina me otettiin äipän kanssa minireissuloma Tuuriin. Eilen mä sitten ajelin takaisin Tampereelle, ja olin niin poikki että nukahdin suurinpiirtein takki päällä sohvalle.
Empä mä sen helpommalla tänäänkään itteeni päästänyt. Oon siivonnu valehtelematta koko päivän. Yhden taulun ajelin hakemassa välissä mutta muuten. Jatkoin ikkunanpesu- urakkaa, pesin koko vessan, imuroin, pyyhin pölyt ja mitä vielä. 
Nyt istun sohvalla, katon sivusilmällä jotain älyvapaata tv-ohjelmaa, juon ansaittua lasillista jääkylmää cokista sekä kirjoittelen tätä teille. 

Eli, vaikka kiirettä on pitänyt ja on saanut suurinpiirtein lentää paikasta toiseen, mulle kuuluu tosi hyvää. Tällä kertaa mulla on myös kamera kulkenut jonkun verran mukana, eli uutta matskua on tännekkin tulossa ihan mukavasti.
  
DSC_0118
DSC_0089
Tän kerran asukuvat koostuukin sitten useammasta uutuudesta yhdistettynä. Useimmat varmaan jo tietää millainen takkifriikki mussa asustelee. Ja näinollenhan myös nahkatakkipuolta piti tänäkin keväänä kasvattaa. Tää versio sulatti mun sydämen jo viime keväänä, mutta koska joku muukin oli siihen silmänsä iskenyt meitsi missasi oikean koon. Nyt onneksi olin hyvissä ajoin liikkeellä ja niimpä tämä ihanuus saapui vihdoin mun luo. Ja vieläpä aika mukavalla -30% alella! 

DSC_0182
Takki oli tosiaan uutuus, mutta niin myös tuo collaripaita. Se on aivan täydellinen. Sopivan näyttävä, mutta ei kuitenkaan liikaa. Sopivasti yksityiskohtaa kun on kimalletta hihoissa ja paljettia edessä, kuitenkin maltillisessa värissä. Ja kuinka ihana se onkaan päällä. Collaripaitoihin mulla on aina ollut vähän vaihteleva mielipide. Välillä niitä tekee mieli oikeen hamstrata kaapit täyteen, mutta sitten taas välillä on semmosia aikoja kun tekis mieli nakata kaikki kirppiskassiin. Tää versio nousi sen ailahtelevaisuuden yli suoraan yhdeksi suosikiksi! 
Liu Jo ei ollut mulle merkkinä mitenkään oikeastaan tuttu, mutta nyt sitten samalla vähän netistä merkkiin tutuistuin, ja voi veljet melkein lähti jo toinen tilaus menemään.

asu170515 DSC_0096 DSC_0157
Tuuli osaskin osua just pirun hyvin taas kohdalle. 4/5 kuvista meni suoraan roskakoriin koska joko hiukset osotti sinne tai tänne tai sitten yritin kädellä laittaa niitä. Sen kerran kun osuu kiva kuvauspaikka mahollisuus niin joko sataa tai tulee pahemman kerran. Ja jos silloin kiukutteli ilma ja hiukset, niin nyt taas kiukuttelee tää kone. Ei jummi miten kauan taas tähän postaukseen on mennyt, ja hei en oo edes seikkaillu netissä välillä. Varmaan just sen takia kun tääkin välilehti on pyhällä hengellä pystyssä... Ei oo elämä taas turhan helppoo. 

DSC_0168 DSC_0213 DSC_0268 Jotenkin tää kirjottaminen on nyt taas kamalan hankalaa. Johtuu varmastikkin kun kokopäivän taas tehnyt ja mennyt. Tai siis koko viikon. Siksipä ajattelin ottaa semmoset kympin unet jotta jaksaa taas nousta uuteen työviikkoon. Meinasin kirjottaa loppuun että pirteänä, mut se olis ollut jo vähän liikaa liiolteltu. 

DSC_0093
jacket Only (New!) | shoes Converse | bag & watch Michael Kors 
  jeans VeroModa | scarf Guess | shirt Liu Jo (New!) | sunglasses Ray-Ban

3 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥