Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Autumn

1DSC_0621
Heippa! Vihdoinkin oikeasti vuodenaikaan sopivaa asua. Mun syksy-asut on tosiaan olleet aika kortilla nyt. Uudet tuulet duunissa on imenyt aikalailla mehut vaikka ne erittäin hyviä tuulia ovatkin. Ja kyllä, paasaan taas samasta asiasta että mä en todellakaan tiedä mihin mun kaikki aika katoaa. Siis se ihan oikeasti katoaa. Ei, vikahan ei siis voi olla siinä ettenkö osaisi käyttää aikaani. Tai noh, ehkä se kuitenkin taitaa sittenkin olla juuri siinä. Ehkä tuonkin taidon voisi pikkuhiljaa opetella. 
No mutta tosiaan, normaalia arkeahan ruudun tälle puolelle siis tosiaan kuuluu. Paitsi että mun hiuksista tuli just siniset. Jos mä aukaisen teillä vähän tätä tapahtumien kulkua. Meillä oli töissä vähän sellaista häppeninkiä, ja päätin sitten kokeilla ja vetäistä päähäni sen Color Maskin vaaleansinisen version. No, ei nää siitä putelista kyllä siniseksi tullut, siitähän se koko homma sitten vasta lähti! Siitä purkista mun päähän nappasi jotain sinisen ja vihreän välisestä syvästä kuilusta. Ja ensimmäisessä pesussa se sinisen osuus valui naurettavan nopeasti viemäriin. Tietenkin jäljelle jäi vain se joku vihreänturkoosin yhdistelmä tai millä sitä nyt voisi kutsua. 
Tänään sitten päädyin siihen tuttuun ja turvalliseen suoravärin poistajaan, millä sen pinkinkin tästä lopulta irti sain. Tosin nyt vain vähän hellempänä versiona, koska pigmenttiä ei ollut yhtään niin paljon kuin viimeksi. Ja niinhän siinä kävi että tää tukka yllätti mut taas kerran, ja nyt se väri lähti siitä niin vauhdilla että vei vaaleankin mukanaan ja kylmetti sen haalean siniseksi. En uskalla sanoa että kyllä tää tästä nopeasti haalistuu (niinkuin ennen on haalistunut) koska tähän päähän ei vaan päde yhtään mikään.

1DSC_0643 1DSC_0765 1DSC_0720 1DSC_0646 1DSC_0633 1DSC_0669
Asuksi mulla pääsi monen uutuuden yhdistelmä. Takki ei tosin liivin alta eduksensa pääse, mutta se on ehdoton lempparilöytö hetkeen. Ostin nimittäin sen mun mustan luottotakin kultaisilla helyillä joskus NewLookista, ja oon siitä saakka metsästänyt samaa tai ainakin vastaavaa mutta hopeisilla helyillä. No näin pian 4 vuoden jälkeen se vihdoin löyty. Ja samalta merkiltä! Yleensä takkien suhteen oon halunnu aina panostaa laatuun. Ja useampi aitonahkainen yksilö multa jo ennestään löytyykin. Mutta tämä, ja se edellinen vastaava ovat olleet ihan järkyttävän laadukkaita ja kestäviä. Oon usein kuullut puhuttavan "tuosta aitonahkaisesta takista", sitten saa leveän hymyn kera vastata, sori mut tää ei oo aitoa nahkaa. Sen edellisen takin kanssa oli itseasiassa "melkoinen" pesurumba kun sille pääsi kerran käymään pikkuvahinko. Ja hyvin se selvisi, ei mitään ongelmaa. 
Myös farkut ovat uutuudet, ja saapuivat itseasiassa samassa paketissa takin kanssa. Pitkään olin jo himoinnut polvista rikki olevia farkkuja, ja useammat kotiin sovitukseen tilansinkin. Mutta ikinä ne eivät olleet just ne mitä mä hain. Kunnes nämä Onlyn yksilöt sitten osuivat kohdalle. 
Asukuvien suhteen syksy olis ehdottomasti parasta aikaa kuvailla. Mutta jotenkin mun syksyt on aina niin muutosalttiita kaikelle ekstralle mikä vie aikaa ja mieltä että silloin tulee aina kaikista vähiten kuvailtua. Ja nyt kun katsoo pihalle, ei syksyn värit oo enään yhtään niin loistossaan mitä esim pari viikkoa sitten vielä oli. Mä oon kyllä yrittänyt ton yläkerran sääukon kanssa sopia et jos vaan venytettäis näitä syksykelejä esim maaliskuulle kun kevät alkaa tekeen tuloaan, mut ei se vaan vieläkään jostain syystä lämpene mun ajatukselle. 
Mutta, mä alan nyt kriiseilemään huomista. Menen nimittäin poistattamaan mun ripset huomenna, jos aamulla siis voidaan enään puhua monikossa kun on vähän toi poistoon meneminen venynyt.. Mun ripsitaituri tarvitsee malliksi sellaisen kenellä ei ennestään ripsiä ole, niin otetaan nää multa välissä veke ja laitetaan sitten ihka uudet tilalle. Halusin itse käyttää tilaisuuden hyödyksi ja olla rontti viikon kokonaan ilman. Katsotaan mikä fiilis on huomenna, kun yli kolmeen vuoteen näillä silmillä ei maailmaa ole tarkasteltu ilman räpsyjä. Jännää!
  1DSC_0657
1DSC_0751-side 1DSC_0736

jeans Only | shoes Converse |  vest Ellos | sunglasses Ray-Ban
bag Louis Vuitton jacket NewLook |  scarf Cubus 

8 kommenttia

 1. Kivat kuvat ja asu :) Ihanan syksyinen fiilis!

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva asu! Ja ihana syysfiilis tulee näistä, tykkäilen kovasti! :)

  VastaaPoista
 3. Uu mikä asukokonaisuus! Ihana! Ja upeet kuvatkin ^_^

  VastaaPoista
 4. Laitoin sulle jo aikasemmin kysymyksen, mutta et oo vastannu..
  Kovasti haluaisin vieläkin tietää tosta suoravärin poistajasta.
  Kommenttinihan ei ole mitenkään ilkeä, joten en näe syytä miksi et vastaisi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä en ole saanut mitään tälläistä kysymystä ennen :o
   Mutta joo siis! Se on niinkun nimellä värinpoisto. Mutta ei vaalentava sellainen. Poistaa just esim suoravärit. Muistaakseni se on Lorealin tuote :-)

   Poista
 5. Värinpoisto mikä ei vaalenna.. Hmmm.. mielenkiintosta.

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥